27-06-09, 23:34
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA] [4Tuning International]
|
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
Originally Posted by ondin
Poti sa pui ce insemne vrei tu in geam daca nu ramai fara vizibilitate dupa afisare, si daca nu sunt ofensatoare, nu aduc jigniri, etc. iar daca promovezi tocmai sindicatul lor asta nu are cum sa ii supere, deoarece acestia le apara lor drepturile.
|
poate scapi si de ceva amenzi cu ocazia asta
|
|
|
28-06-09, 00:11
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Pai asta e clar ca daca te opreste totusi police si nu te amendeaza ai scapat si de amenda.
Sa ne spui si noua daca functioneaza, poate chiar cauti bine si vezi unde gasesti un radar iar apoi treci intentionat cu masina din dotare cu mult peste viteza admisa in zona aia, si cand ajungi in dreptul celor cu radarul claxoneaza si baga flash-uri sa stie ca i-ai vazut, ca sa vezi ce se intampla.
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi.
فولكس فاجن هي أروع سيارة
|
|
|
28-06-09, 00:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ondin
Pai asta e clar ca daca te opreste totusi police si nu te amendeaza ai scapat si de amenda.
Sa ne spui si noua daca functioneaza, poate chiar cauti bine si vezi unde gasesti un radar iar apoi treci intentionat cu masina din dotare cu mult peste viteza admisa in zona aia, si cand ajungi in dreptul celor cu radarul claxoneaza si baga flash-uri sa stie ca i-ai vazut, ca sa vezi ce se intampla.
|
Poi abtibildul il am de la un inspector de politie si mi l-a dat ca sa nu ma mai opreasca politia:P si in caz ca ma opreste o zis sa le zic ca el e taicamiu vitreg si ca mai umbla si el cu masina )) inca ceva...i-am zis sa imi faca rost si de abtibild pt numar...ala te scapa de radar nu iti iei amenda,dar se face mai greu rost de asa ceva...
|
|
|
28-06-09, 00:46
|
|
Skoda Driver
Stage 5
|
|
|
|
28-06-09, 00:49
|
|
Stage 5
|
))nu sunt curcan...pff de cand ma chinuniam sa imi fac rost de abtibild...acuma mai trebe sa ma milogesc de leshinatu ala poate imi face rost si de abtibild pt numar:X:X.Daca fac rost si de dinala...atunci la mine in bord o sa scrie NO LIMIT )
|
|
|
28-06-09, 01:31
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Sa nu scrie cumva SMURD
Ce scrie la semnatura ta? Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare?
|
|
|
28-06-09, 01:33
|
|
Skoda Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sNap7
Sa nu scrie cumva SMURD
Ce scrie la semnatura ta? Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare?
|
ceva de genu numa ca el vrea sa devina pilot NO SPEED LIMIT
|
|
|
28-06-09, 01:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sNap7
Sa nu scrie cumva SMURD
|
CORECT ) stai linistit ca nu sunt vitezoman...o mai calc eu din cand in cand...ideea era ca nu vreau sa ma opreasca politia pentru ca astia intotdeauna iti gasesc ceva in neinregula daca vor...
|
|
|
28-06-09, 11:19
|
|
Stage 5
|
Tu vrei protectie totala si asta e cam greu de obtinut. Daca dai in trafic peste nebunul care l-am vazut eu vineri cum l-a depasit pe cel din fata mea pe linia continua dubla de pana la acel peco de la blocuri, cu scoaterea acestuia de pe drum, apoi frana brusca in fata astuia, dupa condus cu 15 km/h serpuit, iesit pe jumatate din masina afara intors spre nefericit si gesticuland ca o gorila, la calea ferata oprit masina si venit pe jos spre cel din spate, mare noroc a avut asta ca a scapat nebatut de viteazul din povestea noastra.
De un nebun din asta in trafic nu te scapa nici o folie numai politia romana.
|
|
|
28-06-09, 12:25
|
|
Skoda Driver
Stage 5
|
vorba aia ... nu te pune cu nebunul ca are mintea odihnita ... oricum eroi dinacestia sunt peste tot ... am patit-o si eu de destule ori ... tragi mai pe dreapta , incetinesti si il lasi pe kamikaze sa continue drumu .... ultimea mea patanie e la intrarea in simeria inainte de curba la dreapta cand a intrat un dobitoc in depasire la un tir desi venea eu de pe contrasens , noroc ca era loc de 3 masini pe sosea ca daca nu .....
|
|
|
28-06-09, 13:23
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
baieti in cate zile imi vine amenda acasa ,daca am pupat un radar?
|
|
|
28-06-09, 19:01
|
|
Skoda Driver
Stage 5
|
maxim 2 sapt din cate stiu ...
|
|
|
28-06-09, 19:20
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Sti rau, la un coleg a venit dupa 5 luni si 2 saptamanii, termenul maxim pt care este valabila instintarea pt infractiune este 6 luni
|
|
|
28-06-09, 19:43
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Daca nu te-au oprit si era radar mobil, atunci nu-ti vine nici o amenda acasa. Daca era camera fixa, nu prea mai sunt valabile amenzile date de acestea.
|
|
|
28-06-09, 20:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kedy
Sti rau, la un coleg a venit dupa 5 luni si 2 saptamanii, termenul maxim pt care este valabila instintarea pt infractiune este 6 luni
|
asta cu radarul e din fericire doar contraventie, daca era infractiune erau deja dupa tine cu mandatul de aducere.
|
|
|
|
|