Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Re: Prietenie intre barbati si femei?
Quote:
Originally Posted by aleks
eu spun ca sunt mai multe aspecte care trebuie luate in considerare ( de exemplu tipa cu care esti foarte bun prieten este femeia unui prieten bun de-al tau) asta e un motiv suficient (pt mine cel putin) sa nu trec niciodata peste limita de prietenie(kiar foarte stransa) cu fata respectiva... de femei e plina lumea, prietenii... sunt foarte putini si greu de gasit...
se poate prietenie intre o fata si un baiat , chiar prietenie fooarte buna... fara sa fie implicat alt gen de relatie....asta depinde doar de caracterele celor doua persoane....de exemplu eu am o astfel de relatie de ....humm...4 ani aproape.. si va zic eu ca se poate...asa cum doi baieti sau doua fete pot fi prieteni buni ...asha bine pot si o fata si un baiat....Parerea mea
eu spun ca sunt mai multe aspecte care trebuie luate in considerare ( de exemplu tipa cu care esti foarte bun prieten este femeia unui prieten bun de-al tau) asta e un motiv suficient (pt mine cel putin) sa nu trec niciodata peste limita de prietenie(kiar foarte stransa) cu fata respectiva... de femei e plina lumea, prietenii... sunt foarte putini si greu de gasit...
si eu cred k in cazul in kre femeia devine curioasa sa afle cum stau treburile si la pat...barbatul nu prea mai are scapare ...dar mai cred si aia k femeia si barbatul kre a reusit sa lege o prietenie adevarata,pot sa treaca peste o eventuala nereusita in pat,si sa fie prieteni...kiar nu cred k o incercare ar strica tot!