am nevoie de putin ajutor daca poate cineva sa ma ajute
cum pot lega doua puncte vertex daca un punct vertex e pe un obiect iar celalalt e pe alt obiect????????
Cine ma ajuta si pe mine cum e cu depth of field asta ? stiu la ce foloseste si stiu sa-i dau drumu dar nush unde sa pun obiectele in asa fel incat obiectu 1 sa fie clar si obiectu 2 blurat sau viceversa, am vazut ca sunt niste patratele la vray camera si stiu ca au niste roluri dar nush cum sa pun obiectele in asa fel incat sa obtin un efect
Mersi Cobra pt. punctualitate dar eu am cerut blueprints pt. 370zhttp://www.autof1.ro/wp-content/uplo...0z-il-copy.jpg nu 350z
depth of field nu am folosit niciodata mai ales ca nu-i prea bun in mental ray, ce ti-as recomanda eu e sa randezi imaginea in mod normal si sa o editezi cu photoshop cu blur tool, de multe ori iasa mult mai bine.
Salut! Imi place foarte mult acest program de modelare 3D si de aceea m-am hotarat sa invat si eu cate ceva. Prima problema de care am dat este, pe cat de simpla ptr voi pe atat de complicata ptr mine, cum pot introduce in program blueprint-ul unei masini. Am gasit un tutorial mic dar era facut cu 3ds max v7 iar eu am v9 si erau cv diferente.
Stiu ca o sa ma criticati ca ma grabesc fara sa cunosc toate functiile programului dar consider ca asa pot invata mai bine.
Va multumesc!!!
Ms mult GRIGO cred ca am reusit, acum sa vad "produsul final".Si app felicitari ptr ceea ce reusesti sa faci cu acest program, ti-am urmarit aproape toate creatiile de la primele pana la ultimele.
Bafta!