Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 15-06-10, 18:40   #4711
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: HAHAHAHAHA

Quote:
Originally Posted by aly99mtw View Post
nu vad care e problema...bravo lor daca sunt capabili sa realizeze asa un proiect....
bine ,bine ,dar Hamster?
SpYk3 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-10, 02:29   #4712
mozolici_hd

Stage 5

mozolici_hd's Avatar

Default Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

Lume din ziua de azi nu mai judeca...auzi Hamster...nu stiu la ce s-au gandit cand au botezat-o.Ma intristez din ce in ce mai mult cand vad cata prostie e in tara asta
Old 16-06-10, 08:07   #4713
Creative256
CITROEN Driver

Stage 5

Creative256's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Poate o cumpara aia de la TG (pentru ca precedenta a avut un mic accident ) si de data asta nu o mai dau lui James May ci lui Richard Hammond (aka : "Hamster" ).
Old 18-06-10, 16:27   #4714
kidu87

Stage 1

kidu87's Avatar

Member of:
[VW]

salut vreau sa va cer si eu niste sfaturi niste pareri... sunt plecat de ceva timp din tara si acum in sept knd ma intorc m-am hotarat sa ma dedic tuningului asta inseamna k vreau sa deschid un garaj pt tuning ceva de genul aluia de la oradea
dak stiti am un prieten care este foarte bun la folie , tobe sport elemente de tuning chiar si mecania si un altu care e ff bun in sisteme audio ... voi ce ziceti sa incerc ar merge la petrosani ??? astept sfaturi si pareri ms frumos
kidu87 is offline   Reply With Quote
Old 18-06-10, 17:18   #4715
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by kidu87 View Post
salut vreau sa va cer si eu niste sfaturi niste pareri... sunt plecat de ceva timp din tara si acum in sept knd ma intorc m-am hotarat sa ma dedic tuningului asta inseamna k vreau sa deschid un garaj pt tuning ceva de genul aluia de la oradea
dak stiti am un prieten care este foarte bun la folie , tobe sport elemente de tuning chiar si mecania si un altu care e ff bun in sisteme audio ... voi ce ziceti sa incerc ar merge la petrosani ??? astept sfaturi si pareri ms frumos
Eu zis să stai acolo... şi dacă vinzi roşii tot faci mai mulţi bani ca aici )
mutzu is offline   Reply With Quote
Old 18-06-10, 20:11   #4716
sexu_2007

Stage 5

sexu_2007's Avatar

Quote:

In petrosani sigur nu! poate la deva dar nici acolo nui sigur , eu as veni saptamanal la tine . si dak deschizi nu prea cred ca o sa fie ,,plin,, ar merita o incercare dar trebe sa bagi bani calumea si sa ai tu piese tuning la preturi bune. dak te hotarasti cautama ,am un spatiu numai bun in deva ,poate facem un parteneriat. si eu ma gandeam la asa ceva de un timp dar singur ii cam greu.

PS. ar fi mai bine un service auto /garaj tuning . dak nu ai clienti la tuning ai la service

Last edited by sexu_2007; 18-06-10 at 20:14.
sexu_2007 is offline   Reply With Quote
Old 18-06-10, 21:30   #4717
Creative256
CITROEN Driver

Stage 5

Creative256's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Bafta mare va doresc, dar in perioada asta... nu stiu cat se merita o investitie serioasa.
Creative256 is offline   Reply With Quote
Old 18-06-10, 22:12   #4718
kidu87

Stage 1

kidu87's Avatar

Member of:
[VW]

pt un sevice investitia este cam mare imi mai trebuie o pers cu banii k nu o pot face de unu singur in schimb pt un garaj de tuning nu e asa mare investitie in ziua de azi oricine isi pune un kit xenon sau o folie pe geamuri si mai sunt pers innebunite dupa muzik sau alte tampenii eu pe chestia asta m-as axa
kidu87 is offline   Reply With Quote
Old 18-06-10, 22:44   #4719
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

Quote:
pt un sevice investitia este cam mare imi mai trebuie o pers cu banii k nu o pot face de unu singur in schimb pt un garaj de tuning nu e asa mare investitie in ziua de azi oricine isi pune un kit xenon sau o folie pe geamuri si mai sunt pers innebunite dupa muzik sau alte tampenii eu pe chestia asta m-as axa
problema e ca daca iti un garaj de tuning si il faci legal cu acte nu prea mai ramai cu nimic dupa ce platesti toate taxele si impozitele catre stat.de aia ma gandesc eu ca majoritatea lucra asa independent pe naspa
Old 18-06-10, 23:30   #4720
sexu_2007

Stage 5

sexu_2007's Avatar

Quote:
FACEM JUMI JUMA!! eu si lucru si mai am si ceva deschis si nu ma pot ocupa 100% numai de un loc. Cand vi in tzara ne int si discutam,Service o sa mearga si in cea mai mare criza!! masini sunt tot mai multe si orice masina se strica.Necesita o investitie mai mare un service auto dar macar la service ai clienti,la un garaj de tuning niciodata nu o sa fie plin la noi in zona. asa mai bine le faci pe amandoua,castig mai mare, gama mai mare de lucrari=clienti mai multi. Eu singur nu vreau sa deschid ca nu ma pot ocupa cum trebuie. De mult caut un partener,dak esti serios si ai si ambitie esti omul pe care il caut,actele nu sunt o problema(se rezolva) etc.treburile astea le vorbim fata in fata. eu am terenul ,sunt numai 2 camere construite pe el,deci se poate construi orice acolo. dak esti hotarat mai vorbim,eu oricum caut un partener...
sexu_2007 is offline   Reply With Quote
Old 19-06-10, 00:34   #4721
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Daca va intereseaza asa ceva:
http://www.aggroup.ro/product_details.php?id=18
Pret de criza
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 19-06-10, 23:14   #4722
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

http://cancan.ro/actualitate/intern/...re-110095.html

vai de capul nostru/.
Kedy nici nu vreau sa-mi imaginez ce crater s-o facut la tine acolo unde or sapat astia
Old 20-06-10, 00:16   #4723
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by SpYk3 View Post
http://cancan.ro/actualitate/intern/...re-110095.html

vai de capul nostru/.
Kedy nici nu vreau sa-mi imaginez ce crater s-o facut la tine acolo unde or sapat astia
Eu cred ca o sa-i duc factura de la service la Domn Primar ca vad ca stie sa trimita Amenintari de plata impozitului, plm sa si plateasca ca mi-am rupt masina in santurile pe care le-au facut meseriasii
Old 20-06-10, 00:46   #4724
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Kedy View Post
Eu cred ca o sa-i duc factura de la service la Domn Primar ca vad ca stie sa trimita Amenintari de plata impozitului, plm sa si plateasca ca mi-am rupt masina in santurile pe care le-au facut meseriasii
te cred,am trecut luni seara cand ploua pe acolo si mi-o fost frica,ca raman acolo in ditamai santu cu namol )
Old 21-06-10, 21:39   #4725
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

@Marius3k bate Honduras pe Spania la fotbal?
ondin is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -