12-12-10, 17:25
|
|
Stage 3
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
Originally Posted by sisu_alinn
Normal ca aceept sfaturi , si oricum fetele au " ochi " ) , sunt frumoase si negre....dar folia aia are o textura asa frumoasa ..mm ce-mi place , am omis sa spun ceva .. pe stalp aveam folie neagra din fabrica nu era vopsita .... Cred ca am sa vopsesc oglinzile portocalii si dupa lipesc folia de carbon ... si daca nu imi place dum da o dau jos .. o sa montez maine oglinda pe partea stanga sa vad cum da neagra, ca ele acum sunt negre si masina e jumatate portocalie )) si dupa am sa te anunt cum m-am hotarat ))
|
no bun, imi spui si mie sa vad ce ''ochi'' ai tu...nu ma intelege gresit nu am nimik cu folia dar la o masina culoare stridenta ca si a ta arata mult mai ''elegant'' un negru lucios curat...ti-am zis asta e parerea mea... masina trebuie sa mearga , nu sa arate ca si cum ar merge..
|
12-12-10, 17:30
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by 11.SHK
no bun, imi spui si mie sa vad ce ''ochi'' ai tu...nu ma intelege gresit nu am nimik cu folia dar la o masina culoare stridenta ca si a ta arata mult mai ''elegant'' un negru lucios curat...ti-am zis asta e parerea mea... masina trebuie sa mearga , nu sa arate ca si cum ar merge..
|
) ai dreptate, parca am vazut pe un M3 portocaliu si avea oglinzi negre lucioase crd ca ai dreptate, apropo vezi ca plange cineva pe thread-ul Userii 4tuning din Hunedoara , cica " arati mai bine in realitate ca in poza " Dohhh ) . Era sa urc si eu 2 borduri in vara din cauza " capreoarelor " ) .
|
|
|
12-12-10, 17:45
|
|
Stage 3
|
Quote:
) ai dreptate, parca am vazut pe un M3 portocaliu si avea oglinzi negre lucioase crd ca ai dreptate, apropo vezi ca plange cineva pe thread-ul Userii 4tuning din Hunedoara , cica " arati mai bine in realitate ca in poza " Dohhh ) . Era sa urc si eu 2 borduri in vara din cauza " capreoarelor " ) .
|
pai no akuma te hotarasti tu cu folia, dar faza cu bmw-ul asa e 100% m3 are oglinzi negru lucios si majoritatea au asa.. ... acuma am vazut si eu commentul de dincolo, ii multumesc de compliment ce sa zic....: culmea e ca eu ziceam ca poza aia e chiar una reusita...
Last edited by 11.SHK; 12-12-10 at 17:52.
|
|
|
12-12-10, 17:46
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
|
|
|
12-12-10, 17:53
|
|
Stage 4
|
oops: culmea e ca eu ziceam ca poza aia e chiar una reusita... [/QUOTE]
se pare ca nu e asa reusita ))), glumesc ..
|
|
|
12-12-10, 17:56
|
|
Stage 4
|
Va multumesc ... mai ales tie " Raluc`o " care tin sa mentionez ca arati mai bine in realitate decat in poza ) :*, maine vin cu alta intrebare ca azi v-am stresat destul, ma duc sa fac un omulet din zapda cu o masinuta langa, nu de alta dar ninge f tare afara ....
See ya ....
|
|
|
12-12-10, 17:59
|
|
Stage 3
|
Quote:
Va multumesc ... mai ales tie " Raluc`o " care tin sa mentionez ca arati mai bine in realitate decat in poza ) :*, maine vin cu alta intrebare ca azi v-am stresat destul, ma duc sa fac un omulet din zapda cu o masinuta langa, nu de alta dar ninge f tare afara ....
See ya ....
|
da mai,bafta si la noi dar asa putin..macar am prins niste zapada eu pe la Rausor ieri..tu esti mai norocos acolo... duminica cred ca trag o fuga pana la Parang....
Last edited by 11.SHK; 12-12-10 at 18:01.
|
|
|
12-12-10, 18:01
|
|
Stage 4
|
Quote:
da mai,bafta si la noi dar asa putin..macar am prins niste zapada eu pe la Rausor ieri..tu esti mai norocos acolo...
|
Sunt , azi chiar m-am dat cu placa , asta pana cand s`a desfacut o piulita =)) si am venit acasa. Lasa ca e mai bine fara zapada... la drumurile noastre .....
O seara buna iti/va doresc in continuare ! Si atentie la " Capreoare " ..
|
|
|
13-12-10, 02:08
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
masina trebuie sa mearga , nu sa arate ca si cum ar merge..
|
vai ce umilitor ...adica ce vrei sa zici.....ca masina lui numa' arata fain,dar nu si merge ?ce rusine...adica ce ai vrut sa zici? ca Fiatu' nu e masina misto,sau nu merge bine ? .... ce fain ar fi sa vedem o linie intre micutzul 11shk si fiatul portocaliu...
|
|
|
13-12-10, 12:17
|
|
Stage 4
|
Quote:
|
Pf ce matinala esti )
|
|
|
14-12-10, 01:49
|
|
Stage 3
|
dragi co-judeteni, ca sa zic asa, daca vreti zapada...va astept in suedia...aici e suficienta pt toti...si daca pe sosea se mai duce din zapada..va asigur eu ca ramane gheata...sunt in permanenta in "patinaj artistic" mai mult fara voia mea )
|
|
|
14-12-10, 01:55
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [AfterDark Racing] [VW] [4Tuning International]
|
Daca ne oferi tu o masa de revelion si cazare ne obosim sa venim si pana acola dar iainte de astea fa-ti si tu o prezentare sa stim cu cine avem onoarea.
|
|
|
14-12-10, 02:11
|
|
Stage 3
|
ok scuzati...prezentarea o fac acum la thread-ul respectiv
later edit: s-a facut si prezentarea
PS: nu ofer cazare...ofer masa doar )
Last edited by nimeni`; 14-12-10 at 02:17.
|
|
|
|
|