12-12-10, 14:04
|
|
Stage 4
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
Originally Posted by 11.SHK
|
Inapoi spre casa intre Simeria si Petrosani am sa ii dau maxim, maxim am spus ) sa vad ajung in service sau nu ? azi am fost la schi, a fost super, ma dor toate, care le aveti cu , ...... ? va astept pe aici. Sunt super partiile in Straja si se poate urca si cu masina daca ai gume de iarna ,asta pt cei comozi .
|
|
|
12-12-10, 16:52
|
|
Stage 4
|
Quote:
|
Nu o las, de abia astept sa ies cu ea , am sa ma plimb o zi intreaga, fac ture de oras pana ce imi e rau ) , nu am nenorocito asa tare, nu stii ca la tv pari mai gras/a , ei asa e si cu pozele, nu arata bine realitatea ))
|
|
|
12-12-10, 16:54
|
|
Stage 4
|
daca tot am intrat in vb ... o intrebare , vreau sa imi invelesc oglinzile in folie de carbon ? ce parere aveti ? Da sau Nu ? trimite`ti sms la 1278 cost 0 centi/sms =))
|
|
|
12-12-10, 17:04
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by sisu_alinn
Nu o las, de abia astept sa ies cu ea , am sa ma plimb o zi intreaga, fac ture de oras pana ce imi e rau ) , nu am nenorocito asa tare, nu stii ca la tv pari mai gras/a , ei asa e si cu pozele, nu arata bine realitatea ))
|
banuiesc ca ti-e dor de ea rau... , in general folia de carbon da bine pe masina. si sincer eu zic sa le faci negre daca tot
vrei o schimbare ar da bine cu portocaliu,
Last edited by 11.SHK; 12-12-10 at 17:06.
|
|
|
12-12-10, 17:07
|
|
Stage 4
|
Quote:
banuiesc ca ti-e dor de ea rau... , in general folia de carbon da bine pe masina.
|
rau de tot nu asa ...... da.. numai ca eu sunt genul pretentios... daca nu am 10 persoane care sa ma sustina, Da da bine, nu mai pun ) asa sunt eu , si pe stalp vreau sa imi pun ca masinile in doua usi au stalpii negri , si pe partea dreapta unde am o portiera noua o sa fie toata portocalie , si pun pe amandoua partile folie si pe oglinzi , oricum ....oglinzile le vopsesc si daca nu imi place cum da folia o dezlipesc )
|
|
|
12-12-10, 17:09
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Quote:
daca tot am intrat in vb ... o intrebare , vreau sa imi invelesc oglinzile in folie de carbon ? ce parere aveti ? Da sau Nu ? trimite`ti sms la 1278 cost 0 centi/sms =))
|
Quote:
banuiesc ca ti-e dor de ea rau... , in general folia de carbon da bine pe masina. si sincer eu zic sa le faci negre daca tot
vrei o schimbare ar da bine cu portocaliu,
|
Si eu zic ca ar da bine pe masina dar grija mare unde o pui, avem exemple aici pe forum.
|
|
|
12-12-10, 17:10
|
|
Stage 3
|
Quote:
rau de tot nu asa ...... da.. numai ca eu sunt genul pretentios... daca nu am 10 persoane care sa ma sustina, Da da bine, nu mai pun ) asa sunt eu , si pe stalp vreau sa imi pun ca masinile in doua usi au stalpii negri , si pe partea dreapta unde am o portiera noua o sa fie toata portocalie , si pun pe amandoua partile folie si pe oglinzi , oricum ....oglinzile le vopsesc si daca nu imi place cum da folia o dezlipesc )
|
asta asa e cu folia, nu-ti place o dai jos... mai ales daca esti nehotarat...eu imi mentin parerea ca negre ar da mult mai bine...
|
|
|
12-12-10, 17:11
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Kedy
Si eu zic ca ar da bine pe masina dar grija mare unde o pui, avem exemple aici pe forum.
|
Pai pe oglinzi as vrea sa o pun, pe stalpii de la portiere cum am zis si mai devreme si poate pe capoata acolo unde imi ies jeturile de strop gel sau cum naibii se cheama ..... ca acolo am plastic negru ..... imi e sa nu fie prea multa si sa dea urat ..... m-am ganndit de 1000 de ori si tot nu stiu ce sa fac ...... Sa pun Sau sa nu pun... cum zicea marele William ....
|
|
|
12-12-10, 17:14
|
|
Stage 4
|
Quote:
asta asa e cu folia, nu-ti place o dai jos... mai ales daca esti nehotarat...eu imi mentin parerea ca negre ar da mult mai bine...
|
Adica oglinzile negre, nu in colant de carbon ? Sau stalpii la portiere tot negrii cum erau inainte ?
|
|
|
12-12-10, 17:15
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Nu unde o pui pe masina, unde o pui la atelier sa ai grija sa fie meseriasi aia. trebuie intinsa calumea sa nu ramana cu cute
|
|
|
12-12-10, 17:16
|
|
Stage 3
|
Quote:
Adica oglinzile negre, nu in colant de carbon ? Sau stalpii la portiere tot negrii cum erau inainte ?
|
si una si cealalta, fara folii...macar te stii intr-o parte, una si buna... oglinzi si stalpi negrii.
acuma in cazul in care accepti sfaturi de la o fata..
|
|
|
12-12-10, 17:18
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Kedy
Nu unde o pui pe masina, unde o pui la atelier sa ai grija sa fie meseriasi aia. trebuie intinsa calumea sa nu ramana cu cute
|
Da, sunt meseriasi , si eu nu sunt genul de om care face lucruri doar asa ... sa mearga ... ma interesez de nu stiu cate ori pana cand trebuie sa fac ceva, mai alesc cand e vb de masina. mi-am dus geamul pe dreapta la infoliat tot la ei si faceau un logan si am stat putin acolo, si din cate am vazut lucreaza curat,incet,atent .... cel putin mie asa mi-au lasat impresia, si loganul avea pe stalpi folie de carbon de 2 ani , tot la ei pusa, i-am intrebat si arata f bine, eu am crezut ca atunci au pus`o
|
|
|
12-12-10, 17:22
|
|
Stage 4
|
Quote:
si una si cealalta, fara folii...macar te stii intr-o parte, una si buna... oglinzi si stalpi negrii.
acuma in cazul in care accepti sfaturi de la o fata..
|
Normal ca aceept sfaturi , si oricum fetele au " ochi " ) , sunt frumoase si negre....dar folia aia are o textura asa frumoasa ..mm ce-mi place , am omis sa spun ceva .. pe stalp aveam folie neagra din fabrica nu era vopsita .... Cred ca am sa vopsesc oglinzile portocalii si dupa lipesc folia de carbon ... si daca nu imi place dum da o dau jos .. o sa montez maine oglinda pe partea stanga sa vad cum da neagra, ca ele acum sunt negre si masina e jumatate portocalie )) si dupa am sa te anunt cum m-am hotarat ))
|
|
|
|
|