si linkul cu tentativa de animatie.... eu am avut-o facut gif dar fing ff mare... depasea 60 Mb am fost nevoit sa o fac avi... se misc prea rpd si nu e completa dar nu am avut timp sa o fac calumea... poate pe viitor o s-o si termin https://www.youtube.com/watch?v=bUuom9mRsag
deocamdata atat... nu mai an nici o lucrare pe pc-ul asta o sa apara pe viitor
am observat si eu ca am exagerat... da... asta este dupa ce am stat 25 de ore sa randez toate cele 200 de frames... credema ca nu ma apucam sa le micsores
mda acum am observat daca te uiti atent la poza in care e roata din spate in prin plan... intra putin in aripa.... de.. graba strica
Inca doua AVI-uri unu prezentare la o janta... si altul o mica textura de Fibra de Carbon pe un pion... cam cu astea le am avuta acum la mine vor mai veni si altele pe viitor.... s cam scurte... dar ata ete
Asa sa incep sa mai pun din ce mai am.... s lucrari mai vechi... uncele chiar de la inceput... ca la ce lucrez acum nu postez...
deci bmw m6.... prima masina in 3d.... si nu am nici o tragere de inima sa il termin... nu dealta dar e prost modelat... si sa reper totu mai bine il fac de la inceput...
un Belaz low poly downloadat... pus pe o scena care am folosit-o la un proiect...
Am si eu o rugaminte daca puteti spune care din testele de Fibra de Carobn pere mai real incerc sa scot un material mai realist ...
deci CF1,CF2 sau CF3??