baieti .... iesiti cu masina o mashina tare pe bd tomis ambalati un pic motoru .... si de aici sa curga distractia .... mie mis sa intamplat asta in mashina cu peretnu ....cu 3 p***e bune pe trecerea de pietoni ... stii cum le faceau ochii in cap .. ??? k la girofar)
Mai baieti, cea mai tare replica de agatat am auzit-o la un prieten si suna cam asa : NU TE SUPARA, AI PRIETENIA DATA? in clipa aia tipa a bufnit in ras si au inceput sa vb. si sincer chiar merge... nu trebuie sa o dai in feelinguri cu ele, tre sa le faci sa rada, sa isi dea seama k poti sa le faci sa se simta bine cu tine, nu k esti un bleg sau pompilica prietenu' copiilor... HAI V-AM SALUTAT SI BAFTA LA AGATAT!!!!
Se zice ca fetelor le plac baietii sinceri..........acu' 3 saptamani m-am convins ca nu e chiar asha. I-am zis unei tipe ca ieseam cu ea doar ca sa am ce fute.........a iesit din mashina...... mi-a zis ca nu fac nici 2 bani.......a trantit portiera si de atunci nu am mai vazuto
trebuia sa zici asa: momentan nu ma pot implica sentimental intr-o relatie... trec printr-o perioada mai dificila. hai sa lasam lucrurile asa cum sunt...
pe mine ma cam sperie raspunsurile negative asa ca am pierdut foarte multe ocazii la viatza mea. am preferat intotdeauna sa fiu cel abordat, iar fetele nu prea sunt invatate sa faca primul pas. cat despre conversatie: usoara, amuzanta, spontaneitate..
pe mine ma cam sperie raspunsurile negative asa ca am pierdut foarte multe ocazii la viatza mea. am preferat intotdeauna sa fiu cel abordat, iar fetele nu prea sunt invatate sa faca primul pas. cat despre conversatie: usoara, amuzanta, spontaneitate..
am pierdut si eu multe trenuri din cauza asta, dar cu timpu am invatat sa las timiditatea -sau lipsa de curaj, cum vrei sa-i spui- si mi-am dat seama ca daca esti in limita bunului simt ai multe sanse sa \"punctezi\" acolo unde esti pe aceeasi frecventa
cateodata simt ca impulsul primit de la ea ca raspuns al impulsului trimis de mine nu este destul de puternic sau nu este evident... si atunci prefer sa raman pe loc decat sa risc o ratare... poate e un spirit de autoconservare mai puternic...
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
hai sa va zic o noua metoda de agatzat ... ridicatzi mainile k am arma la mine ... !!!
eram cu un tovarash taximetrist ... si ma plimbam de nebun cu el prin orash .. si la un momentdat .. la colt la ... ... la coltzul unei strazi ... 2 tipe ... la capitol cei din constantza ...a sa .. asta imi zice .. bah astea vor taxi .. eu rad k prostu `... si zik e pewla .. el da cu spatele ... si le intreaba daca vor taxi .. ele k da .. dar k mai are pe unu in amshina ... si cuma sta are papagal .. cica e schimbul meu plm il duk acasa .. bla bla .. in fine pisdele urca in mashina si de aici incepe o poveste .. cu .. numere de tel .. cu rasete .. nebuneli alea alea am ajuns la 6 acasa