Quote:
Originally Posted by Rob3rt
Ca sa te lamuresc..nu am nimic nici cu tine nici cu ea...sunt fan 4 tuning si tot umblu pe aci..stiind ca ea a fost cu tine ceva timp si stiind care cum ce s-a intamplat intre voi am fost surprins neplacut sa vad ca te vaiti pe aici desii lucururile astea ar fii trebuit rezolvate intre voi..personal..nu cu toata romania pe cap..asa.si mi-am facut cont pentru ca eu nu am id'ul tau ca sa pot lua legatura cu tine..si mi s-a parut cel mai simplu sa te contactez aici.dar ma rog hai sa nu ne luam de par acu ca muierile pe un simplu site  ca nu cred k intereseaza pe cineva problemele tale cu ea..sau ale mele cu ea..  Partea frumoasa ..e ca si ea si fata dinaintea ei(din cate mi-a spus ea) si-au refacut viata si o au mult mai buna decat o aveau inainte..tu de ce nu faci la fel? ea nu cred k s-a plans in public asa de relatia cu tine..dar ma rog..problema voastra  incearca sa o rezolvati in particular nu pe toate site'urile
|

spui ca nu s-a plans...tu imi demonstrezi exact contrariul...i-am cerut sa ne intalnim..si nu o data...a refuzat...sau a amanat.nu inteleg care ar fi problema ta...iti dai seama ca tie nu ti ar fi spus chiar tot...decat partea care i place ei...si inca ceva...ea habar n-are despre fosta...ba chiar era geloasa cand urma sa ma vad cu ea

in fine...vorbesc cu ea...si suntem buni amici...din ce am spus si cu cateva pagini in urma a vrut sa ne impacam,am refuzat o prieteneste si gata.si inca ceva...ca vad ca tot vorbesti cu luanda...transimte i tu sa nu se mai planga ca a avut viata grea cu mine sau mai stiu eu ce...ca o data am facut o fericita...si vedeam eu asta...si nu cred ca am facut o eu vreodata sa se taie pe maini sau sa vrea sa se omoare cum facea candva

si chiar nu inteleg de ce atata caz pentru nimic...nu inteleg de ce ei(luanda si tilica) nu au liniste noaptea...oriunde postez...hop si tilica...le-am cerut asa ma lase in pace,cer prea mult?eu i-am lasat

si eu nu ma plang aici...defapt m-am plans acum cateva luni...dar vad ca lumea racaie c.... pentru?nu fac decat sa i lamuresc..pe cei ca tine cu situatia.in rest..nu cred ca m-am mai plans eu pe aici...si faza cu id ul...greu ti era sa i l ceri...ma rog........si pan la urma pentru asta e facut thread ul,nu?ca sa ne spunem of-ul referitor la femei