01-11-07, 16:19
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Re: Hunedoara - Accidente
Bine ca a scapat soferu...masina...isi face alta..
|
|
|
01-11-07, 19:05
|
|
 Stage 5
|
Urat accident,sincer ma mir ca a scapat cu viata,mai toata lumea care se oprise sa vada accidentu nu le dadeau nici o sansa de supravietuire celor din masina.
Totusi soferul in ce stare e?
fast_racer_sonik--Adi la cererea unora am hotarat ca e mai bine sa scot pozele de aici...sper sa nu te superi ca ti-am editat..
Last edited by F.R.Sonic; 02-11-07 at 22:23.
|
|
|
01-11-07, 19:08
|
|
 Stage 5
|
Puteam trai si fara pozele astea aici..
|
|
|
01-11-07, 19:34
|
|
 Stage 5
|
Cam asta s-ar fi intamplat:
http://www.hunedoreanul.ro/index.php...id=3&conf_uid=
Pacat,da drumu ala noaptea e foarte periculos,nemarcat,nesemnalizat,daca nici nu esti din zona...din cate am inteles eu nu demult 2 masini ar fi intrat in pod pe partea unde se lucra din directia Cristur-Hunedoara(au mers tot inainte)unul din accidente s-a soldat cu moartea soferului.
|
|
|
02-11-07, 11:56
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by BAD-GUY
Cam asta s-ar fi intamplat:
http://www.hunedoreanul.ro/index.php...id=3&conf_uid=
Pacat,da drumu ala noaptea e foarte periculos,nemarcat,nesemnalizat,daca nici nu esti din zona...din cate am inteles eu nu demult 2 masini ar fi intrat in pod pe partea unde se lucra din directia Cristur-Hunedoara(au mers tot inainte)unul din accidente s-a soldat cu moartea soferului.
|
Bai "RAULE"!!!! nu te mai tot mira tu si comenta accidentul aiurea si vorba lui gym era bine si fara pozele alea.......voi sa va faceti griji pt locuri de parcare pe la teatru.....sau acum din mari piloti vreti sa deveniti si mari moralisti???......asa ca sa nu va mai vad cu posturi despre accidentu asta ca nu are nimeni nevoie de comentariile voastre!!!
|
|
|
02-11-07, 12:19
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Rog moderatorul sa scoata pozele cu accidentul din motive lesne de inteles.
|
|
|
02-11-07, 13:51
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
....Bogdane, cred ca baietii au dreptate, scoate pozele de acolo.
Bine ca au scapat cu viata cei din masina, restul nu mai conteaza.
|
|
|
02-11-07, 13:59
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Marius3k nu cred ca era nevoie sa pui pozele si pe forumul softpedia ..
|
|
|
02-11-07, 14:20
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Nu inteleg care e problema, dar in fine. O sa vorbesc cu moderatorul sa le stearga.
Oricum, sper ca fiecare dintre noi a invatat cate ceva, caci pe aici (forumul 4tuning in general) am observat ca toti fac un singur lucru: doar o "calca", dar sunt putini cei care stiu sa se si opreasca. Chiar am purtat o discutie cu Ciprian_diamond despre asta si mi-a confirmat si el parerea mea. Nu sunt in masura sa judec pe nimeni, eu imi spun parerea doar.
|
|
|
02-11-07, 17:16
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Big-G
Bai "RAULE"!!!! nu te mai tot mira tu si comenta accidentul aiurea si vorba lui gym era bine si fara pozele alea.......voi sa va faceti griji pt locuri de parcare pe la teatru.....sau acum din mari piloti vreti sa deveniti si mari moralisti???......asa ca sa nu va mai vad cu posturi despre accidentu asta ca nu are nimeni nevoie de comentariile voastre!!!
|
moralisti? ... nuu ? ... eu cred ca sa mutat mirck'ul pe 4 tuning
|
|
|
02-11-07, 17:40
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Marius3k
Nu inteleg care e problema, dar in fine. O sa vorbesc cu moderatorul sa le stearga.
Oricum, sper ca fiecare dintre noi a invatat cate ceva, caci pe aici (forumul 4tuning in general) am observat ca toti fac un singur lucru: doar o "calca", dar sunt putini cei care stiu sa se si opreasca. Chiar am purtat o discutie cu Ciprian_diamond despre asta si mi-a confirmat si el parerea mea. Nu sunt in masura sa judec pe nimeni, eu imi spun parerea doar.
|
Are dreptate! am atras atentia chiar pe sectiunea asta si chiar inainte sa vina vorba de accidentul de care va simtiti unii dintre voi asa lezati,l-am tratat ca pe oricare accident pe care l-am prezentat.
Aici e vorba de cat de repede realizeaza unii ce inseamna sa faci pe pilotul,unii dau cu capu sa se trezeasca,pe altii varsta ii trezeste sau altii se trezesc dupa ce vad ce au patit altii.
Imi pare sincer rau ce a patit prietenul vostru si imi pare bine ca a scapat cu viata,cea ce e cel mai important,eu cel putin pe forum am tras semnalul de alarma...
|
|
|
02-11-07, 17:44
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Eu zic ca se putea intampla oricui. Sper ca de poza mea nu va luati.
|
|
|
02-11-07, 18:01
|
|
AfterDark Racing Member
 Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [Opel] [2 Roti]
|
asta cu Tiru cand s-a intampat....eu la 12 m-am dus inspre HD si nu era acolo(sau cel putin nu l-am vazut eu)...si la 15 cand m-am intors l-am vazut....deci eu nu mai inteleg ce-i cu drumu asta santuhlam-HD ca zilnic se intampla cate un accident
02-11-07, 18:32
|
|
AfterDark Racing Member
  Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Asta-i numai inceputul, cand o sa fie gata o sa fie si mai rau. Ca vine Panfilut si se crede un mic Schumi si o calca ca el ii pilot si i-o luat masa strada in arenda.
02-11-07, 18:39
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by puiu
asta cu Tiru cand s-a intampat....eu la 12 m-am dus inspre HD si nu era acolo(sau cel putin nu l-am vazut eu)...si la 15 cand m-am intors l-am vazut....deci eu nu mai inteleg ce-i cu drumu asta santuhlam-HD ca zilnic se intampla cate un accident 
|
Era si dimineata la 8 fara cand am facut poza, era si seara la 17, probabil goneai si tu
|
|
|
|
|