Salutare
Acuma am sosit de la Satu Mare.
Vreme minunata, organizare buna, oameni civilizati, prezentare reusita, locatia pentru liniute ok, cam scurta dar nu era de unde sa fie mai mult, drift-eri din Ungaria au facut spectacol, clasele la liniute mi s-au parut cam ciudate dar e iesit foarte bine, vorbesc din punctul de vedere al spectatorului.
Din pacate (pentru cei implicati in eveniment ) nu a fost de mancare la "botul calului" dar am gasit repede o pizzerie.
Pentru prima editie a fost foarte bine.
Asteptam parerile participantilor pentru ca pana la urma asta conteaza.
Bafta si Drive Fast & Safe !!! :P
Pun eu poze cat de curand! Nu m-am asteptat dar liniutzele au fost pe 301 metri . Destul de reusit show-ul pacat ca s-au miscat cam ggreu cu startul liniutelor .
Pun eu poze cat de curand! Nu m-am asteptat dar liniutzele au fost pe 301 metri . Destul de reusit show-ul pacat ca s-au miscat cam ggreu cu startul liniutelor .
f interesant...ar fi fost bine k organizatorii sa fak asta public makr cu o zi inaitne sa stim si cei d la distanta dak merita sa batem drumul...pakt
Eu unu asa am inteles cand s-a prezentat, vreau careva sa ma aprobe dar oricum nu parea a fi 201 m, sincer chiar imi pare rau ca nu s-a anuntat, masina tari au fost.