Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
12-09-07, 18:16
|
|
Stage 5
|
Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare
Quote:
Originally Posted by DOMY_m3
Chiar ca arate mai bine clasamentul asta.Dar eu accept orice clasament.Nu noi santem organizatoru deci cum zice sherifii sa fie asa.Are ei destule de probleme la cap sa nu mai f..em si noi pe ei.Distractia conteaza .
|
AMIN !
|
|
|
12-09-07, 18:31
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR] [PARTICIPANT CURSE]
|
Poate tot mai bine e sa se ramana pe platforma clasica "clase - KW",nu de alta dar cu asta e familiarizata lumea,si astfel NU mai exista nemultumiti !
P.S. Szambi,nu prea dai dovada de maturitate in raspunsurile ce le dai.Daca tu organizezi aceasta parada,pai atunci nu am sa am regrete daca aleg sa nu particip !
Last edited by tm8bnz; 12-09-07 at 18:33.
|
|
|
12-09-07, 18:57
|
|
Stage 4
Member of: [SEAT]
|
Si eu sunt de parere ca cel mai bine ar fi categorisirea dupa KW ar fi cel mai corect .
Si oricum poate am uitat sa spun felicitatri organizatorilor pentru show , tineti-o tot asa .
|
|
|
12-09-07, 20:01
|
|
Stage 5
Member of: [No Limits racing team]
|
Quote:
Originally Posted by DOMY_m3
Chiar ca arate mai bine clasamentul asta.Dar eu accept orice clasament.Nu noi santem organizatoru deci cum zice sherifii sa fie asa.Are ei destule de probleme la cap sa nu mai f..em si noi pe ei.Distractia conteaza .
|
Ai dreptate DOMI: DISTRACTIA CONTEAZA nu poate sa cistiga toate lumea,si nu conteaza ca primesti premiu sau nu, daca iti convine asa apoi vi, dar daca nu apoi pot sa fac organizatori or ce no sa fie bine la foarte multi oameni.
Colegi!!! asta o sa fie PRIMA Tuning show in Satu Mare ce asteptati?sa fie asa cum este la Oradea sau la Bucuresti? Acolo este un spatiu mai mare,si bani mai multi.
Nu puteti inchipui ca organizatori cit de multa energie au bagat(si baga )sa fie organizat Prima show in Satu Mare. Nu este asa de usor sa organizezi un eveniment, mai ales intrun oras unde inca nu a fost organizat asa ceva.
MULTUMIM TUTUROR CEI CARE AU AJUTAT LA ORGANIZAREA ACESTUI EVENIMENT.
|
|
|
12-09-07, 20:06
|
|
Stage 4
|
cum ramane ??
|
|
|
12-09-07, 22:13
|
|
Stage 5
|
Interesant. Nimeni nu ne-a intrebat in ce categorie vei fi incadrat cu tractoraşul din grădină pe slickuri. )
In rest, am primit multe mesaje, intrebări, sugestii, păreri. Le analizăm, ne mai uităm şi la alte regulamente a "vecinilor". Rezultatul se va publica din timp. Cāteva noutăţi: vor fi diplome, cupe, şi premii, constānd de exemplu din pachete de iarnă pentru automobil, pachete de intretinere a maşinilor frumoase, şi alte lucruri drăguţe. Nu vor fi premii in bani. Cum s-a mai spus aici, distracţia contează .
|
|
|
12-09-07, 22:16
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Sunt f avantajate masinile usoare si cele integrale. F mare avantaj pt cele usoare. Ar fi f bine sa ramana 300 metri si nu 200.
|
|
|
12-09-07, 23:31
|
|
Stage 4
|
as avea rugamintea ca pana maine seara, poimaine dimineatza sa fie un regulament clar pt ca am nevoie de o zi de pregatiri...
multzumesc.
|
|
|
12-09-07, 23:50
|
|
Stage 5
|
Distanta de 201 m nu va fi schimbata, insa, dat fiind faptul ca directorul de concurs are un cuvant greu de spus in privinta categoriilor, acestea vor putea fi schimbate doar cu consultarea lui. In cel mai scurt timp va vom comunica daca vor fi schimbari in clasament si daca da, care vor fi acestea !
In orice caz, vazand posturile de pana acuma, unul zice in felul lui, altul zice altfel, pe unii ii intereseaza sa fie ei avantajati, altii pur si simplu isi cresc nr. de posturi etc. In primul rand, nu va asteptati sa cititi un clasament cu diferentiere de cate un cmc. / clasa si nici un clasament nu ar fi fair-play care ar fi facut in asa fel incat cel care si-a tunat masina (si a bagat bani multi in ea sa-i ridice H.P.-ul) sa pice intr-o grupa de aceeasi putere sau mai mare cu una standard, caz in care ne punem intrebarea "de ce sa mai tunez masina daca in felul acesta pic intr-o categorie cu una mai tare de fabrica?"
In alta ordine de idei, am observat multe nemultumiri pe forum privind distanta de accelerare, de franare, clasamentul, taxa de inscriere, locatia etc., nemultumiri care de cele mai multe ori au fost urmate de sfaturi, dintre care unele utile, insa nu am observat nici un sfat privind modul de obtinere al autorizatiilor, cum sa obtinem sponsorizari, cum (din ce bani) sa achitam cupele, diplomele, premiile, serviciul de salubrizare, paza si securitatea, designul, afisele, pliantele, oamenii care se implica (si aici permiteti-mi sa pun 2 x etc.), acestea fiind lucrurile care, zic eu, ar fi necesitat cu prioritate discutii, "sfaturi" etc. E bine totusi ca unii au inteles acest lucru fara sa-l scriu eu...
|
|
|
12-09-07, 23:56
|
|
Stage 4
|
deci... problema e in felul urmator:
1. tre sa vina participanti
2. la participanti vine lumea sa se uite
3. cu cat vin mai multi spectatori cu atat mai multzumit vor fi sponsorii si veti castiga mai mult.
Voi nu ati rezolvat prima problema !
te rog mai spune-i odata la "dom' director" sa ia in considerare modificarea distantzei... nu de alta dar pt. curse pe 200m nu merita sa bata nimeni drumul pana "unde se agatza harta-n cui".
|
|
|
13-09-07, 00:01
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR] [PARTICIPANT CURSE]
|
Daca,cursa va fi pe 200 m,RoadRunners Timisoara,NU participa !
Fara clienti ai sponzori DEGEABA !
|
|
|
13-09-07, 00:12
|
|
Stage 5
|
Promit sa luam in considerare aceste lucruri dar nu exista nici o garantie ca participantii vor fi mai mare la numar daca "liniuta" va fi de x metri sau y metri, insa, indiferent de distanta (apropo de "harta-n cui"), o garantie reala va fi prezenta participantilor care sunt pasionati de sporturile cu motor, care in cadrul unui show se simt in largul lor, care nu vin neaparat pt. a duce acasa premiul I, care vin la intalnire sa se distreze etc.... (m-am referit la cei care pot sa vina). In cele ce urmeaza, dupa cum am spus, vom lua in considerare parerile voastre, dar repet : prezenta nu este obligatorie pt. nimeni, cine poate sa vina e bine-venit iar cine nu poate sau nu vrea sa vina ... sorry !
|
|
|
13-09-07, 00:20
|
|
Stage 4
|
repet... pe 200m schimb 2 trepte... alte masini schimba doar 1...
ai auzit parerile celor care merg la curse si toti zic sa o faceti pe cat mai mult. Parerile bagatorilor de seama, sincer, nu cred ca conteaza.
|
|
|
13-09-07, 00:21
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
si din cluj pica multe masini tot pe acest considerent !
|
|
|
13-09-07, 00:22
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
sincer daca loc mai mare pt linii nu este chiar nu vad unde o sa se tzina drifturile ! !...
|
|
|
|
|