Quote:
Originally Posted by nytrous_oxide05
ai dreptate...m-am grabit... oricum m-am hotarat(la sfatul lui Cobra2007 - caruia ii multzumesc inca o data ) sa incep cu inceputul...o sa fac la jante...interioare de case...pahare si mai stiu eu ce pana ma plictisesc..si deabia dupa ce voi sti clar cum si ce fac toate butoanele, modifier-ele si restul functiilor programului...atunci o sa ma apuc de lucruri mai complexe cum sunt masinile...oricum va zic ms tuturor celor care si-au luat cateva minute din timp pentru a-mi da un sfat
|
poti sa continui sa inveti si cu masinile ....
dar trebuie sa fi atent la tutoriale .... nu trebuie sa te grabesti sa termini o masina (iti spun din proprie experienta
lumea stie
)
eu am invatat max facand masini .... nu pahare sau mai stiu eu ce interioare de casa , m-am axat pe masini pt ca asta m-a interesat cel mai mult sa invat
eu cand m-am apucat de max m-am apucat serios , adica am renuntat la multe pt max .... iti spun sincer ca atunci cand m-am apucat de max prima saptamana nu am iesit din casa la modul cel mai serios , nici net nu aveam acasa asa ca altceva nu aveam ce sa fac la calc , si pe atunci nu prea aveam acces la tutoriale ....
in fine ce vreau sa spun este ca daca vrei sa inveti max trebuie sa te implici mult ...
sanatate!!!
spor si inspiratie