Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Reply

Thread Tools
Old 16-09-07, 23:24   #166
CicioNE

Stage 5

CicioNE's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare

frumos show...vreau sa stiu ce o facut golfuletzu)
CicioNE is offline   Reply With Quote
Old 16-09-07, 23:38   #167
cristiano304

Stage 5

cristiano304's Avatar

Member of:
[DACIA]

sooper show....drifturile mau dat gata......felicitari MM la partea cu drag......
cristiano304 is offline   Reply With Quote
Old 16-09-07, 23:43   #168
bogo4all

Stage 5

bogo4all's Avatar

Nu stiu ce-a facut ca nu am stat pana la sfarsit, dar pare atat de fioros ca mananca aproape orice la clasa lui , merge super bine si proprietarului chiar ii sta bine in masina si stie sa-si conduca jucaria. JAC-ul iarasi, e masina care mi-a placut cel mai mult, in momentul accelerari imi place cum tremura capota, frumoasa masina. Nu am stat pana la sfarsit sa mai posteze si altcineva ceva poze, filme. Incerc sa mai pun ceva filme . Per total a fost un show reusit.
Old 16-09-07, 23:48   #169
cristiano304

Stage 5

cristiano304's Avatar

Member of:
[DACIA]

da jac-ul ee foarte tare da imi place mult golf 1 tot o rup la categoria lui super tare...ce motor are jac in el cati caii are??
Old 16-09-07, 23:53   #170
bogo4all

Stage 5

bogo4all's Avatar

Vr6 din cate stiu eu.... Au fost masini frumoasa si la expo si la liniute, dar au fost si vreo 2-3 dacii '' de toata frumusetea'', mai ceva ca la plimbare.
bogo4all is offline   Reply With Quote
Old 16-09-07, 23:57   #171
cristiano304

Stage 5

cristiano304's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by bogo4all View Post
Vr6 din cate stiu eu.... Au fost masini frumoasa si la expo si la liniute, dar au fost si vreo 2-3 dacii '' de toata frumusetea'', mai ceva ca la plimbare.

mna leam vazut frumoase BMW cu int rosu ala mia placut cel mai mult este super......partea cu drift ...no comment
Old 17-09-07, 01:15   #172
gergo

Stage 5

Domnilor, e 11.50 seara, nu am inca pozele şi video dar până atunci pot sa va raportez urmatoarele:

-Expo Tuning, platoul Centrului Nou plin de maşini şi vizitatori: maşini din Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca, Alba, vă mulţumim pentru prezenţă şi pentru performanţele estetice ce aţi oferit sătmărenilor.
-Un concurs de accelerare fără incidente, digul Someşului fiind plin de spectatori atât în manşele de calificare, cât şi in finale. Câştigătorul in categoria mare este colegul nostru Jeff din Timişoara, clubul RoadRunners cu Mitsu Evo IX, locul II subsemnatul Evo IX, iar Vajda "Bajnok" Zsolt cu Subaru Impreza, locul III. Mâine postez rezultatele la celelalte categorii!
-Drift Show, cu BMW Alpina si Toyota Hachiroku, actorii fiind aplaudaţi de public încontinuu, oferind un show adevărat pe patru benzi! Urmează filme, imagini pe ziua de mâine.

Mulţumiri pentru: Primăria Mun. Satu Mare, Poliţia Rutieră, Serviciul Ambulanţă, Serviciul Pompieri, Big Security (pază şi ordine), Radio Transilvania (Ovidiu Matioc, speaker), Musikhaus Attila (sonorizare), Fagea János si echipa RDS pentru ajutoarele prompte, Bobo, Alex2Fast4U, Tüske, Csoma, Cisu, Gabika, Zsiga, Roxi, Ramona (pentru masa imbelsugată), Claudiu, prietena lui Claudiu. Director ce concurs: Nastor Nelu, secretariat Timi, Cici, arbitrii ACR, sustinere morală: Dori, Mona.

Sponsorii evenimentului au fost: BOMBA!, RDS-internet cu viteza luminii, Florisal SA, Complex Philadelphia, AutoTact, Edmeea Trans, House of Travel, K-A Tuning, SportMania.

Partnerei media: 4tuning.ro, Informatia Zilei, Szatmari Friss Ujsag, City Radio, Kiss FM, Radio Transilvania.

Cele mai mari mulţumiri: pentru vizitatori, expozanţi şi concurenţi!

Stimă, respect, multumiri,
mâine poze şi alte lucruri frumoase,

Gergo
gergo is offline   Reply With Quote
Old 17-09-07, 01:20   #173
bogo4all

Stage 5

bogo4all's Avatar

Ar fi frumos daca ati pune poze cu voi organizatorii si restul echipajului. Si noi va multumim!!!!!
bogo4all is offline   Reply With Quote
Old 17-09-07, 12:14   #174
veveve

Stage 5

veveve's Avatar

Member of:
[Moderators]

felicitari organizatorilor,multe multumiri celor care au venit la show,in special celor care au venit de la sute de km distantza,lui ionutz din bucuresti,tipului din suceava si pe toti care iam uitat.imi pare bine ca am facut parte din echipa si ma bucur ca am putut sa va ajut.bravo
Old 17-09-07, 12:18   #175
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by CicioNE View Post
frumos show...vreau sa stiu ce o facut golfuletzu)
Cu un pic de noroc, o castigat.

Foarte multumit de show, am stat de la inceput pana la sfarsit, sa speram la mai multe eventuri de astea ! Felicitari organizatorilor si tot echipajului cat si tuturor concurentilor/expozantilor ce au luat parte la acest show!

A, si felicitari CJ 25 COX (care o luat bataie doar de la BH 04 ARO motor de M, care a luat locul 1, felicitari si lui !) pt locul 2 accelerare si SV 87 ALE locul 3 exterior!
Old 17-09-07, 12:41   #176
Sharan

Stock

Sharan's Avatar

Felicitarile mele organizatorilor..O intrebare am doar..Nu s-a putut incepe nici cum mai repede? Pentru ca s-a terminat foarte tarziu si a-ti vazut ca la premiere am ramas doar participantii...Poate la anul..sensibilizati mai tare autoritatile locale.. ...Bafta..
Sharan is offline   Reply With Quote
Old 17-09-07, 12:45   #177
Rolly_k

Stage 2

Rolly_k's Avatar

nimic nou pe ziua de azi ?
Rolly_k is offline   Reply With Quote
Old 17-09-07, 12:50   #178
G_T_I

Stage 1

FELICITARI organizatorilor in special lui szambi si gergo ,satu mare a mai demonstrat ink o data ! are cineva filmuletu cu finalistii din grupa 1.6-1.9 (golf2 galben VS golf 1 verde)?cine cunoaste proprietaru golfului galben?
G_T_I is offline   Reply With Quote
Old 17-09-07, 13:09   #179
szambi77

Stage 5

Exclamation Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare

In numele organizatorilor (eu si Gergo), in primul rand am dori sa multumim reprezentantilor 4tuning.ro pentru mediatizare, celor care ne-au ajutat la organizare, sponsorilor, firmei de paza si protectie (Big Security), drifterilor din Ungaria, spectatorilor si nu in ultimul rand participantilor (atat la expo-tuning cat si la concursul de accelerare) care au fost in numar cu mult mai mare decat ne-am fi asteptat ! Multumim inca odata !

Participantii, sponsorii, spectatorii fiind multumiti, consider ca show-ul a fost un succes, conditiile meteo au fost de partea noastra, inclusiv festivitatea de premiere a fost foarte cool

In mod special, as dori sa multumesc participantilor din alte judete ! Din pacate, ca si organizator, in cadrul show-ului nu am avut timpul necesar sa-i felicit personal pe toti pentru participare dar le multumesc pe aceasta cale : baietii din Oradea (care in cadrul expo-ului si la festivitatea de premiere, ne-au oferit un show pe cinste), Jeff din Timisoara (membru RoadRunners), Ionut din Bucuresti cu BMW e36, Robi din Baia Mare si baietii lui (Prostreet Tuning, multumim pentru ajutorul acordat), celor din Suceava (bravo pt. cupa obtinuta!), si imi cer mii de scuze (pt. "scapare") de la cei pe care nu i-am mentionat ! Multumesc inca odata !
szambi77 is offline   Reply With Quote
Old 17-09-07, 13:16   #180
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

Mersi, a fost mai bine decat ma asteptam dpdv organizatoric, un debut foarte bun. La mai mare!
Jeff is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -