Quote:
Originally Posted by StreetStyle22
CyberCSx sa zicem ca tu ai 3000 de euro si vrei o masina sport ti-ai lua sandero sau logan ? Nu cred. Normal ca lumea isi cumpara pisicute si ursuleti. Cine si-o luat masina de la schrott ? Sau ce autohausurile de acolo cumpara masini de la schrott si le vinde romanilor ?
|
Depinde cum vezi lucrurile. Samsarii, traficanti de masini l-e ia de pe la schrott, licitatii / confiscari etc.
Tu ca om de rīnd care ti-o iei personal din DE, sigur o iei din Autohaus. Totusi si aici sīnt multi care iau de la shrott ca samsarii.
Daca ne-am lua dupa statistici + / -, s-ar putea spune ca 80% iau "samsareste" si 20 % de la Autohaus.
Eu daca asi avea 3000 EURO asi mai pune 2000 + / - eventual creditat prin banca si mi-as lua un Sandero sau Logan nou unde am 3 ani garantie si n-am batae de cap.
Sub nici o forma un SH luat din Germania unde nu stiu cīnd si ce pica, nu stiu cine cum a umblat cu el, nici nu stiu cīte mīini au surubarit prin el si nici ce calificare au avut persoanele respective, nu stiu cīt din el este original, nu stiu īn ce masura la reparatiile executate īn timp sau folosit piese originale sau gunoaie contrafacute īn pampa chinezeasca sau mai stiu eu pe unde.
Totul e treaba de mentalitate.
Quote:
Originally Posted by JohnnyX
De 3000 de euro nu ai cum sa`ti cumperi un sandero sau un logan. Pur si simplu nu`ti ajung banii. )
|
Daca-ti iei cel mai ieftin, STANDARD, mai creditezi o mica diferenta la banca, īti ajunge. Nu scrie nici unde ca trebuie sa iei cel mai scump model cu cea mai buna dotare.