27-02-10, 11:37
|
|
Stage 5
|
Re: Desenele mele: sergini0
Culori de ce nu folosesti?
|
|
|
27-02-10, 13:46
|
|
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete]
|
Pentru ca 'grayscale'-urile mi se par mai faine .
Update: (mi-a fost sila sa-l scanez)
|
|
|
27-02-10, 14:04
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
|
opa :> dar ce avem noi aici...
place place,
singurele lucruri pe care tin sa le remarc e ca roata fata pare [daca nu si este] mai mare decat cea spate [cel mult egala]
eu acum ti.as recomanda sa incerci sa repari cumva asta, sa nu dea urat la final.
si... partea de sus a geamului lateral ii mai curbata..
(asta se repara mai usor)
multa bafta si sport la desen !
|
|
|
27-02-10, 14:47
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup]
|
Nu numai roata fata, dar si cea din spate e gresita, cel putin asa mi se pare mie.
|
|
|
27-02-10, 17:56
|
|
Stage 5
|
Uitati fotografia originala, doar unghiul este de aici, reflexiile nu coincid pentru ca nu voi face fundalul (cred). Mai exact reflexiile nu le-am facut ca in fotografie pentru ca nu erau foarte intense si ar fi fost un desen mai pal/spalacit, am vrut sa fie ceva cu un contrast puternic.
Pe desen roata din spate are 6 cm inaltime iar cea din fata 5-5.5cm, probabil e fotografia facuta dintr-un unghi neadecvat . Uitati-va pe pagina anterioara la cea scanata pentru ca acolo masuratorile sunt mai concludente.
|
|
|
28-02-10, 02:32
|
|
Stage 5
|
BMW M3 E92-ul pentru battle e gata.
In premiera primul meu desen pe Bristol smooth:d. ~ 24-25 ore. Stiu ca puteam sa-l mai finisez dar nu am timp pentru ca trebuie sa ma apuc si de masina de drift pentru 4tuning days freehands design contest.
Comentariile si criticile sunt binevenite.
|
|
|
28-02-10, 02:40
|
|
REDACTOR 4TUNING
Stage 5
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
|
Foarte foarte foarte frumos,cel mai reusit desen
P.S. Culca-te
|
|
|
28-02-10, 11:20
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
:O incredibil ,felicitari !
|
|
|
28-02-10, 14:53
|
|
Stage 5
|
Multumesc pentru aprecieri. Per total sunt multumit de coli dar cu putin mai multa atentie mi-ar fi iesit ceva mai frumos.
|
|
|
01-03-10, 19:12
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
|
felicitari ! arata f bine desenu; dar nu inteleg ce ai pus adresa de la 4tuning pe el !
|
|
|
01-03-10, 23:18
|
|
Stage 5
|
Copyright . Cel putin o tentativa. Nu cred ca o sa mai pun de-acum in colo, mai bine le semnez.
Am facut o poză pentru că cel scanat era prea spălăcit iar haşura nu era aşa fină ca în realitate...
Last edited by Evoluzione; 03-03-10 at 13:02.
|
|
|
04-03-10, 00:44
|
|
Stage 5
|
M-am hotarat in sfarsit asupra masinii pentru 4Tuning Days. Am inceput schita de vreo doua trei ore si o tot bibilesc sa arate cat mai bine...
|
|
|
04-03-10, 14:23
|
|
Stage 5
|
Sergiu(dupa username banuiesc ca asa te cheama), bravo, ai progresat mult si te apreciez, BMW-ul ti-a iesit chiar foarte bine...DAR...crezi ca ne intereseaza faptul ca te-ai hotarat asupra masinii si ca ai inceput schita? Era normal ca daca ai anuntat ca te bagi, o sa te hotarasti asupra masinii si ca evident, o sa incepi schita. Mi se pare o vanatoare inutile de posturi, sincer, care nu isi are rostul.
|
|
|
04-03-10, 16:43
|
|
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Virtual Tuning 3D] [Fiat] [VW] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by radu.3
Sergiu(dupa username banuiesc ca asa te cheama), bravo, ai progresat mult si te apreciez, BMW-ul ti-a iesit chiar foarte bine...DAR...crezi ca ne intereseaza faptul ca te-ai hotarat asupra masinii si ca ai inceput schita? Era normal ca daca ai anuntat ca te bagi, o sa te hotarasti asupra masinii si ca evident, o sa incepi schita. Mi se pare o vanatoare inutile de posturi, sincer, care nu isi are rostul.
|
raducule daca nu te intereseaza ce face sergini0 .. de ce mai intrii pe topicul lui?? adica nu cred ca a fost un post offtopic ... doar pentru ca nu a pus un desen nu mai se pare vanatoare de posturi )
sergini0...eu ma bucur pentru tine ca teai hotarat si ai si inceput.. eu de exmeplu nici nu am ajuns sa ma gandesc la el (deocamdata is prins cu 3du) .. si nici nu stiu cand o sa il fac...
bmw'u arata bine... doar ca trebuie o atentie muult mai mare la detalii ... incearca sa faci o hasura in care sa nu se mai vada urmele de la creion...
ai evoluat frumos ... dar mai ai inca un pic de lucru pana sa fie super
|
05-03-10, 10:43
|
|
Stage 5
|
@radu.3, nu eram hotarat daca particip pentru ca nu aveam timp sa fac desenul dar dupa ce m-am hotarat am postat ca sa nu ma mai intrebe nimeni in privat.
mba, mersi mult pentru aprecieri, si tu ai niste rendere foarte reusite, mai ales Golf-ul rosu/visiniu. In legatura cu hasura, momentan am niste creioane foarte proaste (6.5 lei set 5H-6B,12 creioane). Au grafitul foarte aiurea si au impuritati care lasa uneori puncte negre care nu se mai iau sau chiar zgarie foaia, mai ales H-urile, ca sa nu mai vorbim de hasura care nu e fina decat dupa o gramada de efort, iar daca dau mai mult de doua straturi incep sa zgarie. In maxim o luna (sper) vreau sa fac o achizitie mai consistenta: un set de 12 creioane simple Faber Castell sau Staedtler, un spray fixativ pentru grafit, un set de estompe (aka blending stump in engleza, foarte utila). La desenul pentru 4tuning days voi munci foarte mult ca sa fiu macar eu multumit de munca mea , mai ales ca particip doar cu un desen. Oricum cel mai important este ca participam toti, castigam experienta si dam toti ce-i mai bun din noi.
Last edited by sergini0; 05-03-10 at 10:48.
|
|
|
|
|