Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 09-02-06, 13:50   #151
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
mah baietzi...chiar nu inteleg dc ne tot invartim in juru cozii :P adika dc sa te dai de 20 cand ai 17? chiar nu inteleg? adika dc sa cautam noi sa sarim o anumita perioada din viatza?
ahah deci asta ori e luata dintr-un film , ori ti-a zis-o ... un adult care iti e aproape ..
de ce ? ptr ca vezi una de 20 de ani .. tare rau ..
cand ii zici ca ai 17 .. se cam lasa cu .. intelegi ? ca idee .. ea .. 20 .. tu 17 ..
si sa nu va aud cu raspunsuri d`alea cu , daca-i place cu adevarat de tine si etc o sa treaca peste sau mai stiu eu ce
chestia asta cu .. mai multi ani .. nu e decat o cheitza ... ptr .. portitza .. ah ... ca la un mom. dat .. o sa afle , adica o sa-i spui , asta-i partea 2-a ... dar asta se intampla mai tarziu , si de abia atunci .. puteti sa-mi datzi rasp. de genul , daca tzine cu adevarat la tine si etc, va accepta .. scuzele si etc si bla bla

p.s: I don`t get it ! care-i faza cu minciunile ?! adica
EL , minte cu ceva la inceputul relatiei , (cand zic ceva ma refer la ... na .. de ex. chestia asta cu varsta) pai plm ... el a zis ca are 20 de ani doar ca sa ajunga la ea ... (chestia asta trebuia luata ca un compliment) de unde , ele ..

\"vaaaaaaaai , m-ai mintit ? ok... we have 2 break up =)) \" ntz ntz ntz ..
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 13:53   #152
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

ai dreptate si sunt de acord cu tine!

sa stii ca ma bufnit rasul la faza cu aia de a5a! nici nu vreau sa imi imaginez ce femeie se ascunde in una de a5a! ))) hai sa scoatem fiara din fetitze beeeeeeyyy !
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 14:24   #153
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ahah deci asta ori e luata dintr-un film , ori ti-a zis-o ... un adult care iti e aproape ..
tare rau sta buna-mea aicea si imi da sfaturi =))

Quote:
cand ii zici ca ai 17 .. se cam lasa cu .. intelegi ? ca idee .. ea .. 20 .. tu 17 ..
si sa nu va aud cu raspunsuri d`alea cu , daca-i place cu adevarat de tine si etc o sa treaca peste sau mai stiu eu ce
chestia asta cu .. mai multi ani .. nu e decat o cheitza ... ptr .. portitza ..
perfect de acord man...adika intervine o chesti de onoare...adika sti cum sincer....sa o vezi pe aia de a 5-a(de care zikeam) daca ea s-ar da de a 8-a sau asa ceva ai combina-o cu ochii inchisi...da cand auzi a 5-a....iti trece tot avantu...si asa si la fete....
Quote:
ah ... ca la un mom. dat .. o sa afle , adica o sa-i spui , asta-i partea 2-a ... dar asta se intampla mai tarziu , si de abia atunci .. puteti sa-mi datzi rasp. de genul , daca tzine cu adevarat la tine si etc, va accepta .. scuzele si etc si bla bla
adika sa inteleg ca tu vrei relatzie serioasa cu fata de 20? interesant....adika nah mintea mea nu merge asa departe...adika cum am mai scris...nu am incercat...nici macar nu ma tenteaza(sau mai bine zis tenta ca acuma incpe sa ma bata si pe mine mintea =)) ) ...adika mi se pare oarecum aiurea..si mai ales sa mintesti...adika daca tot vrei relatii de cu fete de 20 nu prea vad mai mult de un one night stand(in caz de minciuna) daca nu(apropos mi-am adus aminte ca am un amic bun care e cu cineva de la faculta din anu I si el e deodata cu mine si e super misto, adika de cand e cu ea s-a lasat de baut, de fumat ...si mai si fake sport constant ) si vrei relatie de mai lunga durata atuncea nu prea vad alta cale decat sa ii ziki catzi ani ai si sa cauti alta metoda sa ajungi la ea

Quote:
EL , minte cu ceva la inceputul relatiei , (cand zic ceva ma refer la ... na .. de ex. chestia asta cu varsta) pai plm ... el a zis ca are 20 de ani doar ca sa ajunga la ea ... (chestia asta trebuia luata ca un compliment) de unde , ele ..

man nici tie nu iti place sa fi mintit nu? adika sa vina una la tine sa iti zika ca are 18 ani si sa afli ca de fapt avea 14....e cam an p#0@l3@ nu?
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 16:05   #154
spiry_moto

Stage 3

spiry_moto's Avatar

si sor'mea-i clasa a5a.....cine vrea sa-i fac cunostiinta cu ea?
spiry_moto is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 16:08   #155
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

santose dc nu te`ai dat la sors`a lu spiri ha ? )

so sexy
GolfuletzS is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 17:04   #156
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"spiry_moto\"
fuck ce pacat ca stai in buc ca asta e ocupata shi nah

chiar ce nashpa ca suntetzi asa departe may oameni ca voi tot faketzi chestii din astea gen intalniri....la noi nu prea se implanta...mai ales nebuni de varsta mea fara carnet
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 19:54   #157
Michael

Stage 5

Michael's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[VW]
Default Re:

Quote:
muahahahaha
ce sa facem cu ea ?
Michael is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 20:04   #158
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Michael\"
Quote:
muahahahaha
ce sa facem cu ea ?
sa o invatam tabla inmultiri eventual
orlando is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 20:09   #159
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]

tabla inmultirii ?
de la varsta asta bro ? scrie pe tine corupere de minori si [ busted ]
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 09-02-06, 20:15   #160
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

ma gandeam si eu asa...deci pe bune daca vrei spiri sa iti combinam sora...inseamna ca ne vrei raul ce putem noi sa ii facem sa o invatam tabla inmultiri,sa o ajutam la teme,sa o plimbam cu sania,dar nu e nici o problema daca ne combinam cu sorsa
orlando is offline   Reply With Quote
Old 10-02-06, 00:39   #161
Michael

Stage 5

Michael's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[VW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"orlando\"
sa o plimbam cu sania
date-n plm

asta e cea mai tare
ma combin
Michael is offline   Reply With Quote
Old 10-02-06, 01:00   #162
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

suntetzi cu capu .. fetele se iau de mici mah ... se educa .. decat sa se apuce de supt la 16 ani .. mai bine se lasa la 2 ...

o iei d mica si o creshti ... )
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 10-02-06, 01:35   #163
Andrei_NSL

Stage 4

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default .............

sal`tare....am citit si eu cele 11 pagini...dintre care la vro 10 eram pe jos de ras...ce`i drept m`am ars si eu ....cu cateva...de curand cu una ..deci sunt liber ....a avut dreptate cine a zis k femeia iti pune capac cand tzie lumea mai draga..in fine...suntetzi o gashk de dilii si nebuni...
sant0ase....te`ai maturizat mult .... esti altfel..hai sa iesim la o bere mai stam si noi la vorba !! \"frumos\" topic ne mai auzim/vedem ciao ! Andrei
Andrei_NSL is offline   Reply With Quote
Old 10-02-06, 01:42   #164
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

bine ai venit ... t ashteptam cu opinii ) ... mai sau mici tie cum iti plac ?? ) .... sau si tie iti plac oricum numai blonde sa fie )
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 10-02-06, 02:46   #165
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
Quote:
tare rau sta buna-mea aicea si imi da sfaturi =))

Quote:
chestia asta cu .. mai multi ani .. nu e decat o cheitza ... ptr .. portitza ..
perfect de acord man...adika intervine o chesti de onoare...adika sti cum sincer....sa o vezi pe aia de a 5-a(de care zikeam) daca ea s-ar da de a 8-a sau asa ceva ai combina-o cu ochii inchisi...da cand auzi a 5-a....iti trece tot avantu...si asa si la fete....
Quote:
ah ... ca la un mom. dat .. o sa afle , adica o sa-i spui , asta-i partea 2-a ... dar asta se intampla mai tarziu , si de abia atunci .. puteti sa-mi datzi rasp. de genul , daca tzine cu adevarat la tine si etc, va accepta .. scuzele si etc si bla bla
adika sa inteleg ca tu vrei relatzie serioasa cu fata de 20? interesant....adika nah mintea mea nu merge asa departe...adika cum am mai scris...nu am incercat...nici macar nu ma tenteaza(sau mai bine zis tenta ca acuma incpe sa ma bata si pe mine mintea =)) ) ...adika mi se pare oarecum aiurea..si mai ales sa mintesti...adika daca tot vrei relatii de cu fete de 20 nu prea vad mai mult de un one night stand(in caz de minciuna) daca nu(apropos mi-am adus aminte ca am un amic bun care e cu cineva de la faculta din anu I si el e deodata cu mine si e super misto, adika de cand e cu ea s-a lasat de baut, de fumat ...si mai si fake sport constant ) si vrei relatie de mai lunga durata atuncea nu prea vad alta cale decat sa ii ziki catzi ani ai si sa cauti alta metoda sa ajungi la ea

Quote:

man nici tie nu iti place sa fi mintit nu? adika sa vina una la tine sa iti zika ca are 18 ani si sa afli ca de fapt avea 14....e cam an p#0@l3@ nu?
mama ce mare fel de a scrie ai sa mor ...

\"man nici tie nu iti place sa fi mintit nu ? adica sa vina una la tine sa iti zica ca are 18 ani si sa afli ca de fapt avea 14 .. \"
pai ...
atata timp cat arata de 18 ... se comporta ca una de 18 .. nu vad care e problema
see....
noi .. astia cu .. atarnache .. gandim altfel ..
noi .. lasam .. de la noi .. cat se poate de mult .. just 4 psy ....
ele ... se feresc .. si cauta cat mai multe .. argumente sa-l .... dea la o parte pe x ... sau pe y .. daca-i sta un fir de par stramb in cap ..
neah .. nu-i bun , nu e ... nu e cum vreau eu sa fie ..
noi .. .. psy ?! let`s go ! ..
2 chestii total diferite ..
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules