Stiti steguletul de la Windows ? tineti apasat pe ala si pe urma apasati pe z sau x ... ar trebui sa mearga !
Sa-i dati o bere lui GRIGO .... el e " de vina " pentru ca el m-a ajutat cand am avut si eu aceeasi problema
Stiti steguletul de la Windows ? tineti apasat pe ala si pe urma apasati pe z sau x ... ar trebui sa mearga !
Sa-i dati o bere lui GRIGO .... el e " de vina " pentru ca el m-a ajutat cand am avut si eu aceeasi problema
ms mult cu z din cate am vazut se reseteaza view-urile si cu x toolurile... ms mult again i'm back on track )
acela e lucrul care l-am icnercat si eu prima data... dar nu merge... si sa instalez maxu nu vreau doar pt asa ceva cineva mai are ceva idei :/ va rog...
lol... nu reinstala nimic... apasa "X" si se rezolva
bye
edit: lol... nu vazusem ca s-a raspuns deja pe urmatoarea pagina
sal am si eu o rugaminte de la voiu are cineva blueprintul de la dacia sport modelu ala fain in 2 usi sau de la o dacie 13** pls daca ma puteti rezolva si pe mine :P
www.the-blueprint.com ( s-ar putea sa fie "blueprints" , da incearca... )
Acuma...ma ajuta si pe mine cineva cu un tutorial de facut geam ? de masina ... da vreau sa il fac cu tenta galbena inchis ... materialul ma intereseaza
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
baietzii cu concursul avezti careva un blueprint ca lumea cu c3`u ca eu am cautat si am gait unu care e cam nasol nu se intelege nimic din el ..
pls care avetzi ?