Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
06-09-07, 10:10
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare
Voi aveti aprobarile luate ca de obicei acestea se pun pe site ca sa arate ca e treaba serioasa.
|
|
|
06-09-07, 10:25
|
|
Stage 5
|
Să nu fie întrebare, astăzi scanez următoarele documente:
-acordul favorabil al Primăriei Municipiului SM
-acordul favorabil al Politiei Rutiere, cu planul de inchiderea bulevardului
-cererea acceptată a Ambulanţei Judeţene
-cererea acceptată a Institutiei Pompierilor
-o schiţă a locaţiei
-imagini satelit ))
Sper să fie OK
|
|
|
06-09-07, 10:36
|
|
Stage 4
|
Domnilor, domnilor: sa ne lamurim: se pare ca exista o problema de traducere din ardeleneasca in regateana: cursa are loc pe 300 de metri. Distanta de frinare + 300m= distanta de care dispun colegii nostri de la Satu Mare.
Drumul a fost asfaltat in vara anului trecut, iar pe acolo nu circula masini de mare tonaj. Din fraza de mai inainte rezulta faptul ca drumul e intr-o stare excelenta pentru o sosea. A nu se face confuzia cu un circuit de drag, cu care nu se poate compara. Pentru cei care se tem ca acolo, unde intorc vulturii, dar mult mai vestici decit multe alte zone, nu s-a inventat asfaltul, va recomand sa va interesati, inainte de a arunca intrebari gratuite, despre starea drumului. Nu te va pune nimeni sa alergi pe pasune cu masina. Va doresc o zi buna...
|
|
|
06-09-07, 10:44
|
|
Stage 4
|
mai adaug si pista de aliniere, la distanta de frinare+300m. de aceea am uitat
|
|
|
06-09-07, 11:00
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by juana_man
sincer ink nam vazut niciodata sa fi pus asaceva p forum dar nu cont,dak organizatorii o sa aiba timp o sa puna pt a satisface zeii curselor lagale si carcotasii kre se trag p c... si se oftica numai
|
La cursele serioase a fost si daca puneti astea o sa aveti mai multi participanti pt ca creste increderea.
Cat e distanta de franare?
|
|
|
06-09-07, 12:40
|
|
Stage 2
|
Lasa Gergo ca o sa iasa bine, nu baga de seama carcotasii, fa cum stiti voi ca e bine in conditiile date. Ma bate tare gandul sa vin si eu de la Timisoara cu noii mei prieteni timisoreni. Cine stie, cunoaste!
|
|
|
06-09-07, 12:51
|
|
Stage 5
|
Domnilor, am desenat planul locaţiei.
Nu am reusit să obtin de la Primărie Extras de Carte Funciară, sau Plan de Situatie, dar sper că este de ajuns
Sper că este de ajuns, dacă nu, postez imaginile Google Earth.
|
|
|
06-09-07, 13:13
|
|
Stage 5
|
Deci, in calitate de organizator principal, va aduc la cunostinta (dupa cum zicea si Byrons13) ca distanta de 300m nu va cuprinde distanta de accelerare, franare si "parcul rece", toate intr-una, adica 300m ! Distanta de 300m reprezinta strict distanta de accelerare. In total dispunem, in cadrul concursului de accelerare, de o distanta totala de aprox. 600 m. Sa fie clar pt. toata lumea : acest event va fi organizat in limtele legii, in cadru legal, cu avizul Primariei Municipiului Satu Mare si al Serviciului Politiei Rutiere al Municipiului Satu Mare !!! Nu ma vad obligat, ca pe langa multitudinea problemelor privind rezolvarea event-ului sa postez si aprobarile obtinute INSA detalii si informatii privind locatia, distanta de franare, inclusiv poze despre locul eventului, promit ca in cel mai scurt timp sa postez pe acest forum si nu numai ! Pt. inceput, inainte de asta, arat ca poza despre b-dul respectiv unde se va desfasura concursul de accelerare se afla pe afisul postat si pe forum ! Totodata, mentionez ca e foarte usor ca "de pe margine" sa se faca tot felul de comentarii (lucru f. obisnuit) insa cei ce fac aceste comentarii "de pe margine" se vede ca nu stiu ce inseamna sa organizezi un asemenea event...
Vom reveni in cel mai scurt timp cu informatii, poze privind locatia !
|
|
|
06-09-07, 13:46
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
|
baieti mai usor cu orgoliile pentru ca toata lumea vrea un eveniment reusit.
juana daca o mai tii pe tonu ala ne suparam
sunt sigur ca puteti fi mai diplomati
|
|
|
06-09-07, 14:14
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by ZoliaT
baieti mai usor cu orgoliile pentru ca toata lumea vrea un eveniment reusit.
juana daca o mai tii pe tonu ala ne suparam
sunt sigur ca puteti fi mai diplomati
|
ai dreptate si mi cer scuze de la toata lumea p kre lam jignit intrun fel sau altu.
tin sa mentionez k NLR nu face parte din organizare si vom fi doar participanti.
|
|
|
07-09-07, 01:07
|
|
Stage 5
|
Cred ca vin si eu din Bm cu ceva prieteni (spectatori), vad ca pe langa asta totul e gratis . Bafta sa aveti!!
|
|
|
07-09-07, 11:43
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Clujul va fi prezent fara doar si poate !
|
|
|
07-09-07, 12:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GMan
Clujul va fi prezent fara doar si poate !
|
Va asteptam
|
|
|
07-09-07, 19:17
|
|
Stage 5
|
cine se anunta din bucuresti?