Quote:
Originally Posted by \"ESPinoza\"
am o problema  nu`mi place dar trebuie recunosc.. cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit`o si cu care tocmai vatzi despartit dupa o relatie de peste un an... dupa ce orice faceam, faceam cu ea. pot sa spun multe dat cred ca majoritatea stitzi ce inseamna sa iubesti.. si acuma mi`e greu sa trec peste pt ca este cea mai lunga relatie a mea si am tzinut cel mai mult la asta. mersy
|
Hmmm poate ca asta o sa te faca sa te simti UN pic mai bine , tu .... o vezi zilnic ? aveti acelasi cerc de prieteni ? banuiesc ca nu ,si daca il aveti ,va evitati or whatever, eh , in cazul asta, poti sa stai linistit ,ca altii .... sunt obligati ... sa stea alaturi de .. fosta .. in acelasi anturaj .. ba mai mult sa o vada combinata cu buni prieteni de-ai respectivului , si tot asa, in fine ,exista si variante MAI grave, eu inca n-am trait , si deci ma rezum la .. ce-am trait pana acum ,si traiesc, si deci ,toata \"dragostea\" se transforma in URA , n`o mai inghiti , n`o mai suporti , te irita, e nasol .. da.. ata ete.. de uitat n`o uiti , n-ai cum , mai ales cand e prin jur .. timpul le rezolva pe toate cum zicea cineva mai sus , mai toti

, in schimb , ziceai ca vrei sa .. grabesti procesul ..

eh .. gaseste-ti o tipa , bine , ideal e sa te gaseasca ea pe tine ,ca dac-o cauti ... nush dac-o gasesti .. stii cum e ,cand cauti , nu gasesti , da ea peste tine cand e cazul

anyway , eu am avut bulan ,cat eram cu aia , o tipa pusese ochii pe mine , aveam senzatia ca se da la mine, dar eram \"ORBIT\"

de dragostea aleia , si nu prea-mi dadeam seama , si chiar daca imi dadeam seama ,negam ... eh , intr-un final , dupa cat rau mi-a facut aia , am ajuns cu asta , care-i un inger, ea m-a ajutat ff mult sa uit de fosta , asa deci si prin urmare, nu trebuie decat sa-ti gasesti alta care sa te fwta bine de tot , usor usor o sa realizezi ca ce-ai avut .. nu era tocmai ... cea mai cea, ca exista si altele mai bune decat ea , din mai multe puncte de vedere, doar ca .. nu le vedeai inainte, ca doar erai in lovex de \"fosta\" ..
deci , ai 2 variante, ori astepti , si timpu` le rezolva .. greu .. da sigur
ori cauti una .. care sa tzina la tine si etc, tu clar n`o sa mai poti sa o iubesti pe asta (aia de te salveaza

) ca .. pur si simplu nu poti , asta la inceput , dar cu timpu` o uiti de tot p`aia , iti dai seama ca .. n-a meritat stresul , si hop .. incepi sa iubesti din nou , asta desigur pana cand se intampla poc`u din nou , si iar cazi , si iar te salveaza una

si tot asa

momentan astept sa faca poc relatia de acum

la capitolul asta am ajuns, desigur, nu-mi doresc .. dar.. e inevitabil , odata si odata tot se intampla ..
te-a ajutat vreun pic postu asta sau am scris degeaba ? :P