relatia cu fosta ...din ce in ce mai bine ! )) s-a luat iar cu fostul ei cu care a fost 2 ani ..cu mine fiind doar 2 sapt ..si acum vorbim si vrea sa ne "calarim" mai bine nici ca se putea !
O relatie de aproape 3 ani, care nu a mai mers, s-a rezumat la o simpla prietenie.... fiindca avem destula minte sa nu ne fim dusmani, indiferent de cat rau ne-am facut unul altuia. E adevarat ca intotdeauna o sa fie unul dintre noi care sa isi doreasca la un moment dat o impacare, dar celalalt tempereaza situatia... si in final ramanem la o simpla relatie de amicitie. Ne ajutam in continuare, stim totul unul despre celalalt, si desi ne doare sufletul, avem puterea sa trecem mai departe... si sper sa ma ajute Dzeu sa mai rezist asa Ce-i drept, e cam greu...
Mi-e mai greu decat las sa se vada, dar ma gandesc la binele meu si e mai important sa nu cedez tentatiei...
Dupa atatea incercari de a o lua de la capat, mi-am pus ambitia sa nu mai repet greseala. Si inca rezist...
O relatie de aproape 3 ani, care nu a mai mers, s-a rezumat la o simpla prietenie.... fiindca avem destula minte sa nu ne fim dusmani, indiferent de cat rau ne-am facut unul altuia. E adevarat ca intotdeauna o sa fie unul dintre noi care sa isi doreasca la un moment dat o impacare, dar celalalt tempereaza situatia... si in final ramanem la o simpla relatie de amicitie. Ne ajutam in continuare, stim totul unul despre celalalt, si desi ne doare sufletul, avem puterea sa trecem mai departe... si sper sa ma ajute Dzeu sa mai rezist asa Ce-i drept, e cam greu...
Permite-mi sa fiu rautacios si sa te intreb: Daca va doare sufletul si tineti atat de mult unul la celalalt de ce nu va impacati ?
S-a casatorit/maritat vreunul dintre voi ?
Daca nu, ce va retine ?
nu e atat de simplu mustang , unele vorbe sau fapte dor prea tare ptr a le trece cu vederea..daca am avea un buretel sa stergem ce a fost urat toata lumea ar fi fericita , n-ar mai exista ura sau resentimente sau eterna intrebare "de ce"
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
doare sufletul..., asa cum zice si mustang..
dor si vorbele sau faptele cum zici tu.. \
acum ce doare mai tare...
daca balanta inclina.. ca doare din cauza unei vb, fapte.. atunci nu te-ar mai durea asa mult.. sufletul.. pentru ca voit de acea persoana s-a intamplat ceva.. o vorba sau o fapta.. cu intentie ....
daca doare mai mult sufletul....si nu s-a intamplat voit ...atunci.. ramane.. la apreciera celor in cauza ..
Daca acele cuvinte nu au fost spuse cu intentie si au fost spuse la nervi, iar persoana in cauza stie si stie si cel/cea afectata de cuvinte, zic ca se poate trece peste !
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Daca acele cuvinte nu au fost spuse cu intentie si au fost spuse la nervi, iar persoana in cauza stie si stie si cel/cea afectata de cuvinte, zic ca se poate trece peste !
inclin.. si eu..
argumente multiple..
dar pe maine.. noapte buna. tuturor
imi vine un banc stupid in minte acum..de ce se cearta doua blonde cand se urca pe o motocicleta?..care sa stea la geam...daca e vb de o chestie de genul asta ..se poate trece ))