)) da...mirific....sunt femeie..e normal dar cum am zis in general ma limitez...si sasha ma stye...mai exagerez cand vine vb de parintzi si de bani lor...dar la prieteni si la astea..niciodata...intreaba sa vezi ca asa e
eeeee...in fine...tu sti...e viata ta...te intereseaza
ideea e ca
poate toti exageram mai devreme sau mai tarziu...e chiar imposibil sa zici ca NU
tot se intampla...mai devreme sau mai tarziu
Ca sa nu fii oprita , nu stiu ) Acuma serios, nu ar rost sa le sari in cap unor oameni (vezi Anca). La urma urmei e un forum, fiecare sta in fata monitorului intre 4 pereti si poate sa incerce sa para cine vrea, poate sa ude si canapeaua daca vrea
Ca sa nu fii oprita , nu stiu ) Acuma serios, nu ar rost sa le sari in cap unor oameni (vezi Anca). La urma urmei e un forum, fiecare sta in fata monitorului intre 4 pereti si poate sa incerce sa para cine vrea, poate sa ude si canapeaua daca vrea
cu ea im ipermit pt k e cea mai buna pr mea si o cunosc mai bine dekt ma`sa cu ta`su
)) da...mirific....sunt femeie..e normal dar cum am zis in general ma limitez...si sasha ma stye...mai exagerez cand vine vb de parintzi si de bani lor...dar la prieteni si la astea..niciodata...intreaba sa vezi ca asa e
mai...daca cineva zice k si u esti femeie..si io...ma duc dreq si imi pun funia!!!
si te miri atunci dc sunt bancuri cu blonde?????
bea dragutza...merg eo la compex sa'tzi cumpar o funie..?? si am si eo o intrebare...ce te face sa crezi ca esti asa superioara.......asa k te rog eo mult asta e un forum p care se discuta subiecte diverse daca ai vre'o pb cu cineva spune'i personal undeva p mess sau unde vrei ...ok?