27-01-07, 16:32
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
|
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
daca nu vrei sa dai in jurul farului....selectezi aria care nu vrei sa ii dai meshsmooth shi ii dai detach....shi de acolo ii incepi sa modelezo golul ramas intre ele ca la spatiu acele mic dintre portiere(dunga aia).....eu asa fac
01-02-07, 23:53
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning 3D]
|
Am si eu nev de cateva sfaturi.... in legatura cu environmen/HDRI nu pre imi iese ( nu stiu de ce am incercat de foarte multe ori si tot ce am putut sa scot in cat sa mi se vada ce vreau in spate este asta in rest pt reflecti folosesc HDRI-u acolo iese mai bine.... da sa imi apara si background-ul... si sa se vada bine (adica ba imi iese prea mare ba... nustiu.... fie Need Help :P)
|
|
|
02-02-07, 00:01
|
|
Stage 5
|
si inca ceva.... eu randez cu brazil r/s... asa daca pun HDRI la environmen ca in imag 1 nu nu apare umbra pe sol... si daca incerc sa pun un plan sub si sa ii dau "invizible tu camera" si sa las bifat "recive shadow" tot nimic...
apropo in prima imagine nu e vu environmen este pusa mapa HDRI pe o sfera si dat "Fllip" asta erea una din multe incercari de a scoate o imagine de background mai reala... da tot a iesit o perspectiva trasa de par... deci daca ma putetiz ajuta asi fi recunoscator ca m-am scarbit tot sa incerc si sa incerc... nu mai am idei...
|
|
|
02-02-07, 01:14
|
|
Stage 5
Member of: [Virtual Tuning 3D]
|
Ca sa faci umbre pe un plan invizibil ai nevoie de un material diferit se cheama matte/shadow, e in material library, iti faci un plan cat vrei tu de mate si pe planul respectiv aplici materialul ala,nu iti trebuie sa ii pui nici un fel de alta optiune,incearca si ai sa vezi.Uite o poza de-a mea mai veche facuta cu "default scaline" ca sa iti faci o idee la cum ar iesi, poza de fundal este un .jpg pus in enviroment
|
|
|
02-02-07, 03:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sleepy_85
Ca sa faci umbre pe un plan invizibil ai nevoie de un material diferit se cheama matte/shadow, e in material library, iti faci un plan cat vrei tu de mate si pe planul respectiv aplici materialul ala,nu iti trebuie sa ii pui nici un fel de alta optiune,incearca si ai sa vezi.Uite o poza de-a mea mai veche facuta cu "default scaline" ca sa iti faci o idee la cum ar iesi, poza de fundal este un .jpg pus in enviroment
|
Da, ms mult, stiu materialul si observ si planul in imagine...
dar cu HDRI-urile.... cum scot si eu o prspectiva mai reala....
Inca ceva asi vrea sa ma si descotorosesc de brazil r/s as incerca v-ray'ul da nu stiu setarile de la rander... si nici un tut nu mi-a dat tot ce aveam nevoie... daca aveti niste setari si unteti dispusi sa le impartasiti astept si eu un screen cu ele :P ms mult
|
|
|
05-02-07, 00:27
|
|
Stage 5
|
sper sa nu deranjeze intrebarea pe nimeni,dar de unde pot sa-mi procur si eu acest program de 3d si cum se numeste exact?
|
|
|
05-02-07, 11:05
|
|
Virtual 3D Tuner
Stage 4
|
se numeste 3D Studio Max, ultima versiune fiind 9.
il gasesti pe www.Autodesk.com (nu te astepta sa fie free)
sunt si alte surse din care se poate procura, dar nu se pot scrie pe forum (ai pm).
|
|
|
07-02-07, 14:05
|
|
Virtual 3D Tuner
Stage 4
|
am gasit un tutorial destul de simplu, dar bun pentru incepatori... NISSAN 350Z
tutorialul este pentru maya, dar nu va speriati... incercati sa adaptati, nu e greu... wire-ul trebuie sa fie la fel.
|
|
|
07-02-07, 14:08
|
|
Virtual 3D Tuner
Stage 4
|
tutorial modelare janta aici
|
|
|
10-02-07, 11:16
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
intrebare pentru cine stie sa lucreze cu zmodeler 2.
cum fac backgroundu cu imaginea mai mare? am nimerit niste blueprints care nu prea se potrivesc la dimensiuni, fata lateralul si sus, si tre sa maresc una dintre ele.
la zmodeler 1 era o manuta, dar la asta nu este si nu lucrez de mult cu el. cine ma poate ajuta, tot multzamu!
catalin
|
|
|
10-02-07, 12:07
|
|
Stage 1
|
cum se numeste programul acesta fratilor ? :-/ ????
|
|
|
10-02-07, 12:15
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by B_08_NRS
cum se numeste programul acesta fratilor ? :-/ ????
|
dak ai fi mai explicit poate ti sar explik ...
|
|
|
15-02-07, 14:57
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
|
am facut acum ceva timp un mc tutorial HDRI`render ...am vazut ca cineva avea probleme pe aici ...
am incercat asa cat de cat sa fie mai pe intelesul tuturor
sper sa va fie de ajutor
asa "montez" eu hdri`ul
Last edited by GRIGO; 15-02-07 at 15:00.
|
|
|
16-02-07, 17:50
|
|
Stage 3
|
am instalat alt 3dmax si asta nu imi arata sagetile... dc?
|
|
|
16-02-07, 17:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
|
daca ai problema care cred eu
inceraca asa ...tine apasat pe ferestra (butonul dintre ctrl si alt)
si apasa si pe x sau z vezi u ... o sa iti mearga a mai fost problema asta la cativa s-a mai discutat pe forum
|
|
|
|
|