Va multumesc la toti pentru incurajari.Sunt bine,fizic nu am nimic doar cu psihicul stau mai prost deocamdata.Cu dacia aia maro de la artima m-am pocnit.
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Hunedoara - Accidente
acu 2 zile nu mergeau semafoarele la Union...pe drumul ce vine de la artima venea un mosulica cu o dacie...pe drumul de la autogara veneao o cucoana cu un matiz ...si DINTR-O DATA POC!!!! tanti nu stia ca are cedeaza trecerea
acu 2 zile nu mergeau semafoarele la Union...pe drumul ce vine de la artima venea un mosulica cu o dacie...pe drumul de la autogara veneao o cucoana cu un matiz ...si DINTR-O DATA POC!!!! tanti nu stia ca are cedeaza trecerea
asa o trecut si nevasta-mea prin intersectia aia cu 80 km/h si avea cedeaza , .... reactia mea .. am ramas fara glas si am transpirat instantaneu ... multzam Doamne
Pe mine ma dispera cel mai mult idiotzii care vb-esc la tel in timp ce conduc . Nu mai sunt atentzi la drum si devin automat un pericol pt ei si pt ceilaltzi participantzi la trafic. Eu sincer am patzit-o norocu meu o fost ca eram atent la el ca l-am vazut cu telu in mana . Pacat ca nu s-a inventat hands-free
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
Re: Hunedoara - Accidente
Ca de obicei in Ro drumari NU AU FOST PREGATITI Probabil asteapta sa vina zapada prin Iulie da noi platim in continuare taxe de drum si rovinete ca avem multe autostrazi