Quote:
Originally Posted by szambi77
Incercam maine sa postam regulamentul de participare, clasamentele concursului de accelerare si al expo-ului, precum si detalii despre premiere. Detaliile oferite maine vor fi cele finale !
|
felicitari!!!!!!!!!!!
zona arata super, de asemenea si asfaltul ,v-a fi in plin oras,asta probabil ca o sa aduca o multime de spectatori,probabil ca in conditiile pe care le avetzi voi ,ar fi mai interesant ca proba de accelerari sa se desfasoare pe 200 m .
asteptam si detaliile "tehnice".
un singur lucru nu il "inteleg "eu la acest gen de manifestari,si anume:
spectacolul este facut de participanti ,ei suporta cheltuielile ,cu privire la pregatirea masinilor,a costurilor pentru deplasare ,hrana si cazare,si tot ei trebuie sa plateasca o taxa de participare,nu e cam aiurea ?
poate ca ar fi interesant sa gasiti o formula ,in care participantii sa nu plateasca acest gen de taxa.
iti dau un ex.:
in cazul meu ,care sunt pe cont propriu ,adica sunt doar un angajat la o firma ,as vrea sa vin cu doua masini la eveniment,am o masina tunata si una pentru liniute,benzina dus si intors ma costa cam 120 ron taxa este de 60 ron, plus ca trebuie sa gasesc un sofer pentru una din masini ,cu mancarea ajung la 200si ceva ron.ti se cam taie elanul.eu sunt din bm dar dac vii din buc,sau constantza cheltuielile sunt mult mai mari.
voi ce parere avetzi?