Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 25-02-08, 07:48   #316
1nS4n3
Audi Driver

Stage 5

1nS4n3's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Conducere fara permis

deci... mie mi-au luat permisul akm vreo 5 luni pentru viteza (4 luni fara permis). am facut contestatie. deja sunt laal 3-lea termen. intre timp conform noului cod, pe perioada porcesului, pana la solutionarea definitiva si irevocabila a acestuia, ti se restituie permisul in baza unui certiicat de grefa de la judecatorie prin care sa instiintezi politia ca procesul este inca in derulare... dar cum lenea mea e mare, nu am stat pe la cozi la tribunal safac rost de certificatul de grefa si sa-l duc la politie... si am condus... si dupa vreo 2 lun m-a oprit noaptea un echipaj, si mi-au intocmit pe loc dosar penal... a doua zii m-am prezentat cu certificatul de grefa dar dosarul plecase la parchet... acum astept sa se intoarca, sa atasez certificatul de grefa si sa se stearga tot... deh... lenea se plateste... P.S.: acum daca ma mai prinde, pana nu vine dosarul de la parchet, ma aresteaza direct
1nS4n3 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 07:55   #317
1nS4n3
Audi Driver

Stage 5

1nS4n3's Avatar

Member of:
[AUDI]

inca ceva... daca politia ar fii avut acces la baza de date a justitiei, si-ar fii dat seama in secunda 2 ca eu am proces in desfasurare... mi se pare o abertie faza cu dusul certificatului de grefa...
1nS4n3 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-08, 08:30   #318
Mig_Lancer_ul

Stage 1

Mig_Lancer_ul's Avatar

Quote:
Originally Posted by D o n n View Post
o kestia asa......care o stiu toti cei care au permis datorita studieri legislatiei..daca tu conduceai si mai apareai s in ziar...erai in inkisoare akm....asta asa k ...fapt divers...
asa ca fapt divers.. iak ca nu sunt in puscarie.. nici nu am ajuns.. si nici nu am cazier

Last edited by Mig_Lancer_ul; 27-02-08 at 08:33.
Mig_Lancer_ul is offline   Reply With Quote
Old 27-02-08, 10:05   #319
FLORIN CRISTEA

Stage 2

FLORIN CRISTEA's Avatar

Nu faceti nene d'astea.....lovesti pe unul....fie ca e in maisna fie pe jos...iti faci de lucru ...mare smecherie...daca esti dibaci te duci dai de permis l-ai luat si dupa aia gata...de ce sa nu stai linistit....???? plus ca daca te prinde fara ti-ai luat cazier si mai iei permis la pastele cailor...
Nu vedeti cati inconstienti sunt pe drumurile patriei...??? plus ca acum au aparut astia cu scuterele care habar nu au pe ce lume sunt...habar nu au de legislatie rutiera...in mintea lor se vad pe YAMAHA sau HONDA.....ba unii chiar isi inchipuie ca daca motorul ala paraie are si cai putere in functie de cat de tare paraie....sa nu mai vorbim de pustii de 7-12 ani pe ATV.....sunt extraordinar de periculosi...am 2 aici la mine pe strada care au.....deci fratilor....kamikaze ....nu exista sa se uite ies de pe laterale fara nici o jena....fara sa intoarca macar capul sa vada vine nu vine cineva....nu au nici o treaba....extrem de periculosi. Asa ca mai bine lasati plimbaricile pe strazile din spatele blocului.....te duci iei permis si gata.....esti in regula....mai departe totul depinde de tine daca stii sa-l pastrezi in buzunar sau devii pieton in cel mai scurt timp posibil....
Salutare.....
FLORIN CRISTEA is offline   Reply With Quote
Old 01-03-08, 04:43   #320
tintome

Stage 5

tintome's Avatar

peste 13 zile se implineste 1 an de cand am carnetul.13 martie....zi norocoasa [m am apucat de scoala pe 13 martie si am luat carnetul pe 13 martie anul urmator]
si tot atunci implinesc 1 an si 3 luni de cand conduc.zi de zi. 40.000km si ceva in tara si inafara. am picat la oras chiar daca eu conduceam de 2 luni in mod regulat
dar pot sa spun ca respectam mai mult regulile atunci si conduceam mai atent decat acum
dar atunci era altfel.atunci se putea.cel putin in iasi...tin minte ca in prima saptamana cand mi am luat carnetul m a oprit politia de 3 ori... de aiurea.. iar in ziua cand am avut proba, am plecat la munte ..desi nu aveam carnetul inca.. si am condus bine..
evenimente?...2 busituri usoare in care m au atins ceilalti..o data in parcare si o data mi a taiat un moshneag calea.. [cred ca sunt mai periculosi moshnegii cu dacii din `70 decat pustanii fara carnet]
atat timp cat conduci bine, dar nu prea bine .. nu te uiti ca speriatul la ei si nu prea noaptea... nu au motive sa te agate..dar daca ti se arde un bec de la faza scurta sau de la un stop intr-o seara? daca e un filtru de aiurea.. chiar la 100m de blocul tau? daca intra unul in tine.. chiar daca tu conduci bine.. sunt riscuri pe care ti le asumi... fara sa te lauzi si fara playuri..
daca as avea ocazia sa ma apuc din nou sa conduc fara permis..probabil as face-o.. pentru ca am amintiri placute legate de perioada aia.. dar asta doar din cauza ca am fost norocos.. daca se intampla ceva.. in mod clar nu ziceam asta acum... asa ca cel mai bine e sa aveti ceva rabdare... pretul e prea mare ..mai bine taxi..
ah..si nu e bine sa te apuci de condus inainte sa dai traseul ...incepi sa conduci prea bine si te pica) [iti faci mana altfel..ai tendinta sa nu mai incetinesti la treceri ..etc..chestii de astea uzuale pentru care te depuncteaza la proba..]
tintome is offline   Reply With Quote
Old 02-03-08, 13:54   #321
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

dap...e cel mai rau sa te apuci saconduci inainte de scoala...eu am deja 15 ore din 30 de condus si inca nu mam obisnuit cum vrea instructorul...nu prea imi viens a tin mainile amandoua pe volan,nu plec incet cum vrea el de pe loc,nu skimb vitezele cum vrea el...mai multe...e greu dezvatzul..
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 04-03-08, 08:22   #322
Brian

Stage 5

Stateam si citeam topicul asta .. sunteti inconstienti .. fara suparare .. eu nu vad cum FARA PIC DE EXPERIENTA (16-17 ani) sa te urci la volan si sa pleci .. oricand se poate intampla ceva rau .. nu stii niciodata..
Eu mai am 1 an si ceva pana la permis .. abia astept sa il am in mana .. si cand imi vine pofta de condus , il sun frumos pe frate-miu, ma duce in poligon si aia e .. ma multumesc si cu atat .. doar nu o sa ies de nebun prin oras sau pe autostrada.. si nu e vorba ca nu am sange .. ca am .. de multe ori ma tenta.. cand frate-miu era la servici si masina acasa.. cheile langa mine .. dar m`am gandit ca decat sa ma prinda si sa nu am voie sa dau de permis inca 5 ani .. mai bine lipsa .. pentru ca si asa 1 an mi se pare mult .. asa ca stau in banca mea.
Oricum pentru cei care chiar au condus fara permis, fiind minori .. si nu i`au prins .. ce sa zic .. bafta lor .. au avut un noroc urias .. dar nu in fiecare zi e duminica ..
Brian is offline   Reply With Quote
Old 04-03-08, 09:56   #323
Gabuzu
VW Driver

Stage 3

Gabuzu's Avatar

Member of:
[VW]
Thumbs up Re: Conducere fara permis

Quote:
Originally Posted by Brian View Post
Stateam si citeam topicul asta .. sunteti inconstienti .. fara suparare .. eu nu vad cum FARA PIC DE EXPERIENTA (16-17 ani) sa te urci la volan si sa pleci .. oricand se poate intampla ceva rau .. nu stii niciodata..
Eu mai am 1 an si ceva pana la permis .. abia astept sa il am in mana .. si cand imi vine pofta de condus , il sun frumos pe frate-miu, ma duce in poligon si aia e .. ma multumesc si cu atat .. doar nu o sa ies de nebun prin oras sau pe autostrada.. si nu e vorba ca nu am sange .. ca am .. de multe ori ma tenta.. cand frate-miu era la servici si masina acasa.. cheile langa mine .. dar m`am gandit ca decat sa ma prinda si sa nu am voie sa dau de permis inca 5 ani .. mai bine lipsa .. pentru ca si asa 1 an mi se pare mult .. asa ca stau in banca mea.
Oricum pentru cei care chiar au condus fara permis, fiind minori .. si nu i`au prins .. ce sa zic .. bafta lor .. au avut un noroc urias .. dar nu in fiecare zi e duminica ..
ai dreptate bv .. sunt de aceeasi parere .. si eu la randul meu tot la fel am avut ocazia sa conduc fara permis cand nu aveam .. dar mereu m'am gandit ca daca ma prinde politia dupaia am sa stau sa ma uit pe geam cum alti conduc si eu nu ) .. oricum sa nu faceti prostia sa conduceti fara permis
Gabuzu is offline   Reply With Quote
Old 24-05-08, 16:30   #324
c0styn

Stock

sal...am si io o intrebare...eu ce patesc daka merg cu cineva care nu are carnet si il opreste politia???ma baga la complice ceva...ce se intampla
c0styn is offline   Reply With Quote
Old 24-05-08, 16:56   #325
Bogdan_c_Bv

Stage 3

Bogdan_c_Bv's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by c0styn View Post
sal...am si io o intrebare...eu ce patesc daka merg cu cineva care nu are carnet si il opreste politia???ma baga la complice ceva...ce se intampla
Da masina e a ta te baga "in beci" ca i-ai incredintat masina cu buna stiinta,daca esti cu el si masina nu e a ta nush
Bogdan_c_Bv is offline   Reply With Quote
Old 24-05-08, 17:17   #326
c0styn

Stock

nup...masina nu-i a mea
Old 24-05-08, 17:24   #327
Bogdan_c_Bv

Stage 3

Bogdan_c_Bv's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by c0styn View Post
nup...masina nu-i a mea
faza e ca daca ala ia masina unui prieten sau altcuiva il ia pe cel care ia dat masina pe mana iar daca ala se razgandeste pentru a nu intra "in beci" si zice ca ia luat masina fara sa stie se numeste furt si atunci intri si tu pentru complicitate + ca "soferu" poate i-ti face vreo surpriza cu alta masina,gard si alte dastea asa ca loso balta...
Bogdan_c_Bv is offline   Reply With Quote
Old 24-05-08, 17:30   #328
c0styn

Stock

Quote:
Originally Posted by Bogdan_c_Bv View Post
faza e ca daca ala ia masina unui prieten sau altcuiva il ia pe cel care ia dat masina pe mana iar daca ala se razgandeste pentru a nu intra "in beci" si zice ca ia luat masina fara sa stie se numeste furt si atunci intri si tu pentru complicitate + ca "soferu" poate i-ti face vreo surpriza cu alta masina,gard si alte dastea asa ca loso balta...
nu i-a masina nimanui...e masina lui...numa ca nu e in stare sa i-a si carnetu'.....si am mers de vreo 6-7 ori cu el si sunt curios daka patesc ceva daka il opreste politia...sa stiu daka mai ma sui cu el in masina sau nu
Old 24-05-08, 23:34   #329
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

daca vrei sa mai vezi permis...sau sa il capeti si tu,ca si asa se capata destul de greu...mergi pe jos sau cu bicicleta
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 25-05-08, 00:00   #330
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]

daca chiar vrei sa ii dai masina unui prieten fara permis ... fa-i asa : intreabal ai permis ? si mai in gluma mai in joaca fa-l sa spuna da ... in cazul asta s-ar putea sa scapi curat