Sugestii pentru un magar de randare ?
...ca motor de randare nu pot folosi, am un lesinat de HP P4/1,7G cu mai putin de 1G de RAM. Nu-mi recomandati va rog chestii "googalite", am cautat si eu de m-am saturat si nu am gasit ceva sa fiu multumit. Din dorinta sincera de a ajuta oamenii mai povestesc uneori despre lucruri despre care au auzit. Spuneti-mi mai bine despre cele pe care le-ati testat. Ceva exemple pe langa ar fi de mare ajutor.
Ma intereseaza in special redarea cat mai fotorealistica a texturilor de metale ("brushed steel", "polished", "sand blasted"), podoabe, obiecte marunte, ochelari, nasturi si alte prostii de-astea. Daca exista ceva care sa nu ceara cinci minute pentru fiecare pixel si are ceva biblioteci despre ce-am povestit mai sus as aprecia daca mi-ati da de veste. Fisierele pe care vreau sa le "pictez" sunt format SLDASM. De necaz bun o fi si ceva care suporta DWG sau vreunul dintre acele stupide formate portabile.
Mare multamita cu anticipatiune dinainte.
P.S. Stiu ca mi-ar trebui o alta masinarie dar dupa cum bine ati aflat nu se mai vand case in America si asta ne afecteaza pe toti; asa ca trebuie sa ma descurc momentan cu rasnita mea.
Last edited by workaholic_ro; 13-04-09 at 11:20.
|