15-12-07, 20:47
|
|
 Stage 4
|
Re: Hunedoara - Accidente
sooper ,cu ce ocazie pe la cj?si eu vreau,..la cj...  )
|
|
|
15-12-07, 21:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ssergynio
sooper ,cu ce ocazie pe la cj?si eu vreau,..la cj...  )
|
Treburi pe la mine pe la servici  ,dar oricum merg singur,las ca data viitoare va anunt din timp  .
|
|
|
30-12-07, 00:39
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Cei care circulati pe ruta Deva - Brad sa aveti grija la polei !!
In ultimele 2 saptamani au fost o gramada de accidente intre aceste doua orase, majoritatea pe raza localitatii Fornadia. In seara asta am vazut 2 accidente catre Brad. Sunt multe curbe, temperatura sub 0 grade si paraul este aproape de sosea => polei.
|
02-01-08, 13:18
|
|
Stage 3
|
Din pacate am facut cunostiinta si eu cu poleiul din zona aia sambata seara, apropo caut spoiler fata Audi 80 b4
|
|
|
02-01-08, 13:20
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by RaceDr1v3r
Din pacate am facut cunostiinta si eu cu poleiul din zona aia sambata seara, apropo caut spoiler fata Audi 80 b4
|
pff nasol
|
|
|
06-01-08, 20:26
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Accident mortal din cauza poleiului
Şoferul unui autoturism Matiz şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a ajuns sub roţile unui TIR încărcat cu marmură. Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, pe DN7, în municipiul Deva
Conducătorul unui autotractor, în vârstă de 21 de ani, din comuna Sâtandrei, judeţul Bihor, care circula pe sensul de mers Simeria-Arad, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu polei, a derapat şi a intrat pe contrasens.Ghinionul a făcut ca în acel moment din sens opus să circule un autoturism Daewoo Matiz. Pentru că nu a mai reuşit să evite impactul, conducătorului unui autoturismului, în vârstă de 58 de ani, din Deva, a intrat sub roţile TIR-ului. În urma impactului, conducătorul autoturismului a murit pe loc. Ambii conducători auto purtau centură de siguranţă în momentul accidentului.
„Conducătorul autotractorului a declarat că a fost nevoit să frâneze deoarece a observat în retrovizoare un autoturism (VW Golf rosu)care făcea jaloane printre maşinile din spatele său. Pentru că circula pe banda de lângă axul drumului a apăsat pedala de frână şi a intrat în derapaj nemaireuşind să redreseze maşina. Astfel, a pătruns pe contrasens”
Conducatorul Matizului era directorul "Avicola" si nasul de cununie alor mei Dumnezeu sa-l ierte!
06-01-08, 20:30
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
ai de viata mea....nu-i de gluma cu poleiu.ce e si in hd pfff....mai ales la mn in cartier,zapada batatorita si acu ploaie =Gheata.....
Nu-i de gluma
|
|
|
06-01-08, 20:51
|
|
 Stage 4
|
urat de tot mai ,mai ales cand e vorba de cunostinte si mai ales neamuri ,..dati n pm lor i pe astia cu tiru ca uni chiar nu au ce cauta la volanul unui tir ,..fac pe ei din orice chichita ,fac pe destepti exact cand nu trebuie iar altii is prea tupeisti ...ft-le...
|
06-01-08, 23:07
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [MERCEDES]
|
nasol de tot...
@ F.R.Sonic: imi pare rau ...condoleantele mele
e urat de tot poleiu... acuma am ajuns in casa si pe drumu asta national ce trece prin calan e bataie de joc... nu poti merge bine in picioare apoi cu masina...rusine celor de la drumuri .... e polei cred ca de vreo 4-5 ore si nici un utilaj de deszapezit pe drum...RUSINE!
|
06-01-08, 23:28
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mitza_27tyc
nasol de tot...
@ F.R.Sonic: imi pare rau ...condoleantele mele
e urat de tot poleiu... acuma am ajuns in casa si pe drumu asta national ce trece prin calan e bataie de joc... nu poti merge bine in picioare apoi cu masina...rusine celor de la drumuri .... e polei cred ca de vreo 4-5 ore si nici un utilaj de deszapezit pe drum...RUSINE! 
|
S-a intamplat cam la 10-20 de minute dupa ce am trecut pe acolo azi dimineata in drum spre targ,tot in locul ala si cam tot la aceasi ora au mai avut loc inca 3-4 accidente,unu s-a intamplat inainte sa trecem noi pe acolo,din fericire nu cu urmari la fel de tragice.
Iar masina de imprastiat nisip si sare banuiesc,a trecut pe acolo,chiar a fost implicata in unul din accident,o masina noua s-ar fi implantat in ea,ce marca nu retin ca povestea cineva in targ.
|
07-01-08, 22:54
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
am citit si eu de accidentul asta...cumplit...naspa cu tir-istii, dar naspa si cu masinile astea mici, precum Matiz....nu stiu ce cauta masinile astea pe strazi...sincer, din cauza asta nu mi-am luat Matiz, nu confera nici un fel de siguranta....PAREREA MEA

My favorite car, Z350.
|
|
|
07-01-08, 23:09
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by fratzika
am citit si eu de accidentul asta...cumplit...naspa cu tir-istii, dar naspa si cu masinile astea mici, precum Matiz....nu stiu ce cauta masinile astea pe strazi...sincer, din cauza asta nu mi-am luat Matiz, nu confera nici un fel de siguranta....PAREREA MEA
|
Fratica nu te supara da nici cu Eclipse-ul tau nu stiu ce faceai sau oricare dintre noi cu masinile,nu stiu ce puteam face cand intra in tine o remorca plina de marmura....,sau tirul.....la cat e tiru numai cu trenu e sigur sa circuli.Intra un tir dinala intr-o masina mica ii gata,orice marca ar fi.(adevaru e ca unele au si ait bag si chestii,dar tot te alegi cu rani)
|
|
|
07-01-08, 23:25
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by SpYk3
Fratica nu te supara da nici cu Eclipse-ul tau nu stiu ce faceai sau oricare dintre noi cu masinile,nu stiu ce puteam face cand intra in tine o remorca plina de marmura....,sau tirul.....la cat e tiru numai cu trenu e sigur sa circuli.Intra un tir dinala intr-o masina mica ii gata,orice marca ar fi.(adevaru e ca unele au si ait bag si chestii,dar tot te alegi cu rani)
|
Ai mare dreptate aici  .Sunt belea tir-urile, si unii soferi de pe tir...
E groaznic accidentul asta.
|
|
|
07-01-08, 23:29
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by SpYk3
(adevaru e ca unele au si ait bag si chestii,dar tot te alegi cu rani)
|
te alegi cu rani...ranile pot trece...dar moartea?? moartea nu mai trece ...totusi e o mica mare diferenta intre un accident soldat cu morti si unul cu ranit...parerea mea...
matizul in niciun caz nu confera siguranta....sunt masini in care posibil sa nu fi murit...adica nu posibil ...mai mult ca sigur...tot parerea mea....acum depinde si cate zile ai...sunt atatea accidente stupide....oricum cred ca ar fi mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt ca oricum nu putem schimba nimic...asta e viata..."viata-i doar un drum spre moarte"(B.U.G. Mafia)
|
|
|
|
|