![]() |
Desenele mele: sergini0
3 Attachment(s)
De cand eram mic (6-7 ani) imi placea sa desenez masini:D, ieri seara de curiozitate am inceput sa desenez niste masini si mi-au placut, am scanat un CLK W208, un S class W126 si un SL R129, ce parere aveti?
Attachment 1139647Attachment 1139648Attachment 1139649 LE: Daca mai vreti sa desenez ceva ziceti... |
Re: Desenele mele: sergini0
Frumoase desenele8)
Incearca sa mai desenezi si alte modele ale altor marci.Si posteaza aici. Hai succes si faci cinste ca tiam zis de sectiunea asta:lol: |
Frumoase masinile , ai talent la desen imi place . Adevarat fan Mercedes-Benz :) .
Deseneaza mai mult ... tot ce vrei si ce iti trece prin cap ... si le pui aici :) sunt frumoase;) ... Fa-ti un album cu toate desenele . |
@Emin3m, bine colegu iti iau un sandwich la scoala :P.
|
sincer...nu vreau sa fiu rautacios....da mie mi se pare ca e geamograf....fiindca m-am uitat foarte atent si nu am vazut nici macar o singura linie de constructie....nici macar stearsa....sau poate ma rog..."fotografiezi" bine cu ochii.......anyway multa bafta pe viitor
|
Quote:
Serginio eu zic sa incerci sa tii macar poza in fata si faci tu cu mana libera ;) |
deseneaza un e30 si un w204. Chiar sunt curios .
In rest, bafta! imi plac desenele, chiar daca mai ai ceva de lucrat la ele. |
Pfff super :D.
P.S: ce indigo folosesti? sau direct geam? |
Baeti nu fiti rai:lol:
Nu ii iau apararea ca este prietenul meu,dar tipu are talent.In ore a desenat o mare parte din CLK. Si restu deseneaza doar uitanduse la poze fara geam sau alte prostioare. Eu spun ce am vazut,si nare rost sa va mint ca nu castig nimic.:oops: |
constructia e buna insa liniile de detaliu sunt strambe, trase neingrijit. poate a facut doar conturul prin copiere si restul la repezeala sa nu bata la ochi:P in fine, putin ne pasa daca sunt sau nu copiate. ideea e ca liniile sunt urate, ingrosate, strambe. eu te sfatuiesc sa mai lucrezi la astea si apoi sa incepi cu hasura...
|
N-am desenat pe geam oameni buni:|, doar nu trageam toate fotografiile la imprimanta ca sa le am sablon:-s, am folosit mult rigla, voi desena "Free hand" acum. Incerc sa fac un E30, vad ca m-a rugat cineva.
|
nu e vorba ca folosesti sau nu rigla....fiindca nu iti poate nimeni interzice asta...daca te ajuta la constructie foloseste rigla.....la e30-ul asta pe care il faci lasa liniile de constructie.....in primul rand ca dau bine la o schita de design si in al doilea rand sa fie ca o dovada ca nu copii...........mult succes si astept sa vad cum iese ursu
|
Ok, cred ca faptul ca le fac la scara si la raporturile reale face desenul sa para o copie. Mai incerc acum:D.
LE: Nu prea folosesc linii ajutatoare:|, adica, niciodata n-am stiudiat desenul atat de "teoretic" printr-o linie ajutatoare inteleg o linie trasata usor cu rigla ca sa ma ghidez dupa ea.. folosesc asta doar la partea laterala uneori, o sa las linia atunci. |
Sergiule .... fa un filmuletz cand desenezi si arata-le ca esti cinstit :"> .... Nu iti iau apararea dar te cunosc de ... 8 ani de zile si stiu ce poti :)
|
copolinox eu zic sa vorbesti frumos pe forum......ca nu e nimeni "ofticat" aici....pur si simplu mi-am zis parerea mea pe un forum public.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning