Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
Originally Posted by accord2.0ex
update: sunt ok ... inspre bine si f bine! nu mai vreau sa ma impac cu respectiva! nu mai merita! asa k... incet incet mi se deschid in fata noi orizonturi cu pajisti pline de femei :P
poate peste 3-4 ani o sa mai incercam... akuma sigur nu!
10x for asking!
Felicitari pentru alegerea facuta...
In fond tu stii cel mai bine ce a fost intre voi si numai tu puteai lua hotararea asta.Dar eu zic ca ti-a tras-o rau daca ai ajuns singur la concluzia ca persoana la care tii isi bate joc.
Si eu patit la fel si mi-a fost foarte greu sa recunosc ce era evident...
Dar acum sunt pe pajistile alea de care zici tu si ma simt suuupeeer ...
update: sunt ok ... inspre bine si f bine! nu mai vreau sa ma impac cu respectiva! nu mai merita! asa k... incet incet mi se deschid in fata noi orizonturi cu pajisti pline de femei :P
poate peste 3-4 ani o sa mai incercam... akuma sigur nu!
10x for asking!
Asha frate... si eu m-am desp curand de prietena...si ghici ce ? Flash News...m-am combinat ci o blonda Frumusica foc life`s goes on...keep it going
apropo legat de cum sa uiti femeia iubita.......cu mult in urma ziceam ca poate fii greu sa uiti dar............am ajuns la concluzia ca pe mom ce despartirea a venit neasteptat si se mai intampla si vrun gest necugetat o poti uita imediat prin altcineva........eu asa am facut si asa mi s-a intamplat!asta e viata trebuie traita mai departe!
apropo legat de cum sa uiti femeia iubita.......cu mult in urma ziceam ca poate fii greu sa uiti dar............am ajuns la concluzia ca pe mom ce despartirea a venit neasteptat si se mai intampla si vrun gest necugetat o poti uita imediat prin altcineva........eu asa am facut si asa mi s-a intamplat!asta e viata trebuie traita mai departe!
se pare k suntem toti ok din mom c nu a mai scris nimeni din 27...
eu mi-am gasit prietena si sunt super entuziasmat si am un zambet pe fata zici k sunt iliescu!
tot asa baieti si merci ink o data!
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Quote:
se pare k suntem toti ok din mom c nu a mai scris nimeni din 27...
eu mi-am gasit prietena si sunt super entuziasmat si am un zambet pe fata zici k sunt iliescu!
tot asa baieti si merci ink o data!
am f mare grija! dar oricum e f fain sa fii iara fericit! si sa vezi k o roade pe fosta pana la radacini e un bonus nesperat! :P
Mi-e greu sa citesc tot ce s-a scris pe aici in ultima vreme, dar din privirea pe care am aruncat-o in viteza, cred ca ai avut o relatie destul de serioasa dupa care a trebuit sa-ti revii. Sfatul meu e sa nu te arunci in bratele actualei, adica sa nu te apuci sa pui suflet. E frumoasa? Ok, spaga ta! E de viata? Mai bine! Dar distreaza-te, frate, ca ai 19 ani! Nu are rost s-o arzi in amoururi de la varsta asta (eu vorbesc ), ca viata e lunga si plina de... rahat! Ai timp sa te afunzi mai tarziu in chestii serioase!
Sfatul pe care ti l-am dat eu acum l-am primit la randul meu, acum 2 luni, de la altcineva si... la mine a functionat! Bine... tinand cont ca e vara, e cald, e femei multe pe litoral si eu n-am ajuns... asta e partea a 2-a, dar n-am ajuns pentru ca timpul nu-mi permite! Da'... nu s-a dus caldura!
Mi-e greu sa citesc tot ce s-a scris pe aici in ultima vreme, dar din privirea pe care am aruncat-o in viteza, cred ca ai avut o relatie destul de serioasa dupa care a trebuit sa-ti revii. Sfatul meu e sa nu te arunci in bratele actualei, adica sa nu te apuci sa pui suflet. E frumoasa? Ok, spaga ta! E de viata? Mai bine! Dar distreaza-te, frate, ca ai 19 ani! Nu are rost s-o arzi in amoururi de la varsta asta (eu vorbesc ), ca viata e lunga si plina de... rahat! Ai timp sa te afunzi mai tarziu in chestii serioase!
Sfatul pe care ti l-am dat eu acum l-am primit la randul meu, acum 2 luni, de la altcineva si... la mine a functionat! Bine... tinand cont ca e vara, e cald, e femei multe pe litoral si eu n-am ajuns... asta e partea a 2-a, dar n-am ajuns pentru ca timpul nu-mi permite! Da'... nu s-a dus caldura!
Bafta!
La sfatul tau am aj si eu dupa ce am scapat de ultima...panarama(k fata nu o pt numi). Eu ala care dadeam in planuri de casatorie si plm.... Imi pare bine k am inselat-o inainte sa ma insele ea. Eu am ajuns singur la concluzia k viata mai trebuie si traita,nu de la 19-20 de ani deja caut nevasta. Dupa 23-24 mai merge.
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
asta-i viata..
si cu bune , si cu rele..
ce sa-i faci ..
o iei ca atare...
pana la multi ani .. nu-s decat joculetze.... pe care.. depinde .. daca stii sa le joci , castigi , pierzi , n-o sa fie bine niciodata...
dpmdv .... ori iubesti .. si se satura ea, ori nu pui suflet, automat nu te implici , automat , nu suferi tu , sufera ea ...
altfel nu prea are cum sa se termina, ca de terminat, e clar ca se termina , e vorba doar de timp , de cat timp , that`s all....
so sit back and enjoy the ride..