Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 27-01-08, 12:30   #1621
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]
Default Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

sa mor daca stiu ce sa fac, faza e ca imi place de ea si nu asa vrea sa renunt asa usor, si ea da semne ca ar mai vrea, ma suna in fiecare zi, vb pe mess, la scoala se tot lipeste de mine, dar de exemplu cand ii zic ca mie dor de ea imi spune sa tac ca imi nchide telefonu si faze d-astea.... sincer nush ce sa fac.... daca era sa nu ma mai vad cu ea poate trecea repede pt ca sunt genul care trece repede peste faze d-astea, dar cand o vad la scoala inebunesc...
dogy_10 is offline   Reply With Quote
Old 27-01-08, 12:37   #1622
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

auzi da tu de ce accepti chesti aasta sa se lipeasca de tine acum fara suparare da cam isi bate joc de tine..vad ca ai 19 ani....ai toata viata inainte.....nu te opri la ea...ai incercat mai mult nu ai ce face....gaseste-ti o tipa mai buna ca ea care sa te placa sa te iubeasca si sa vezi ce bine o sa fie....lucurile simple sunt cele mai buna daca se complica e bine sa te distantezi!! asculta aici la mine
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 27-01-08, 12:48   #1623
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

nush probabil o sa o las inpace o vreme, pt ca am observat ca daca nu-i dau importanta imediat e altfel, in ultimele zile mam agitat cam mult in jurul ei si i sa urcat la cap..... o sa se intoarca ea singura la mine daca chiar vrea....daca nu asta este, ea pierde nu eu

e greu sa intelegi ce vor, cred ca nici ele nu stiu ce vor.... )
Old 27-01-08, 13:00   #1624
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

exact....tre s-o lasi pentru ca ea in momentu cand vede ca ii dai atentie si umbli dupa ea i se urca gargauniii la cap...si ai zis bine daca vrea sa fie cu tine....o sa vina singura dar un sfat....NU TE COMPLICA ORI E A TA CU TOTU ORI NU
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 27-01-08, 13:15   #1625
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

da, sa vad ce iese... oricum relatia ei cu actualul prieten nu e una sanatoasa si la un moment dat o sa se termine.....nah oricum e o poveste lunaga si nu vreau sa fiu plictisitor...
Old 28-01-08, 02:27   #1626
Leutzu_
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by Leutzu_ View Post
Cu toate ca am zis ca nu baututra este solutia vineri a fost cea mai neagra zi de cand ne-am despartit, maicamea mai avea putin si ma ducea la spitalul de psihiatrie, in schimb m-am duc la un amic si m-am facut praf...chiar a ajutat, pe bune...m-a scos din starea sinucigasa in care picasem, sambata am cunoscut o tipa cu care mi-am luat tzeapa (duminica mi-a spus ca ii este teama de astfel de situatii_ si a fost printre putinele dati cand am fost optimist si crede-ma ca daca eram ca de obicei pesimist era mai bine pt mine...deja m-am impacat cu ideea, de uitat nici vorba insa. Deja am inceput sa cred ca nu ma voi mai atasa de cineva tocmai din teama de a nu suferii din nou...asta daca va mai fi cineva pentru ca sunt pesimist ca voi gasii pe cineva care sa imi placa atat fizic cat si ca persoana...si totul este sa ma placa si ea... Stii ce am mai realizat? Ca dupa despartirea asta am inceput sa refuz sa mai traiesc...
OK, au trecut aproape 2 luni de la incident. 2 luni destul de urate, mai ales in perioada sarbatoriilor cand atat de craciun cat si de revelion am avut parte de niste depresii destul de urate. Am realizat ca bautura chiar nu ajuta, decat atunci pe moment, desii, sincer sa fiu am inceput sa beau destul de mult, paote prea mult, in weekend cand ies pe undeva. Am avut niste depresii groaznice si singurele lucruri care m-au ajutat sa ies dina ceste depresii au fost, din pacate, calmantele si pastilele de inima prescrise de doctorul la care am ajuns intr-un final... De "uitat" sigur nu am uitat, poate doar m-am mai obisnuit cu ideea, inca ii simt lipsa si imi e dor de ea, desii am realizat ca "imi manca zilele" asa cum imi zic toti apropiatii. Am avut vre-o 3 tentative de "combinat" insa nici una nu s-a materializat pentru ca undeva, acolo, in interiorul meu, este ceva care ma impiedica sa fac asta si nici nu am simtit vre-o atractie fata de ele...nush...sunt destul de confuz, tot stau si ma intreb daca voi mai gasi vre-o fata care sa ma atraga atat fizic cat si ca persoana sau voi fi nevoit sa trec cu privirea anumite aspecte rezumandu-ma la "e fata de treaba, iubitoare si mai casnica"...off...e greu...
Leutzu_ is offline   Reply With Quote
Old 28-01-08, 07:56   #1627
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Leutzu_ View Post
OK, au trecut aproape 2 luni de la incident. 2 luni destul de urate, mai ales in perioada sarbatoriilor cand atat de craciun cat si de revelion am avut parte de niste depresii destul de urate. Am realizat ca bautura chiar nu ajuta, decat atunci pe moment, desii, sincer sa fiu am inceput sa beau destul de mult, paote prea mult, in weekend cand ies pe undeva. Am avut niste depresii groaznice si singurele lucruri care m-au ajutat sa ies dina ceste depresii au fost, din pacate, calmantele si pastilele de inima prescrise de doctorul la care am ajuns intr-un final... De "uitat" sigur nu am uitat, poate doar m-am mai obisnuit cu ideea, inca ii simt lipsa si imi e dor de ea, desii am realizat ca "imi manca zilele" asa cum imi zic toti apropiatii. Am avut vre-o 3 tentative de "combinat" insa nici una nu s-a materializat pentru ca undeva, acolo, in interiorul meu, este ceva care ma impiedica sa fac asta si nici nu am simtit vre-o atractie fata de ele...nush...sunt destul de confuz, tot stau si ma intreb daca voi mai gasi vre-o fata care sa ma atraga atat fizic cat si ca persoana sau voi fi nevoit sa trec cu privirea anumite aspecte rezumandu-ma la "e fata de treaba, iubitoare si mai casnica"...off...e greu...
Vei gasi si alta fata...
Va trebui sa treci printr-o perioada in care nici una nu va fi buna pentru ca le vei compara pe toate cu ea.
Dar timpul trece si le rezolva pe toate
bluey is offline   Reply With Quote
Old 29-01-08, 19:49   #1628
BT93MAD

moi..sfat de la un baiat ok : ascultati Eminem - Puke + ca asa zici la fiecare..ca n-o poti uita..si asa vei zice tot timpul...pana dai de urmatoarea...e probat...si la fiecare zici ca ea e aleasa..da de unde...stai calm..sunt atatea "alese" incat daca ar fi sa va consumati pt fiecare...pe la 30 de ani ai fi deja la sanatoriu...chill 4 the dudes...life means more that 2 craci

Last edited by aleks; 30-01-08 at 15:37.
BT93MAD is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 22:46   #1629
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

oricat as incerca nu pot sa nu ma gandesc la ea, si in momentul asta as face orice sa se intoarca la mine...
Old 31-01-08, 23:01   #1630
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by dogy_10 View Post
oricat as incerca nu pot sa nu ma gandesc la ea, si in momentul asta as face orice sa se intoarca la mine...
una e sa`ti doresti asta si alta e sa te gandesti daca intradevar ti`ar fi bine daca s`ar intoarce la tine
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 01-02-08, 09:25   #1631
aXelstorm
Ford Driver

Stage 5

aXelstorm's Avatar

Member of:
[FORD]

In foarte multe cazuri, se pune problema "sa-i fie ei/lui bine, eu, ma descurc". Gresita treaba, te transformi intr-un cavaler al tristei figuri, esti slab, iubirea ta e dependenta. Daca esti impacat cu tine, va veni singura. Daca in schimb iti sare inima cand te suna, si deja pe interior, impacarea ti-e o ambitie, o incurci. Fi om, bucura-te de toate aspectele de zi cu zi, arata faptul ca ai o viata. Daca te intalnesti si te ia in brate, iar tu o privesti cu ochi de caprioara, oftezi, sii ii spui cat de mult ti-a lipsit...e apropae egoist...ti-a lipsit tie. Te-ai despartit, a cazut lumea ta in capul tau. Lumea reala inca merge mai departe. Daca insa esti sigur pe tine, zambitor, si nu fals, si nu incerci sa o tragi catre tine, sa o iei de mana, va vedea in tine un om stabil, nu terminat psihic, si singura va cauta sa vina sub aripa ta. Pt ce te-a placut? pt cum erai in prima faza, inainte sa aveti o relatie, aia a aprins focul, aia a nascut povestea. Pai cum naiba sa-i placa o situatie in care , parca ar avea o remorca dupa ea...Tine-te tare, ca asta ne e rolul.
aXelstorm is offline   Reply With Quote
Old 01-02-08, 10:45   #1632
BT93MAD

..sunt unele relatii care au nevoie doar de o pauza...in unele situatii stai despartit de ea cva timp dupa care totul revine de la sine,desigur asta nu se intampla intotdeauna dar cred ca e bine ca un timp fiecare sa-si vada de viata lui,o relatie prea lunga te poate plictisi,daca vezi ca ea da semne de plictiseala e bine sa o lasi singura un timp...am fost cu o tipa timp de 6 luni,am stat despartiti 2 ani (motivullictiseala) dupa care ne-am dat seama ca avem de fapt prea multe lucriru in comun ca sa putem sta departe unul de altul..si relatia inca dureaza si nu semne de oboseala ... in fine..cred ca viata inseamna cva mai mult decat sa stai sa suferi dupa cineva, eu miam dat seama de asta din experienta , am trecut prin multe despartiri si fiecare m-a invatzat cate ceva..e bine sa inveti din mers
BT93MAD is offline   Reply With Quote
Old 01-02-08, 16:34   #1633
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

Quote:
Originally Posted by aXelstorm View Post
In foarte multe cazuri, se pune problema "sa-i fie ei/lui bine, eu, ma descurc". Gresita treaba, te transformi intr-un cavaler al tristei figuri, esti slab, iubirea ta e dependenta. Daca esti impacat cu tine, va veni singura. Daca in schimb iti sare inima cand te suna, si deja pe interior, impacarea ti-e o ambitie, o incurci. Fi om, bucura-te de toate aspectele de zi cu zi, arata faptul ca ai o viata. Daca te intalnesti si te ia in brate, iar tu o privesti cu ochi de caprioara, oftezi, sii ii spui cat de mult ti-a lipsit...e apropae egoist...ti-a lipsit tie. Te-ai despartit, a cazut lumea ta in capul tau. Lumea reala inca merge mai departe. Daca insa esti sigur pe tine, zambitor, si nu fals, si nu incerci sa o tragi catre tine, sa o iei de mana, va vedea in tine un om stabil, nu terminat psihic, si singura va cauta sa vina sub aripa ta. Pt ce te-a placut? pt cum erai in prima faza, inainte sa aveti o relatie, aia a aprins focul, aia a nascut povestea. Pai cum naiba sa-i placa o situatie in care , parca ar avea o remorca dupa ea...Tine-te tare, ca asta ne e rolul.

imediat dupa ce ne-am despartit m-am intalnit cu o colega sa imi dea niste cursuri, si ea a vazut si a facut o criza de gelozie, si i-am zis ca[am intrebat-o, in limba romana]de ce face asa daca nu ma mai vrea, pt ca ea s-a despartit de mine si mi-a zis ca daca nu m-ar mai vrea nu ar face asa... si de atunci nu am mai avut o discutie serioasa despre asta... si mi-am dat seama ca si eu am gresit pt ca am tratat-o cu indiferenta, adica nu o sunam, numai ea m-a sunat, practic ea a vrut mai mult, din pacate dupa ce ne-am despartit am realizat cat am tinut la ea

Last edited by aleks; 02-02-08 at 00:19.
Old 01-02-08, 23:53   #1634
Mertzanik

Stock

Mertzanik's Avatar

Salut, un caz pt topicul asta, o poveste lunga recent povestita pe scurt...sa zicem ...un "prieten" de al meu a fost parasit de prietena lui dupa multi ani de relatie. Cand se gandea sa o ia de neveasta, femeie pe care practic a crescut-o, a vrut o pauza...(asta e primul semn ca relatia nu mai e buna). Apoi, dupa pauza a mai durat cam 1 an, ea il transformase in catelus o perioada, ca asa sunt uneori barbatii..cand simt ca pierd iau foc, dar pana atunci nu le pasa. Apoi ea si-a luat lucrurile de la el si nu mai stie nimic de ea decat spuse din prieteni. Apoi a aflat ca decat l-a folosit sa "creasca" ea dpdv material el o tinea si ea isi vedea de munca si si-a luat zboru.
Daca femeia paraseste, o face fie ca nu iubeste fie ca si-a vazut sacii in caruta si aia e.
Un om care te face sa suferi nu te merita. Bautura=masochism...o dai in altele...tineti-va familia aproape si prietenii care merita si restu vine de la sine.
Mertzanik is offline   Reply With Quote
Old 04-02-08, 00:24   #1635
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

trist,dar adevarat
dexter_20 is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules