...ok...deja am o gramada d obiectii,sa le luam p rind.
1.nu era kiar corect s-o bagati p magos in aceeasi oala....si in leg cu asta as vrea sa va zic,k era un domn intr-o tara vecina,moderator al unei emisiuni in voga,kre era acuzat k d aceea se tot combina cu manekinuite si modele,k vrea si mai multa publicitate,la kre el a raspuns:daca toata viata mea petrec intre asemenea femei,cum va asteptati sa ma intilnesc cu una mai altfel???
traducere libera:si eu mi-am petrecut toata viata intre soferi..si in jurul masinilor...acum daca ma gindesc bine,nu prea cunosc p nici un barbat kre sa zic k ar intra in ecuatie,si nu are masina.oare asta o fi d aia k numai masina ma intereseaza la un om????
2.acum citiva ani am avut o discutie cu sotu'...kre p atunci era si el un domnisor cu figuri p cap..si la un moment dat m-am cam saturat..si l-am trimis catre meleaguri mai calde...la kre el asa mi-a raspuns d suparare:"oricum stiu io,k te intorci la mine,k nu mai gasesti tu altul kre sa aiba asa masina,si sa se comporte cu tine cum o fac io"....la kre fata zisei:"ia mai scoate-ti tu capu' din cur,k daca dadeai 2 bani p mine sambata trecuta la cheful ala,ti-ai fi dat seama,k erau 2 in jurul meu,(am zis numele domnilor din cauza,dupa kre el a inteles k e mai bine daca shhhhhh)si as putea sa fiu deja cu oricare,in loc sa ma kinui aici cu tine k proasta!
traducere libera:eu stiu k masina p kre o stapinesti este cea mai frumoasa si mai buna d p lume...dar in unele cazuri,NUMAI ptr tine e asa!in cazul cu sms-u fata poate k a vrut kiar sa te faca sa te simti mai bine....
3.cum agati o fata???daca kiar vrei gasesti o modalitate...oricit d incapatinata ar fi ea...daca te tiii suficient d mult si bine d capul ei,reusesti sa afli destule detalii despre ea,ce ii place...cum poti sa te bagi sub pielea ei...k nu exista k sa nu iti deie macar o sansa!!!dar este si un dar...daca o faci doar d dragul cuceririi,tu vei fi ala dezamagit...k daca ii dai tot ceea c vrea sa auda,sa vada,indiferent d ceea c crezi u intr-adevar,femeia va fi a ta...dar te trezesti u intr-o zi,k WRONG WOMAN!!
aici nu mai e traducere libera...cine poate,sa inteleaga!