07-01-08, 22:40
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [MERCEDES]
|
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
Originally Posted by ssergynio
|
presupun ca la acest filmulet te referi: https://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s
|
|
|
08-01-08, 09:06
|
|
AfterDark Racing Member
  Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by mitza_27tyc
te alegi cu rani...ranile pot trece...dar moartea?? moartea nu mai trece ...totusi e o mica mare diferenta intre un accident soldat cu morti si unul cu ranit...parerea mea...
matizul in niciun caz nu confera siguranta....sunt masini in care posibil sa nu fi murit...adica nu posibil ...mai mult ca sigur...tot parerea mea....acum depinde si cate zile ai...sunt atatea accidente stupide....oricum cred ca ar fi mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt ca oricum nu putem schimba nimic...asta e viata..."viata-i doar un drum spre moarte"(B.U.G. Mafia)
|
dintr-un asemenea accident nu scapi cu viata indiferent de ce masina ai. O fost acum cateva luni un accident pe la Simeria un tir o dat intr-un Jeep nu o scapat niciunul din Jeep si era de ultima generatie jeep-ul.
08-01-08, 10:27
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Kedy
dintr-un asemenea accident nu scapi cu viata indiferent de ce masina ai. O fost acum cateva luni un accident pe la Simeria un tir o dat intr-un Jeep nu o scapat niciunul din Jeep si era de ultima generatie jeep-ul.
|
la ideea asta vroiam sa ajung.
|
|
|
08-01-08, 11:36
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kedy
|
stiu accidentul..jeepul era un mitsubishi L200...dar acolo e cu totul altceva...acolo a fost impact frontal...plus dealta ca jeepul avea viteza mare...soferul jeepului adormise la volan
|
09-01-08, 20:51
|
|
AfterDark Racing Member
  Stage 5
|
Accident urat la Macon in jurul orei 18:00. O Dacie o luat foc si o dubita mica era in gard la Macon cu fata varza.
|
|
|
09-01-08, 20:54
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Eu ma tot uit si vad o gramada de zmei care o calca si o tot calca, dar uita ca trebuie sa se si opreasca la un moment dat.
In conditiile in care e ceata deasa afara de ce naiba nu circula mai atent/prudent?
Ontopic: imi pare rau pentru accident, sper ca n-a patit nimeni nimic!
|
|
|
09-01-08, 20:57
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Marius3k
Eu ma tot uit si vad o gramada de zmei care o calca si o tot calca, dar uita ca trebuie sa se si opreasca la un moment dat.
In conditiile in care e ceata deasa afara de ce naiba nu circula mai atent/prudent?
Ontopic: imi pare rau pentru accident, sper ca n-a patit nimeni nimic!
|
acolo mai e si restrictie 50km/h
nasol ,cati o sa mia vedem cu "roatele-n sus pe drumu asta ...aoleoo"
|
|
|
09-01-08, 21:58
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
"Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut aseară pe drumul care face legătura între Hunedoara şi Deva. O frână bruscă, pusă de şoferul unei Dacii, l-a luat pe surprindere pe conducătorul unei utilitare care nu a mai putut opri la timp.
În urma impactului puternic, autoturismul Dacia a luat foc, flăcările distrugându-l în proporţie de 80%. Şoferul acestei maşini a fost lovit la cap şi a ajuns la spitalul din Deva, în vreme ce o pasageră din autoutilitară a suferit mici contuzii. Circulaţia pe acest segment de drum a fost oprită aproape o oră."
Sursa : Huon.ro
|
09-01-08, 21:59
|
|
AfterDark Racing Member
  Stage 5
|
O dat pe PROTV se pare ca nu sunt 2 raniti
|
|
|
10-01-08, 00:08
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
stiti ceva de accidentul de la simeria de asear?? ceva cu doua tiruri...
|
|
|
10-01-08, 00:17
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Blocaj pe DN7
SIMERIA - Circulaţia pe DN7, în zona localităţii Simeria, a fost blocată în această seară, timp de aproximativ 2 ore, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri.
Accidentul s-a petrecut, în jurul orei 16.00, pe podul de la Reva, iar traficul rutier a fost blocat total din cauza accidentului produs pe pasarela de peste calea ferată. Accidentul nu s-a soldat cu victime. Maşinile implicate în accident fiind de mare tonaj, operaţiunea de degajare a carosabilului a fost dificilă.
sursa : huon.ro
|
|
|
10-01-08, 08:04
|
|
AfterDark Racing Member
  Stage 5
|
Si la Santuhalm o fost ieri unul un taxi o lovit o alta masina rezultand 7 victime. Soferul taxiului i s-a intocmit dosar penal pt vatamare corporala din culpa. Traficul fiind blocat o ora.
|
|
|
11-01-08, 13:30
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Accident in HD la Gambrinus....un opel corsa albastru .era sifonata fata ...nu stiu mai multe detalii ....
|
|
|
11-01-08, 16:48
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Trei masini tamponate ( Santuhalm - Deva )
|
|
|
11-01-08, 18:23
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Trei masini tamponate ( Santuhalm - Deva )
|
Vai ce poze urate face K750i  ,genu ala de accidente e tipic acolo pentru ca sunt o gramada de idioti care depasesc linia dubla continua,chiar eu acuma ceva vreme am asistat la ceva asemanator.
|
|
|