peste 13 zile se implineste 1 an de cand am carnetul.13 martie....zi norocoasa [m am apucat de scoala pe 13 martie si am luat carnetul pe 13 martie anul urmator]
si tot atunci implinesc 1 an si 3 luni de cand conduc.zi de zi. 40.000km si ceva in tara si inafara. am picat la oras chiar daca eu conduceam de 2 luni in mod regulat
dar pot sa spun ca respectam mai mult regulile atunci si conduceam mai atent decat acum
dar atunci era altfel.atunci se putea.cel putin in iasi...tin minte ca in prima saptamana cand mi am luat carnetul m a oprit politia de 3 ori... de aiurea.. iar in ziua cand am avut proba, am plecat la munte ..desi nu aveam carnetul inca.. si am condus bine..
evenimente?...2 busituri usoare in care m au atins ceilalti..o data in parcare si o data mi a taiat un moshneag calea.. [cred ca sunt mai periculosi moshnegii cu dacii din `70 decat pustanii fara carnet]
atat timp cat conduci bine, dar nu prea bine .. nu te uiti ca speriatul la ei si nu prea noaptea... nu au motive sa te agate..dar daca ti se arde un bec de la faza scurta sau de la un stop intr-o seara? daca e un filtru de aiurea.. chiar la 100m de blocul tau? daca intra unul in tine.. chiar daca tu conduci bine.. sunt riscuri pe care ti le asumi... fara sa te lauzi si fara playuri..
daca as avea ocazia sa ma apuc din nou sa conduc fara permis..probabil as face-o.. pentru ca am amintiri placute legate de perioada aia.. dar asta doar din cauza ca am fost norocos.. daca se intampla ceva.. in mod clar nu ziceam asta acum... asa ca cel mai bine e sa aveti ceva rabdare... pretul e prea mare ..mai bine taxi..
ah..si nu e bine sa te apuci de condus inainte sa dai traseul ...incepi sa conduci prea bine si te pica

) [iti faci mana altfel..ai tendinta sa nu mai incetinesti la treceri ..etc..chestii de astea uzuale pentru care te depuncteaza la proba..]