Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply
 
Thread Tools
Old 08-06-08, 20:32   #106
Bobytzul

Stage 4
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 178
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

Quote:
Originally Posted by Crisskro View Post
Pe zi ce trece devin din ce in ce mai socat de numarul de loganuri cu probleme la instalatia electrica...
Bre Crisskro ai dat de necaz ca SirNenea face prapad ,dar colegul de forum la nevoie se cunoaste si cum pot sa te las eu la necaz
Uite sa te scot bazma curata pun eu niste probleme culese de pe alte siteuri DEDICATE LOGANULUI
I
1)Dimineata cand ca deschid autoturismul cu telecomanda nimic... Zic.. "s-a descarcat bateria de la telecomanda". Deschid usa, bag cheia in contact..nimic. Nu se aprindea nimic. Zic: "mi-au furat bateria". Deschid capota....era acolo. Verific bornele...erau stranse bine. Verific bateria...descarcata complet. Am verificat daca am uitat ceva aprins peste noapte dar nimic. M-a ajutat un cetatean care mi-a dat curent si dupa circa 20 min de chin a pornit in sfarsit. Am mers cu masina vreo 10 km sa se incarce bateria si noroc ca am fost inspirat sa opresc langa un magazin cu piese auto. Am oprit, am dat la automat , iar nimic. Am cumparat baterie noua ca tot am oprit langa magazin. Nu aveam chei cum sa schimb bateria. Dupa ce am intalnit alt cetatean de gască am reusit sa schimb bateria. Dau la automat.. se invartea dar nu porneste. Se arsese o siguranta. Am adus masina acasa. Asta era pe la 12.00. Pe la 18.00 am trecut pe la masina iar si am observat ca nu mergea inchiderea centralizata de la telecomanda. Bag cheia in contact... iar nimic. Sa innebunesc. Am mers la service si acolo nu au gasit nimic. Au spus ca va merge si a mers. Am scris cam mult si sper sa nu va plictisesc. Doresc relatii cu privire la aceasta problema. Ar mai fi de povestit mult... ca am apelat la asistenta Dacia Pitesti.. ca am fost tractat ca nu mergea masina celor de la asistenta.. ca eram de fapt la mare in concediu
2) Becul de la baterie s-a aprins in mers sau cand mergea motorul? Ce siguranta s-a ars?
3) Nu s-a aprins nimic inainte si nici vreo alta simtpoma.
Si siguranta era una de 5 A de langa lacajul aflat langa motor nu cel din interior
4) Problema este ca nu s-a aprins nici un martor inainte de a se consuma vreunul din acumulator. Am fost lservice dupa cum am mai spus si cei de acolo au spus ca alternatorul incarca, tensiunea in baterie e buna si ca nu exista nici un alt consumator in plus sau vreun scurt.
Mai mult acum nu mai am nici o problema cu toate ca nu s-a descoperit cauza descarcarii celor 2 acumulatori. Ma ingrijoreaza faptul ca mi se mai poate intampla si nu stiu cauza.
5) salut! am o problema cu bateria...
Am Logan de 1 an jumate. Sotia mea a ramas aseara in oras cu masina fara baterie. Ea se jura ca nu a uitat faruri..chestii aprinse..insa cert este ca nu mai era curent in baterie decat sa se aprinda slab pozitiile. Am cumparat repede din Cora niste cabluri sa iau curent de la un amic. Nimic... demarorul nici macar nu invartea motorul. Cred ca firele pe care am dat 13 ron ori sunt prea lungi, au rezistenta prea mare si se pierde curentul prin ele ori suprafata de contact este prea mica ptr a asigura amperajul necesar.
Asa ca desi auzisem ca nu este bine sa impingi Loganul totusi mi-am facut curaj si l-am impins. A luat-o imediat si dupa ce am facut cateva ture bune bateria si-a revenit, pornea la cheie, fara probleme.
Bateria are 1 an jumate a mers ireprosabil, fara semne de oboseala pana aseara, banuiesc ca este vreun consumator care o descarca, dar de unde asa, brusc? Aseara, cand am ajuns acasa am scos o borna, ca sa fiu sigur ca o pornesc si azi si am constatat ca facea o mica scanteie, cam mare dupa parerea mea ptr un ceas, alarma ledul ala care palpaie si ce consumatori or mai fi cand este motorul oprit. Astia banuiesc ca sunt consumatorii obisnuiti care merg permanent. O sa merg mai incolo sa verific intensitatea curentului, sa vad cat "trage" din baterie cand nu merge motorul.
Are cineva idee cam cati mAmperi ar trebui sa-mi arate aparatul de masura ca sa fie un consum normal (bineinteles motorul oprit, fara contact pus)
6) Am facut revizia de 2 ani vinerea trecuta. Nenea de la service mi-a zis ca s-a uitat la baterie si ca era foarte insetata, asa ca a completat. De atunci, curge bateria, putin cate putin timp de o saptamana si. Folosesc zilnic masina, deci a tot curs.
Sa ma ingrijorez? Sau sa o las sa curga pana ii trece?
II
1)salut. eu nu mai am Dacia, am trecut pe Skoda.
Nu am eu o problema tehnica dar poate au altii si nu stiu nici ei de ea.
Vad in trafic zeci de Dacii Logan cu urmatoarea problema la luminile spate:
Are pozitiile aprinse, calca frana, se aprinde frana pe spate stanga, se stinge pozitia spate dreapta si se aprinde semnalizarea spate dreapta si sta aprinsa cat timp e frana calcata. cand lasa respectivul frana revine la normal cu cele 2 pozitii aprinse pe spate. Atasez si o poza, si va sfatuiesc sa verificati daca nu cumva aveti aceasta problema. eu o intalnesc cel putin o data pe saptamana stand la semafor. probabil cei care o au nu stiu de ea.
2) Hai ca m-ati facut curios...Pe astea nu le mai cheama in service-uri?
Maine o sa verific si la mine
3) of, acum cateva saptamani a trebuit sa schimb lampa dreapta spate, ma rog, probleme nu conteaza...
pe drum de la service, am obs cand puneam frana licareau si semnalizatoarele de bord, sau cand semnalizam dreapta... se auzea bipul de la semnalizare ciudat...
in fine, am vb cu cei de acol, spuneau ca s'ar putea sa fie un scurt, sa nu faca contact bine
III
1)si mie mi s-a resetat computerul de bord de cateva ori asa...de la sine, si nu atinsese limita maxima cu nici una dintr valori. Mi s-a resetat de 2 ori in aceiasi zi. Si dipa aia parca inca o data, dupa care i-a trecut.
Astept sa vad daca o mai face.......
2) Inainte sa plec la drum am resetat kilometrajul partial si computerul de bord. Am oprit dupa aproximativ 80km , cu aeroterma si cdplayerul pe care le-am oprit in circa 10-20 sec , am stat 3-5 minute si am pornit la din nou la drum. Dupa 100 de km am observat ca, intre kilometrajul partial si kilometajul computerelui de bord de apoximatvi 80km. Computerul de bord s-a mai resetat acum 2 luni cand a fost foarte frig. Am verificat bornele sunt stranse.
Am urmatoarele intrebari:
De ce nu se reteaza si kilometrajul partial?
Sunt zile cand opresc masina cu cdplayerul si aeroterma pe viteza 2-4. Si vin dupa cateva ore si pornesc motorul cu ele pornite si nu se reseteaza computerul de bord(desi in momentul pornirii aeroterma aproape se opreste din cauza lipsei tensiunii). De ce nu se reseteaza si in cazul acesta?
Cred ca problema nu e caderea de tensiunea,deoarece bateria era incarcata a pornit usor cand am plecat din oras, a pornit usor dupa 2-3 de minute de stationare si era mai incarcata decat cand am pornit-o dupa o noapte.
3) Ceva e putred si nu ma prind pe unde. Mie in ultima saptamana mi s-a resetat de 3 ori. Si daca imi mai explica cineva ca nu am citit instructiunile de utilizare ii fac trimitere la service sa intrebe daca e normal sa se reseteze dupa aproximativ 150 km.Cert e ca voi ridica problema asta imediat ce voi avea un drum prin service
4) Azi am suplimentat si eu masa de la baterie/caroserie, baterie/motor si motor/caroserie. Mi-a confectionat cineva cablu multifilar din cupru cu diametru de 5mm si papuci la capete. 2 buc de 50cm si una de 70cm. Am legat un cablu de la -baterie la caroserie (unul din suruburile care tin vasul de expansiune), al doilea de la -baterie la suportul de prindere al jojei, si intre caroserie si motor am folosit un compromis, stiind fiind faptul ca motorul 16V e super inghesuit am folosit tot prinderea jojei si la caroserie m-am legat de traversa de care este prinsa masca fata.
Acum va intreb daca legatura dintre baterie motor si motor caroserie fiind legata tot in acelasi loc e ok?
Eu sper sa aiba efectul scontat si sa nu mi se mai tot reseteze CB ca m-a disperat pana acum.
5) Revin cu impresii in urma "impamantarii". Ieri mi s-a resetat din noi CB in urma folosirii unui compresor alimentat de la bricheta masinii. Compresorul l-am folosit cateva secunde pentru a umfla rotile unei biciclete si motorul nu era pornit, doar cheile in contact pe pozitia accesorii.
De data aceasta care ar mai putea sa fie cauza resetarii daca dublarea masei nu a avut nici un efect?
IV
Cetăţeanul a spus că maşina (Logan) „huruie” în viteza a 5-a şi în nici 24 de ore trei ingineri au venit de la Colibaşi special pentru el.
Bobytzul is offline   Reply With Quote
Old 08-06-08, 21:26   #107
SirNenea

Stage 5
 
SirNenea's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,079
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

nimeni nu a zis ca loganul e o masina perfecta la fel cum nu sunt nici restu masinilor care exista in lume si daca te-ai documenta si in privinta altor masini vei vedea ca si ele au probleme
__________________
NU FURAȚI, GUVERNUL URĂȘTE COMPETIȚIA!!!


SirNenea is offline   Reply With Quote
Old 08-06-08, 21:44   #108
paunionutz

Stage 4
 
paunionutz's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 268
Member of:
[MERCEDES]
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

Quote:
Originally Posted by SirNenea View Post
nimeni nu a zis ca loganul e o masina perfecta la fel cum nu sunt nici restu masinilor care exista in lume si daca te-ai documenta si in privinta altor masini vei vedea ca si ele au probleme
Eu am deschis acest topic in urma unor "certuri" cu tine si alti cativa. Eu am adus argumente si nu am vorbit din auzite ci in mare parte din ceea ce am constatat eu si ce am vazut in trafic. Vad ca si @Bobytzul aduce argumente la ceea ce spune el, dar tu il ataci in continuare si nu ai nimic de contra-argumentat. Daca te opresti la un semafor si te uiti la 100 de Loganuri, cel putin 30 din ele au o problema la stopurile spate (semnale, pozitii, frana), care se aprind aiurea. Mie nu mi se pare un lucru normal si o problema pe care o au multe masini.
@Fighet si masinile TATA sunt noi si costa undeva la 2000 de euro si isi merita banii, dar sunt masini bune???
@Apache imi esti simpatic, dar as vrea sa vad si eu un Logan, mai ales taxi cu 250000 de km, care nu da urme de oboseala si care se mentine in continuare. Poate ai si tu dreptate, dar ai intrebat vreunul dintre ei daca mai are ceva original inafara de caroserie? Poate nici aia toata. Hai sa fim mai realisti
__________________
Mercedes 190 in the past
Volvo S60 for the moment
Mercedes XXX ... will be next
paunionutz is offline   Reply With Quote
Old 08-06-08, 21:52   #109
Bobytzul

Stage 4
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 178
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

Quote:
Originally Posted by SirNenea View Post
nimeni nu a zis ca loganul e o masina perfecta la fel cum nu sunt nici restu masinilor care exista in lume si daca te-ai documenta si in privinta altor masini vei vedea ca si ele au probleme
Citeste 102,106,107 stai linistit ca nu am pretentii sa ceri scuze.Cind voi avea timp voi posta articulatii,frine,suspensii,directie .Ca dorim sa vorbim la obiect.Sursele folosite pentru informare daciaclub (le multumesc pentru intelegere),alte siteuri specializate pe probleme Logan ,articole din presa.Nu doresc sa denigrez Loganul departe de mine ideea,doresc ca cei care vor citi sa priceapa ca daca au masina ca sa nu fie jupuiti de vii sa invete sa tina o cheie in mina si o carte la indemina sa dea fuga pe siteuri specializate si sa ceara sfaturi.Voi da exemple in care un posesor a iesit la 1/3 fata de service stiind sa foloseasca niste scule (probabil a avut Dacia sau Oltcit si nu era sub demnitatea lui sa se murdareasca de vaselina pe sub Logan)
Bobytzul is offline   Reply With Quote
Old 08-06-08, 21:55   #110
Maskatu

Stage 5
 
Maskatu's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 620
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

Vad ca ati adus problema cu electrica... mentionez si eu ca am vazut foarte multe loganuri care de exemplu puneau frana si in loc de frana se aprindea becul de semnalizare, sau cand dadeau semnal se aprindea becul de frana... ciudat rau.

Cat despre faza cu loganul cu 250,000 km.... nu contest dar nu ai de unde sa stii ca nu avea motorul facut. El putea sa aibe si 500,000 km, da erau facuti cu caroseria aia dar motorul o fi fost si el reparat. La cum conduc taximetristii si la cat freaca masinile ca sa nu zic altfel, un exemplar cu 250,000 km "curati" in bord ar fii ceva. As crede mai degraba pe un om care are logan masina personala si face drumuri in tara si are 250,000 km cu motorul nedesfacut, dar la taxi e mai greu. Am mers si eu cu un tico si avea 180,000 km in bord reali dar avea motoru facut . da bine nu sariti repede... ca dc compar tico cu logan, dar e valabil pt orice masina. in general masinile nemtesti au rulaje de 300-400 de mii km fara a ii desface motorul.
__________________
Soferul prudent se uita in ambele sensuri inainte de a trece pe rosu...
Dacia SuperNova,1.4i clima,73cp ...ce holograma?? noi aici lucram pe incredere !!
Maskatu is offline   Reply With Quote
Old 08-06-08, 22:37   #111
apache

Stage 5
 
apache's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,150
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

cu toti taximetristii cu care am mers am purtat discutii referitoare la masinile lor (ma rog,cu care a fost mai vorbaret) si toti au spus ca nu au schimbat nimic major la ele. oricum sub 150.000 eu nu am vazut taxi in brasov logan. (mentionez ca merg cam de 3 ori pe saptamana cu taxiul)

@paunionut ...specific ..nu da semne de oboseala pentru km ei , in sensul ca daca le recipuieste si le pune un 40.000 km acolo, ii crezi pe cuvant
apache is offline   Reply With Quote
Old 08-06-08, 22:39   #112
Bobytzul

Stage 4
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 178
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

Quote:
Originally Posted by paunionutz View Post
Eu am deschis acest topic in urma unor "certuri" cu tine si alti cativa. Eu am adus argumente si nu am vorbit din auzite ci in mare parte din ceea ce am constatat eu si ce am vazut in trafic. Vad ca si @Bobytzul aduce argumente la ceea ce spune el, dar tu il ataci in continuare si nu ai nimic de contra-argumentat. Daca te opresti la un semafor si te uiti la 100 de Loganuri, cel putin 30 din ele au o problema la stopurile spate (semnale, pozitii, frana), care se aprind aiurea. Mie nu mi se pare un lucru normal si o problema pe care o au multe masini.
@Fighet si masinile TATA sunt noi si costa undeva la 2000 de euro si isi merita banii, dar sunt masini bune???
@Apache imi esti simpatic, dar as vrea sa vad si eu un Logan, mai ales taxi cu 250000 de km, care nu da urme de oboseala si care se mentine in continuare. Poate ai si tu dreptate, dar ai intrebat vreunul dintre ei daca mai are ceva original inafara de caroserie? Poate nici aia toata. Hai sa fim mai realisti
Ionut eu nu sunt contra Loganului departe de mine ideea,eu sunt pentru partea practica ,eu ma documentez ,trebuie si cei care posteaza la plezneala sa priceapa ca nu le scade rangul daca schimba un bec,daca ridica masina pe cric ,face dubla asigurare si arunca un ochi pe sub ea un manual de reparatii gasesc pe internet .Topicul ar fi trebuit sa fie ca un schimb de idei .Te asigur ca un fost posesor de Oltcit sau de Dacie (care au mesterit la ele ) care este dator prin banci stia ce are de facut cind becurile pe spate se aprindeau alaturi cu drumul nu dadea fuga la service sa plateasca ora cu X Ron cu banii respectivi achita o rata,ala stia sa traga 2 fire de la placutele de frina fata care au senzori si sa puna un bec in bord sa se aprinda cind ajungea la limita de uzura.
Bobytzul is offline   Reply With Quote
Old 08-06-08, 23:52   #113
FIGHET

Stage 5
 
FIGHET's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,554
Member of:
[Opel]
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

@Fighet si masinile TATA sunt noi si costa undeva la 2000 de euro si isi merita banii, dar sunt masini bune???








auzi cam ce ai vrea tu de la o masina
care costa d e la 2000 la 10000 max
performanta maxima fara probleme 450.000 km si calitate de 5 stele
daca vrei asta sunt si alte optiuni nu dau nume ca fac reclama dar stiti voi..............

pina la urma este o masina buna si care daca mai apare citeva probleme
pina la urma este normal
sa nu uitam ca nici conditile de trafic , parcare si nu mai stiu ce nu sunt de exceptie
traim intr o tara cu technica invechita si prost inteleasa care nu o sa ne trezim nici in 50 ani din asta
pina la urma nu va obliga nimeni sa o cumparati asta este oferta si daca o vreti o luati daca nu luati din germania masini cu peste 250 mii km (dalea bune )
vam pupat
__________________
CIT TRAIESTI INVETI !!! DAR IN FINAL , TOT PROST MORI !!!
FIGHET is offline   Reply With Quote
Old 08-06-08, 23:53   #114
SirNenea

Stage 5
 
SirNenea's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,079
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

da din pacate recunosc ca si eu am avut aceea problema la stopuri dar cand i-am facut revizia am remediat-o
dar inafara de asta nu am avut vreo problema cu el si ma repet am si eu ceva kilometri adunati cu el
bobytzul felul in care te exprimi cam arata ca ai ceva cu loganul
si as vrea sa mai zic ca daca stii sa te porti cu o masina cum trebuie sa fi sigur ca nu vei avea probleme cu ea
SirNenea is offline   Reply With Quote
Old 09-06-08, 01:40   #115
Bobytzul

Stage 4
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 178
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

Quote:
Originally Posted by FIGHET View Post
@Fighet si masinile TATA sunt noi si costa undeva la 2000 de euro si isi merita banii, dar sunt masini bune???








auzi cam ce ai vrea tu de la o masina
care costa d e la 2000 la 10000 max
performanta maxima fara probleme 450.000 km si calitate de 5 stele
daca vrei asta sunt si alte optiuni nu dau nume ca fac reclama dar stiti voi..............

pina la urma este o masina buna si care daca mai apare citeva probleme
pina la urma este normal
sa nu uitam ca nici conditile de trafic , parcare si nu mai stiu ce nu sunt de exceptie
traim intr o tara cu technica invechita si prost inteleasa care nu o sa ne trezim nici in 50 ani din asta
pina la urma nu va obliga nimeni sa o cumparati asta este oferta si daca o vreti o luati daca nu luati din germania masini cu peste 250 mii km (dalea bune )
vam pupat
Stai sa ma dumiresc si eu ,parca am citit locatie Londra ,banuiesc ca nu este strada Londra din Buc ,pina acum ceva timp prin capitala Angliei circulau niste Taxi de pe vremea celui de al-II lea razboi mondial sa aiba cam 60 anisori masinile dupa socoteala mea "traim intr o tara cu technica invechita si prost inteleasa care nu o sa ne trezim nici in 50 ani din asta " pai poti initia in camera lorzilor sa accepte un proiect de lege tip rabla si noi le dam logane ei ne dau Taxiurile vechi de 60 ani.Eu am trait sa vad cu ochii mei Mercedes diesel cu peste 1.000.000 Km in Romania.intra pe oltcitclub parca utilizatorul kliff sper ca nu ma inseala memoria si am uitat motorul cu ce misca de la mama lui
Bobytzul is offline   Reply With Quote
Old 09-06-08, 10:04   #116
pitt!

Stage 2
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 52
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

am si eu cateceva de zis,
Am un logan de 1 an de zile.Pana sa-mi cumpar masina eram foarte confuz si nu stiam ce masina sa-mi cumpar in jurul la 10.000 euro.Nevastamea a zis sa-mi aleg eu masina dar sa fie noua asa ca m-am interesat ce pot sa-mi cumpar la 10.000 de euro si sa fie pe placul meu, adica sa fie spatioasa , sa consume putin, sa traga cat de cat si sa ma ajute in depasiri , sa fie stabila si sa arate bine.M-am gandit si la logan dar nu prea l-am luat in calcul auzind destule proaste a unor baieti care nu au condus niciodata logan dar auzisera si ei sau pur si simplu si isi dadeau cu parerea. O singura parere de bine am auzit de la tata si fratele meu , tata care are logan 1.5dci pe taxi avand 90.000 km si merge ca noua si fratele meu care are 2 logane la o firma de inchiriat masini.In cele din urma mi-am cumparat logan 1.5 dci 70cp cu ac. si fara abs.Dupa 5000 km am inceput modificarile; arcuri sport , jante 17` ,chip tuning, evacuare sport , geamuri fumurii toata masina, bara mcv fata , bari vopsite in culoarea masinii. Acum am 30.000 km si ce am constatat ? Masina trage foarte bine cu sau fara ac pornit (cei care o cunosc pot sa confirme), arata destul de bine, este spatioasa , consuma putin cu sau fara ac pornit.
Stiu ca multi or sa spuna ca imi laud masina dar pentru o masina noua la 9.500 E cu putine modificari la ea am ajuns sa-mi satisfac dorintele (ieftina si buna).
Nu ma criticati dar dupa parerea mea loganul isi merita toti banii

Last edited by pitt!; 09-06-08 at 10:07.
pitt! is offline   Reply With Quote
Old 09-06-08, 10:26   #117
Crisskro

Stage 5
 
Crisskro's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 574
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

Nu stiu daca poate avea cineva ceva cu o marca de masina. Poate doar unul care s-a fript cu ea. Problemele la care faceam referire sunt detaliate de bobytzul, mai exact triplele spate. Acum mai e ceva. Numarul de loganuri vandute este foarte mare, cam in orice moment te uiti pe strada, sunt cel putin doua trei. Sa zicem ca e normal sa mia fie si greseli de fabricatie, deh, suntem romani, dar numarul crescator al aparentelor loganurilor cu probleme in trafic nu imi da un sentiment bun. Si chestia asta ma afecteaza in special, pentru ca nu imi convine sa merg pe autostrada cu 130 la ora si sa intru in spatele unui logan care a franat fara stopuri.

Ca nu se deschid airbagurile sau mai stiu eu ce alte probleme au mai fost nu ma intereseaza pe MINE, dar e o problema la Dacia, nu la logan, care ne pune pe noi in pericol.
__________________



Dezmembrez Civic EP1
https://forum.4tuning.ro/477-anunturi...-ep1-1-4i.html
Crisskro is offline   Reply With Quote
Old 09-06-08, 10:27   #118
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member


Stage 5
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 7,764
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

concluzia este ca loganul este o masina care isi merita banii( cel putin cel ieftin..ca ala laureate chiar nu face 11000 ), iar pentru carcotasi orice masina trage mult mai greu cu AC dat drumu.. eu sunt un sofer exceptional dar cand dau drumul la AC nu mai pot sa ma bag prin oras cum vreau, mi se opreste motorul si avand un stil mai sportiv consuma foarte mult cu AC dat drumu. Asa ca nu cred eu ca loganul nu porneste dupa loc cu AC dat drumu ca daca vreti va demonstrez ca pleaca dupa loc si cu AC dat drumu si in treapta a 5-a
__________________

dolb is offline   Reply With Quote
Old 09-06-08, 13:01   #119
paunionutz

Stage 4
 
paunionutz's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 268
Member of:
[MERCEDES]
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

Quote:
Originally Posted by pitt! View Post
Masina trage foarte bine cu sau fara ac pornit (cei care o cunosc pot sa confirme), arata destul de bine, este spatioasa , consuma putin cu sau fara ac pornit.
Quote:
Originally Posted by dolb View Post
iar pentru carcotasi orice masina trage mult mai greu cu AC dat drumu.. eu sunt un sofer exceptional dar cand dau drumul la AC nu mai pot sa ma bag prin oras cum vreau, mi se opreste motorul si avand un stil mai sportiv consuma foarte mult cu AC dat drumu. Asa ca nu cred eu ca loganul nu porneste dupa loc cu AC dat drumu ca daca vreti va demonstrez ca pleaca dupa loc si cu AC dat drumu si in treapta a 5-a
E bine ca amandoi sustineti aceleasi lucruri.
paunionutz is offline   Reply With Quote
Old 09-06-08, 13:06   #120
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member


Stage 5
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 7,764
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: DACIA LOGAN o masina buna sau proasta?

nene .. eu ma refeream la mersul cu golful meu
dolb is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -