31-07-10, 10:52
|
|
Honda Driver
Stage 3
Member of: [Honda]
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Am vazut ca se discuta uneva mai sus de benzina de la petrom. Am schimbat filtre, am mers in 2 zile 100-200 km, am bagat benzina de la Petrom Pestis, a mers 4 km, nu-mi mai statea la relanti ( civic 1.3 95 , carburatie ) . Am plecat spre mecanic in deva, cand trebuia sa franez, acceleram in gol, franam, iar acceleram in gol, iar franam ( sa nu-mi moara motoru ), cand am ajuns in fata la nea mecanicu, ce sa vezi , statea la relanti. Cred ca mi s-a infundat jiglorul de relanti ( sau cel putin asta am patit-o la dacie sigur).
|
|
|
31-07-10, 17:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by Kedy
Nu se mai poarta husele
|
Daca sunt huse d-alea meseriase cum avea dadi pe golf atunci sunt ok...dinalea de la Real la superoferta chiar ca nu se poarta decat daca ai 50+ ani
31-07-10, 18:13
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by F.R.Sonic
Daca sunt huse d-alea meseriase cum avea dadi pe golf atunci sunt ok...dinalea de la Real la superoferta chiar ca nu se poarta decat daca ai 50+ ani
|
Ce mai faci prietene? Ti-ai adus aminte de noi? cum e in UK?
|
|
|
31-07-10, 18:46
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
e bine e bine...abea acum mi-am luat net pe leptoapa
|
|
|
31-07-10, 21:01
|
|
BMW Driver
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by puiu
- uita-te la topicul de meseriasi...... trebuie sa fie acolo, ca s-a mai discutat. sau ma uit eu cand ajung la tel ca nu il am la mine
- domnule florin, te vad ca esti rosu si imi sari in ochi
|
nu te mai vad pe la Alex,,????
|
|
|
31-07-10, 22:11
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [Opel] [2 Roti]
|
mai merg, dar seara, sau ziua 15 minute maxim, ca totata ziua lucrez.....vine iarna si iar ne vedem cu fiecare ocazie
|
|
|
01-08-10, 12:57
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by raduni131
Am vazut ca se discuta uneva mai sus de benzina de la petrom. Am schimbat filtre, am mers in 2 zile 100-200 km, am bagat benzina de la Petrom Pestis, a mers 4 km, nu-mi mai statea la relanti ( civic 1.3 95 , carburatie ) . Am plecat spre mecanic in deva, cand trebuia sa franez, acceleram in gol, franam, iar acceleram in gol, iar franam ( sa nu-mi moara motoru ), cand am ajuns in fata la nea mecanicu, ce sa vezi , statea la relanti. Cred ca mi s-a infundat jiglorul de relanti ( sau cel putin asta am patit-o la dacie sigur).
|
Daca nu ai facut plinul sau nu ai alimentat cu o cantitate cat de cat mai serioasa este normal sa se intample asa, ca se aduna mizeriile de pe fundul rezervorului in pompa, trec de site si alte filtre si ajung unde nu trebuie.
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi.
فولكس فاجن هي أروع سيارة
|
|
|
01-08-10, 13:14
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
|
jiglor nu stiu sigur daca ai...la motorul pe injectie carburatia e controlata de calculator daca nu ma insel....e posibil sa ai mizerie in carburator.....
-desfa tubul ce face legatura intre carburator si filtrul de aer...
-da cu degetul in interior acolo unde e clapeta...daca e negreala trebuie curatata.
-mai poate fi o problema...valva de aer tot acolo la carburator...poate s-a blocat....se curata la fel cu acelasi spray...numai ca trebuie desfacuta....
-gasesti in magazinele de specialitate un spray pt curatat carburatorul.
|
01-08-10, 14:33
|
|
Honda Driver
Stage 3
|
Problema s-a rezolvat de la sine, multumesc de sfaturi.
@ondin: de 2 saptamani de cand o am nu i-am facut niciodata plinul, o sa i-l fac atunci cand o sa-i fac consumul, in rest ... tot asa cu alimentari de cate 30-50 ron merg.
|
|
|
01-08-10, 20:20
|
|
Stage 5
|
Normal ca se rezolva de la forja momentan, dar in timp se infunda de tot alimentarea si trebuie sa desfaci pe acolo sa cureti, etc. Plus ca daca nici indicatorul din bord nu indica cum trebuie, cu benzina putina daca face figuri poti sa crezi si ca este din cauza ca nu mai are benzina. Eu cum nu ma pricep la mesterit la masina, macar daca se strica in drum si ma intreaba meseriasii de ocazie "dar, benzina ai?", raspund pozitiv si stiu sigur ca nu asta e cauza.
Crede-ma ca e bine sa fie cel putin pe la mijloc nivelul de carburant, chiar daca nu ne permitem toata ziua sa facem plinul.
Bafta maxima.
|
|
|
02-08-10, 19:48
|
|
Stage 5
|
Duster este oficial cel mai ieftin SUV din lume.
Poate vor mai castiga un premiu cu modelul Hamster, la categoria cea mai ciudata denumire pentru un automobil.
Alte recorduri celebre consemnate acolo sunt :
Ferrari 250 GTO, drept cea mai scumpă maşină din lume,
BMW 335d by AC Schnitzer, cea mai rapidă maşină Diesel de şosea;
cel mai rapid SUV de şosea, fiind acordat modelului Brabus GLK V12.
cea mai rapidă maşină din lume este Maxximus G-Force V8, un bolid american care poate atinge 100 km/h în 2,2 secunde;
cea mai ieftină maşină este Tata Nano.
Last edited by ondin; 02-08-10 at 19:51.
|
|
|
03-08-10, 20:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ondin
Duster este oficial cel mai ieftin SUV din lume.
Poate vor mai castiga un premiu cu modelul Hamster, la categoria cea mai ciudata denumire pentru un automobil.
Alte recorduri celebre consemnate acolo sunt :
Ferrari 250 GTO, drept cea mai scumpă maşină din lume,
BMW 335d by AC Schnitzer, cea mai rapidă maşină Diesel de şosea;
cel mai rapid SUV de şosea, fiind acordat modelului Brabus GLK V12.
cea mai rapidă maşină din lume este Maxximus G-Force V8, un bolid american care poate atinge 100 km/h în 2,2 secunde;
cea mai ieftină maşină este Tata Nano.
|
Nu prea vad diferenta intre Maximus G Force si Bugatti Veyron...stiti de ce?Pentru ca Bugatti are 1001 CP si cantareste 1888kg iar Maxximus are 1600CP si cantareste 1200kg.Bugatti atinge 100km/h in 2,5 iar maximus in 2.2...cam tot pe acolo e daca stai sa te gandesti la masa masinilor:P https://www.youtube.com/watch?v=hVGZ5...eature=related
|
|
|
03-08-10, 22:57
|
|
Stage 5
|
Conteaza mult si forma exterioara, transmisia, amplasarea motorului.
|
|
|
04-08-10, 11:17
|
|
Honda Driver
Stage 3
|
Sa va povestesc ceva, ca tot e topicu de povesti : Vine taicamiu la mine de dimineata, inainte sa mearga la servici : " hai ca au furat bateria de pe masina" (dacie break 98 parca), lasata in fata casei ( nu avem curte ... cu intrare pt masini, tampenie, da asta e ), dacia "mea" (tot break, 94) era 3 metrii mai incolo, ma gandeam ca ii pun bateria de pe a mea, sa poata sa mearga la servici .... ghici ce ... la "a mea" a taiat pur si simplu cablurile de pe baterie, si au luat-o .
A venit politia ( au fost amabili, chiar s-au implicat, din partea mea un + pentru ei, ca nu ma asteptam) , au luat amprente , acu asta e .
Bine ca masinuta mea (civicu') era in garaj.
Last edited by raduni131; 04-08-10 at 11:30.
|
|
|
04-08-10, 12:00
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Quote:
Sa va povestesc ceva, ca tot e topicu de povesti : Vine taicamiu la mine de dimineata, inainte sa mearga la servici : " hai ca au furat bateria de pe masina" (dacie break 98 parca), lasata in fata casei ( nu avem curte ... cu intrare pt masini, tampenie, da asta e ), dacia "mea" (tot break, 94) era 3 metrii mai incolo, ma gandeam ca ii pun bateria de pe a mea, sa poata sa mearga la servici .... ghici ce ... la "a mea" a taiat pur si simplu cablurile de pe baterie, si au luat-o .
A venit politia ( au fost amabili, chiar s-au implicat, din partea mea un + pentru ei, ca nu ma asteptam) , au luat amprente , acu asta e .
Bine ca masinuta mea (civicu') era in garaj.
|
naspa faza dar odata ce s-au furat injectoare chiar si alternatoare nu ma mai surprinde nimic..
|
|
|
|
|