11-09-09, 21:51
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Ondin intreba daca ai vopsit etrierii.
|
|
|
11-09-09, 22:40
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
atat am devenit de profund?
|
|
|
12-09-09, 11:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ondin
atat am devenit de profund?
|
ooo si inca cum ... astept spray-ul ... de zici ca astept nush ce kit ... ce stiti de vopseaua Magic la spray ? e buna pt. aceasta operatiune?
|
|
|
12-09-09, 14:31
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [AfterDark Racing] [VW] [4Tuning International]
|
poti sa vopsesti etrierii cu orice vopsea si orice marca important e sa-ti placa culoarea,ca vezi prin magazine diferite spray-uri pt vopsit etrierii;bullshit,caracteristicile vopselei sunt aceleasi numai ca platesti in plus ca scrie"speciala pentru etrieri" nu o sa vezi niciodata la o masina de "serie" sa se cojasca vopseaua pe etrieri din cauza temperaturii iti spun din experiente si cine vrea sa-si mai vopseasca nu mai ascultati si bagati in seama toate porcariile ce le auziti din stanga si din dreapta.Cureti bine etrierul cu o bormasina cu perie de sarma,apoi cu diluant,si dai vopseaua.sau mai e si cealalta vrajeala:vopsea speciala pentru Jante de aluminiu,daca nu sunt vopsite electrostatic este o solutie cu care se dau dupa curatare,degresare,apoi urmeaza spritkitul si vopseaua ca sa nu se cojasca.
|
|
|
12-09-09, 14:35
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
Quote:
Originally Posted by davides
ooo si inca cum ... astept spray-ul ... de zici ca astept nush ce kit ... ce stiti de vopseaua Magic la spray ? e buna pt. aceasta operatiune?
|
Eu cu vopsea Magic la spray Red250 am dat si tine bine, asa ca pot sa iti recomand
|
|
|
12-09-09, 15:25
|
|
Stage 5
|
@ Creative256
cat de rosu e ? pune o foto .. vreau un rosu aprins
@ marku5
m-ai lamurit, multumesc ! ... iau Magic ... sapt. viitoare sper sa ajung sa le fac s
|
12-09-09, 15:40
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Quote:
@ Creative256
cat de rosu e ? pune o foto .. vreau un rosu aprins
s
|
vezi la semnatura mea ca e poze cu masina, daca nu ne intalnim si iti arat live ca si asa nu am nimic de facut :P
In alta ordine de idei, are cineva un sfat pt mine? , vreau sa imi iau un subwoofer si amplif, am gasit la cei din Tm de unde am si boxele (cred ca una a crapat ca imi caraie...) doua pachete care din punct de vedere al banilor imi suna rezonabil (adica mai am cata de strans dar as putea). va dau link si sper ca cineva cu mai multa experienta sa imi zica daca merita vreunu sau mai bine nu. Si mai o chestie boxele fata (unde e si cea care caraie)sunt componente, si au putere nominala 80 W, daca pun sub si amplif are rost sa iau un amplif separat pt ele , sau le pot lega tot la cel din pachete? habar nu am de aia intreb/
http://www.carsystems.ro/details.php...8&prod_id=2521
http://www.carsystems.ro/details.php...9&prod_id=2523
Last edited by Creative256; 12-09-09 at 15:59.
|
|
|
12-09-09, 16:43
|
|
Stage 5
|
mda ... interesant mod de a vopsi etrierii,placutele,discurile,si pilutilele de prezoane ... ti-a ajuns un tub?
sunt la serviciu ...
|
|
|
12-09-09, 16:48
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Creative256
Si mai o chestie boxele fata (unde e si cea care caraie)sunt componente, si au putere nominala 80 W, daca pun sub si amplif are rost sa iau un amplif separat pt ele , sau le pot lega tot la cel din pachete?
|
Poti lega boxele la oricare statie din pachetele alea doar ca nu o sa mai ai unde sa legi wooferul
|
|
|
12-09-09, 16:58
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [AfterDark Racing] [VW] [4Tuning International]
|
Creative 256.problema sta in felul urmator la pachetele din oferta ai un amplif cu 2 canale si acele canale trebuie sa le legi in punte ca sa-ti duca sub,deci nu ai cum sa amplifici si boxele cu acel amplif.pentru amplificare sub si boxe iti trebuie amplificator cu 4 canale.
|
|
|
12-09-09, 17:00
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
exact ca in ambele promotii/pachete e aceeasi statie: Crunch GTR 250.2
Amplificator 2 canale sau 1 in punte
deci e ori: 2 x 75W in 4 Ohmi
ori: 2 x 125W in 2 Ohmi
ori: 1 x 250W in 4 Ohmi in punte.
nu e multichanel cu 3...4 sau 5 iesiri
12-09-09, 20:46
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Quote:
mda ... interesant mod de a vopsi etrierii,placutele,discurile,si pilutilele de prezoane ... ti-a ajuns un tub?
sunt la serviciu ...
|
da, pai prezoanele erau ca sa nu intre vopsea acolo, sunt unele mai vechi, discu era ca sa pot sa invart sa vopsesc si bucata de metal de deasupra discului care se vede si arata frumos rosie , so sters intr-un drum Bacia Deva , am vazut si eu la altu si nah am facut la fel
Quote:
Originally Posted by marku5
Creative 256.problema sta in felul urmator la pachetele din oferta ai un amplif cu 2 canale si acele canale trebuie sa le legi in punte ca sa-ti duca sub,deci nu ai cum sa amplifici si boxele cu acel amplif.pentru amplificare sub si boxe iti trebuie amplificator cu 4 canale.
|
acum am inteles, e cum ma gandeam (si era cam logic dar nah am zis sa intreb decat sa speculez) deci daca as lua un amplif mai mic pt boxele fata si un pachet dinala pt bass as gresi ? Sunt ok vreunul din ele? Eu pe fata am Crunch GTR 6.5 component .
|
|
|
13-09-09, 00:13
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Pentru cei care vor Ubuntu si nu au chef sa vina dupa cd original ,il puteti lua de AICI
E imagine al cd original,va luati un Cd gol si v-o ardeti voi
|
|
|
22-09-09, 11:58
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA] [4Tuning International]
|
invitatie xtremezone , doua bucati si una pe filelist doritori ?
Last edited by BaLaurzor; 22-09-09 at 12:00.
|
|
|
22-09-09, 12:31
|
|
Stage 5
|
filelist te rog.....
|
|