deci...sa luam putin mai in serios treburile...daca relatia nu este "otravita" d atractie fizica,atunci poate deveni una f speciala,si d pret ptr cei implicati,ptr k ajuta f mult la intelegerea unor lucruri p kre nici o femeie nu poate invata d la alta,si nici un barbat d la altul....tinind asa "spate",cu timpul prietenia poate sa iti ofere niste suprize f placute ,si nebanuite!
sa vb concret...am f multi prieteni,kre s-au atasat d mine,vazind intr-un fel o mama intelegatoare..trecuta prin viata,cu multa rabdare.va zic sincer...sunt in stare sa ma crizez ptr fiecare,daca stiu k ceva nu e bine cu ei...
atunci e bai mare,daca cineva se trezeste k este atras d mine si fizic...si nu stie ce sa se faca cu acest sentiment.daca e prost omu' isi intoarce spatele,daca nu,cu rabdare si cu discutii sincere se rezolva treaba,ptr k nimeni nu prea vrea sa piarda un prieten ,mai bine trece peste unele dorinte fizice

iar aia,kre mai bine o iau la fuga....ma fac cu nervii!!!
dupa parerea mea,doar atunci se ajunge la pat,daca femeia crede k sunt sanse k relatia sa mearga,sau e timpita..si nu ii pasa d o prietenie...
oricum,asta se afla p prima 100 d metri.se intimpla mai rar k sa ai o prietena veche,si dupa ani d zile sa te trezesti k ar mai fi loc acolo si d altceva
iar daca e acolo si atractie,si prietenie..si sanse la si mai multe...io tot aia zic,k merita o incercare

....niciodata nu mi-a parut rau d ceea ce am facut,doar d aia ce nu am facut!p bune....