presupun ca acum tu cunosti si umbli doar cu fete cuprinse intre 14-18 ani...de liceu...e de inteles de zici tu acolo
-unele sunt prea mature si nu sunt pe gustul vostru de macho care alearga doar dupa sex la varsta asta, ceea e de inteles de asemenea
-unele sunt uratele si nu le bagati in seama din acelasi motiv descris mai sus
-majoritatea covarsitoare sunt prostutze si "varza" la capitolul:"ce vreau de la mine..." nu mai zic de la viata...
mai asteapta si tu vreo 2-3 ani, sa te mai coci si tu la minte(in sensul bun al cuvantului, nu e jignire), sa n ai impresia ca esti atotstiutor, si sa dai si peste fete care sunt dezvoltate mental si cu care poti duce o conversatie "normala"... si NU, nu ma dau "desteapta", e pur si simplu un sfat pe care l am preluat la randul meu
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Re: ce vor fetele? :)
Quote:
Originally Posted by pheerya
presupun ca acum tu cunosti si umbli doar cu fete cuprinse intre 14-18 ani...de liceu...e de inteles de zici tu acolo
-unele sunt prea mature si nu sunt pe gustul vostru de macho care alearga doar dupa sex la varsta asta, ceea e de inteles de asemenea
-unele sunt uratele si nu le bagati in seama din acelasi motiv descris mai sus
-majoritatea covarsitoare sunt prostutze si "varza" la capitolul:"ce vreau de la mine..." nu mai zic de la viata...
mai asteapta si tu vreo 2-3 ani, sa te mai coci si tu la minte(in sensul bun al cuvantului, nu e jignire), sa n ai impresia ca esti atotstiutor, si sa dai si peste fete care sunt dezvoltate mental si cu care poti duce o conversatie "normala"... si NU, nu ma dau "desteapta", e pur si simplu un sfat pe care l am preluat la randul meu
ce te face sa crezi ca va fi mai "copt" la minte peste 2-3 ani????
Eu nu sunt...Si imi place asa.
Iri are 60 de ani si stim cu totii cat e de copt )
...hmmm...eu una n-am mai vazut nici un "atotstiutor" kre nu si-a inkis gura d la replica potrivita..dar ptr asta tre sa fie si fata mai "coapta" la minte...
nu draga doamne fereste...
ma gandeam si eu asa...
hai totusi sa revenim la topic...
stie vreo fata cu ADEVARAT ce isi doreste?sau sunt doar chestii temporare ca la baieti?
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Quote:
Originally Posted by bluey
Gelos?????
treci in banca ta, bluey...!!!
ti-am zis ca te iubesc ca in prima zi , dar atunci abea te cunosteam.... deci.... =))
asa ca nimeni nu e gelos pe nimeni!!
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Quote:
Originally Posted by orlando
nu draga doamne fereste...
ma gandeam si eu asa...
hai totusi sa revenim la topic...
stie vreo fata cu ADEVARAT ce isi doreste?sau sunt doar chestii temporare ca la baieti?
eu va iubesc pe amandoua in aceasi masura asa ca nu va mai certati pe mine...zice lumea pe forumu asta ca sunt cine stie ce don juan...
ce o zice bluey acu cand vede ca se cearta fetele astea pe mine???
ti se pare bluey ca ma iubesc...in realitate ne batem ca chiorii cand ne intalnim (eu cu magos si cu pheeria)