16-02-07, 22:53
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team]
|
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
e suficient sa apesi pe x....cu el se reseteaza toolurile daca nu ma insel
|
|
|
18-02-07, 15:32
|
|
Stage 2
|
care ma poate ajuta si pe mine la virtual tunning sami dea un mesaj privat
|
|
|
22-02-07, 00:04
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
|
care stie vreun tutorial despre cum sa texturezi sidewall-ul unui caiciuc??..ce setarile mai exacte,,
|
|
|
22-02-07, 12:56
|
|
Registered
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by frost_dani
care stie vreun tutorial despre cum sa texturezi sidewall-ul unui caiciuc??..ce setarile mai exacte,,
|
nu iti trebuie tutorial pentru asta. ai nevoie de o imagine cu sidewall-ul, pe care s-o pui la bump map in cadrul materialului respectiv necesar anvelopei, ai nevoie de un UVW map aplicat ca modifier pe partea de sidewall a anvelopei, bifat la optiunea "cylindrical" si, daca nu se suprapune exact, ai nevoie sa mai misti/maresti/rotesti gizmo-ul modifier-ului.
sa folosesti materiale separate pentru sidewall si pentru thread-ul anvelopei, sau un material cu multi/sub-object, altfel risti sa-ti apara bump si pe thread - si nu vrei asta.
daca nu pricepi ce-am scris... o sa incerc sa fac niste printscreen-uri. AR TREBUI TOTUSI sa pricepi ce-am scris, daca cunosti si te-ai familiarizat cu programul
|
|
|
22-02-07, 15:53
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by TopArt
nu iti trebuie tutorial pentru asta. ai nevoie de o imagine cu sidewall-ul, pe care s-o pui la bump map in cadrul materialului respectiv necesar anvelopei, ai nevoie de un UVW map aplicat ca modifier pe partea de sidewall a anvelopei, bifat la optiunea "cylindrical" si, daca nu se suprapune exact, ai nevoie sa mai misti/maresti/rotesti gizmo-ul modifier-ului.
sa folosesti materiale separate pentru sidewall si pentru thread-ul anvelopei, sau un material cu multi/sub-object, altfel risti sa-ti apara bump si pe thread - si nu vrei asta.
daca nu pricepi ce-am scris... o sa incerc sa fac niste printscreen-uri. AR TREBUI TOTUSI sa pricepi ce-am scris, daca cunosti si te-ai familiarizat cu programul
|
multumesc man...am priceput ce ai scris
|
|
|
26-02-07, 14:36
|
|
Virtual 3D Tuner
Stage 4
Member of: [Virtual Tuning 3D]
|
pentru ca totul sa fie mai usor, poti fac threadul cauciucului (aka zimtzii) si sidewallu cauciucului obiecte separate.
|
|
|
26-02-07, 16:20
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
|
daca nu va suparati mai eo problema ..de fiecare data cand randez o imagine cu hdri toate reflexiile se vad imprastiate...nu stit ce seatri trebuie sa fac ca sa se vada reflezii clare shi concise...???
uitati un exemplu cum se vede...
03-03-07, 23:26
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
M-am apucat si eu de 3ds Max si am facut pt inceput si eu geanta din tutorialul lui ad1.Astept pareri si sfaturi .Ms
Last edited by ad1; 04-03-07 at 00:04.
|
|
|
04-03-07, 00:00
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team]
|
hmmm.....deoacamdata nu prea e mult de comentat pentru ca e doar un tutorial....tine-te de treaba si sigur se vor gasi oameni care sa comenteze....mai lucreaza si alte tut si pe urma si fara tutoriale....aaa....si janta asta e cam ingusta...parca e de mototcicleta
|
|
|
05-03-07, 12:30
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
|
baetii cu 3d`u ...cum stati cu lucrarile pt tuning day ....merge treba ?
spor la treaba si succes la concurs ...
|
|
|
06-03-07, 23:58
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning 3D]
|
Merre, merre acu 2 zile m-am apucat si eu de lucru da ce pot sa zic am facut ff mult pt 2 zile :P
P.S.: Bafta all
|
|
|
10-03-07, 17:39
|
|
Virtual 3D Tuner
Stage 4
|
eu stau nasol cu lucrarea
am facut o usa si o aripa... asta ca nu am timp
|
|
|
10-03-07, 17:43
|
|
Stage 5
|
Sie eu , Cris , tot la fel , nasol% din 100% ... e cam naspa faza , ca ... m-am aconrat , dar nu stiam cat de adanca e apa ... cred ca o sa ma retrag !
DE CE ? pentru ca prefer sa fac un lucru foarte bun , in timp indelungat decat un bg sht in scurt timp !
|
|
|
10-03-07, 19:22
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning 3D]
|
nu stiu ce sa zic asta e a 2-ua zi in care am facut pauza... nu am mai lucrat deloc si masina a ajuns intr-un stadiu destul de bun tinand cont cat mai este pana ep 26... doar_eustiu nu e nici o rusine,dar ari fi pacat... stiu cum e... 2 concursur inainte m-am anuntat ca particip si s-a ivit cate ceva si nu am reusit sa termin masina... pt mine asta ar fi primu... la care particip... da cine stie mai e mult pana atunci se poate intampla orice si sa nu pot termina...
|
|
|
10-03-07, 21:04
|
|
Stage 5
|
eu ce sa zic , ma chinui sa termin caroseria, am inceput sa fac lucrurile marunte detalii and sht si asta o sa tina mult si nici prea mult timp nu am, lucrez simultan la vreo 3 proiecte,eh oricum mai e pana pe 26. Spor la treaba si inspiratie la toti
|
|
|
|
|