01-12-10, 12:19
|
|
Stage 4
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
drifterii abia asteapta zapada )
|
|
|
03-12-10, 13:49
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
Originally Posted by sisu_alinn
Salut,
Am un fiat grande punto. 1.4 t jet benzina 120 de cai, kit exterior complet cadamuro design din Italia, faruri Bixenon,admisie Viper cu filtru sport de la Pipercross, evacuare completa Borla de Inox, dar Borla nu facatura , facuta la Pilot Power Tuning in Bucuresti.scaunele sunt sport din fabrica,acoperis panoramic, la muzica stau mai slab dar nu prost doar 4 boxe 2 tweetere si un subwoofer tot din fabrica,zilele astea am sa schimb boxele de pe fata cu unele Magnat mai puternice,am Jante pe 17 de la Dotz mai exact dotz Brand hatch,gume Nokian noi noute si pt iarna am jante de la Kosei pe 15,gume Michelin power grip sau ceva de genul,pedalier de la abarth cu tot cu foot rest,insertii in portiera tot de la abarth,discuri fata ventilate si perforate de la Brembo,suspensie sport de la Abarth adica arcuri si amortizoare Bilstein si Eibach,plus un ecu de 150 de cai cel de pe Abarth pe care am sa il montez cand o sa fie gata masina. Pt viitor vreau sa invelesc capsula de la volan in alcantara , la fel si cotiera si cred ca si portierele dar nu in totalitate.Era sa uit un lucru,ii voi da sigla de la fiat jos la fel si cea cu punto pentru un aspect mai "clean" . Din pacate poza cu masina am doar doua si inca 10 de la accident, daca vreti sa le postez pe alea am sa le postez ).
Multumesc inca o data !
|
dotz-uri?..hmm..
|
|
|
03-12-10, 13:52
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by tune_AKj
dotz-uri?..hmm..
|
Da, de ce ?
|
|
|
03-12-10, 13:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Salut,
Am un fiat grande punto. 1.4 t jet benzina 120 de cai, kit exterior complet cadamuro design din Italia, faruri Bixenon,admisie Viper cu filtru sport de la Pipercross, evacuare completa Borla de Inox, dar Borla nu facatura , facuta la Pilot Power Tuning in Bucuresti.scaunele sunt sport din fabrica,acoperis panoramic, la muzica stau mai slab dar nu prost doar 4 boxe 2 tweetere si un subwoofer tot din fabrica,zilele astea am sa schimb boxele de pe fata cu unele Magnat mai puternice,am Jante pe 17 de la Dotz mai exact dotz Brand hatch,gume Nokian noi noute si pt iarna am jante de la Kosei pe 15,gume Michelin power grip sau ceva de genul,pedalier de la abarth cu tot cu foot rest,insertii in portiera tot de la abarth,discuri fata ventilate si perforate de la Brembo,suspensie sport de la Abarth adica arcuri si amortizoare Bilstein si Eibach,plus un ecu de 150 de cai cel de pe Abarth pe care am sa il montez cand o sa fie gata masina. Pt viitor vreau sa invelesc capsula de la volan in alcantara , la fel si cotiera si cred ca si portierele dar nu in totalitate.Era sa uit un lucru,ii voi da sigla de la fiat jos la fel si cea cu punto pentru un aspect mai "clean" . Din pacate poza cu masina am doar doua si inca 10 de la accident, daca vreti sa le postez pe alea am sa le postez ).
Multumesc inca o data !
|
Suna bine!! asteptam sa o vedem
|
|
|
03-12-10, 13:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Da, de ce ?
|
hai sa lasam topicul "curat"...altfel se supara Bogdan )...pentru ca sunt o mare fana dotz...am si eu...dotz hanzo
|
|
|
03-12-10, 13:56
|
|
Stage 4
|
Quote:
hai sa lasam topicul "curat"...altfel se supara Bogdan )...pentru ca sunt o mare fana dotz...am si eu...dotz hanzo
|
fana ? ) lasa ca nu se supara,trece cu vederea ca sunt nou , am un prieten care are pe un A4 negru dotz hanzo si arata superb.
|
|
|
03-12-10, 14:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
fana ? ) lasa ca nu se supara,trece cu vederea ca sunt nou , am un prieten care are pe un A4 negru dotz hanzo si arata superb.
|
ne trimite la facut "poze" )))))))))))))))) stie el de "gluma" ))
da..poti sa-mi vezi bertonica ..sunt poze <in my profile>....da "fana " pt ca sunt o "EA" si nu "EA Games" ))))))))))))))))
m-am obisnuit cu 'marea confuzie" ))))
|
|
|
03-12-10, 14:10
|
|
Stage 4
|
Quote:
ne trimite la facut "poze" )))))))))))))))) stie el de "gluma" ))
da..poti sa-mi vezi bertonica ..sunt poze <in my profile>....da "fana " pt ca sunt o "EA" si nu "EA Games" ))))))))))))))))
m-am obisnuit cu 'marea confuzie" ))))
|
nu e vb de confuzie, dar o singura fata cunosc caruia ii plac masinile atat, bine si cred ca tu vei fi a doua )
|
|
|
03-12-10, 14:13
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by sexu_2007
Suna bine!! asteptam sa o vedem
|
Si eu sunt nerabdator sa mi-o vedeti ),sper sa ne intalnim cat mai curand si cat mai multi
|
|
|
03-12-10, 14:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Si eu sunt nerabdator sa mi-o vedeti ),sper sa ne intalnim cat mai curand si cat mai multi
|
Masina!! sa nu se inteleaga gresit
|
|
|
03-12-10, 14:17
|
|
Stage 4
|
Quote:
|
Masina frate
|
|
|
03-12-10, 14:22
|
|
Stage 5
|
ASA. sa stie lumea ca se sperie
Imediat apare FRS sa ne certe de off
|
|
|
03-12-10, 14:24
|
|
Stage 4
|
Quote:
ASA. sa stie lumea ca se sperie
Imediat apare FRS sa ne certe de off
|
Eu oricum nu prea le am cu topicurile, forumuri etc ), deci poate sa ma certe linistit pe mine, iau eu totul asupra mea ), sau postat pozele cu masina ? si cu printul ?
|
|
|
03-12-10, 14:26
|
|
Stage 5
|
Nu ii nici o poza. Masina asa ai luat-o sau tu ai facut-o?
|
|
|
03-12-10, 14:36
|
|
Stage 4
|
Quote:
Nu ii nici o poza. Masina asa ai luat-o sau tu ai facut-o?
|
Jumate,jumate ) nu stiu ce e cu pozele ca imi tot face figuri Opera sau site-ul nu pot sa imi dau seama.....
|
|
|
|
|