Nu stiu ce sa zic, dar conteaza si ce masina ai.Oricum treaba asta cu agatatul din masina nu pare a fi credibila , dar se practica!
am un passat b6 highlline .
Cred ca eu sunt de vina ca mai vad baieti pe la 20-22 ani cu niste fete foarte dragute si au masini de prin 90' gen bmw pisicuta.
am o colega la servici care sustine ca ea nu urca numai in bimmer (bmw)
Cum sa agati o fata? Trebuie sa ai cat de cat un corp frumos(cum am eu), ceva pe cap sau in cap(par, ochelari di soari, samd), si sa ai si ceva bani ca sa iesi cu ea de cateva ori in oras(suc, cafea, club).
Cheia succesului nu e masina, nici banii tai, ci capul tau, mintea ta.
Iar daca fata e atat de proasta ca e materialista si se uita doar la masina ta si nu la ce ai in pantaloni, e problema ei.
L.E.: Eu vreau sa o combin pe E.Udrea, sa vada ce poate unguru
....pot sa te asigur,ca aceste relatii interetnice ,sunt mereu ....fructuoase.asa ca da-i bataie,eu te sustin! (si pe mine m-a "corupt" un moldovean frumos,in sensul cel mai bun al cuvintului. )
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
Originally Posted by Trixi
....pot sa te asigur,ca aceste relatii interetnice ,sunt mereu ....fructuoase.asa ca da-i bataie,eu te sustin! (si pe mine m-a "corupt" un moldovean frumos,in sensul cel mai bun al cuvintului. )
bla, bla, bla! eu urmeaza sa mai corup niste minore (trufandale)de alea de-odata cu pedeapsa.
Intortocheate sunt caile domnului in materie de reproducere.
Dar daca se tine neaparat,se poate deschide un topic cum sa agati un baiat.
Sa nu ne abatem de la topic
nu este nevoie, chiar nu.
Quote:
Originally Posted by blackeyes
am un passat b6 highlline .
Cred ca eu sunt de vina ca mai vad baieti pe la 20-22 ani cu niste fete foarte dragute si au masini de prin 90' gen bmw pisicuta.
daca atat pot ele, alea-s standardele lor, de ce sa iti bati capul?
Quote:
Originally Posted by Mustang
Multe dintre ele cunosc doar marca asta de masina.
sau asa
Quote:
Originally Posted by Trixi
cred ca v-ati cam corupt reciproc
Quote:
Originally Posted by sageata
bla, bla, bla! eu urmeaza sa mai corup niste minore (trufandale)de alea de-odata cu pedeapsa.
) daca tot esti asa pesimist, macar un ban sa scoti))
(am primit un mail cu o oferta de asa ceva....intreb si eu de curiozitate)
sunt in tema cu teoria, ce presupun feromonii, bla bla....
=)))
haha )
astea sunt geniale )
a venit intr-o noapte un prieten cu asa ceva.. s-a imbatat si m-a imbibat in "feromon"
am vorbit cu o gramada de fete in noaptea aia...
...dar exista mica posibilitate sa fi fost din cauza faptului ca eram tare bine dispus si le puneam pe toate sa ma miroasa si mai apoi le intrebam daca ma gasesc mai atractiv acum =)) pot sa votez ca a fost partea a 2-a?
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
Originally Posted by RA_2fast4u
=)))
haha )
astea sunt geniale )
a venit intr-o noapte un prieten cu asa ceva.. s-a imbatat si m-a imbibat in "feromon"
am vorbit cu o gramada de fete in noaptea aia...
...dar exista mica posibilitate sa fi fost din cauza faptului ca eram tare bine dispus si le puneam pe toate sa ma miroasa si mai apoi le intrebam daca ma gasesc mai atractiv acum =)) pot sa votez ca a fost partea a 2-a?
NU! Teoretic ar trebui sa functioneze caci in fond si la urma urmei si atractia trupului a simturilor are un rol important dar chiar sa te duci la o fata la bar si sa vina cu tine in camera in secunda doi aici ai nevoie si de papagal
15 motive pentru care berea e mai buna ca femeia..o sa sune putin mitocanesc.
Pentru bere nu contează dacă ești prost, urāt sau tāmpit.
Berea e īntotdeauna umedă.
Pe o bere nu o interesează dacă rāgāi, ba chiar i se pare ceva normal.
O bere va accepta cu mare plăcere să vadă meciul cu tine.
Ai siguranța că berea nu a fost desfăcută de nimeni īnainte.
O bere nu va suferi niciodată de PMS.
Poți să īmparți oricānd o bere cu prietenii.
Berea trebuie doar băută, nu și satisfăcută.
După bere nu ești nevoit să aștepți două ore doar ca să se fardeze.
O bere nu se va supăra niciodată că ai lăsat-o pentru alta.
Băieții nu te vor acuza niciodată că berea e blondă.
Berea are īntotdeauna același gust bun.
O bere nu te va face niciodată de rās.
Poți să aduci oricānd alte beri acasă, cele din frigider nu se vor supăra.
O bere nu va spune niciodată nimic dacă o desfaci, o bei, și apoi o părăsești.
Și totuși, ce ne-am face fără femei?