Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
am si eu o problema...am bagat windows vista pe un comp ( ca doar asta accepta) si am instalta 3ds 2008( tot la fel, doar asta accepta)...si cand vreau sa bag vray nu merge de nici un fel....am incercat vray 1.5rc2, 1.5rc2 , 150 r5 r9, 150 r5...si tot nu vor sa mearga. imi da la instalare " a error has occured during the instal" si imi da sa stearga tot ce a bagat ca nu e bun...
p.s: am instalta vray in folderul in care am 3ds max..ca asa imi cerea
are idee cnv de unde sa maresc EXACT subdiviziuniile pt k sa-mi iasa o randare curata si fara pic de "noise".
Din render?(si de unde) sau din materiale.
P.S :motor de randare :Vray
de la lumini ... selecteza fiecare lumian is vezi q undeva la optiunile luminii.. sub intesintate ai subdiv .. cu cat e mai mare cu atata mai bine .. io d obicei folosesc 20 pt rendere d test si 50 pt finale da' poti folosii si mai mare
dap....se vede lampa, mersii frumos...si ca tot am postat acu.....stii cumva cum as putea sa scap si de blur ? ca se vede pusin blur pe poza (mentionez k nu e de la setariile JPG) cred ca ceva prin randare....nush.....
helpz.......please
Am o mare problema cu vraysun, am facut un interior (w.i.p) si chestia e k tavanu este prea luminat si nu da bine deloc......si nush cum draq sa-l fac sa aibe aceiasi culoare cu interioru...am pus poza ca sa vedeti cum iese va rog ajutati-ma
ms Sleepy......pana la urma erea de la material am pus vraymaterial si sa rezolvat problema....cat despre "Cast Shadows" sa fiu sincer nu mai stiu unde e si de la ce e....dadusem odata de el si am uitat acu.Oricum ms mult,am rezolvat.
care cunoaste unde as putea gasii si io un tutorial (preferabil video) despre modelare organica ? k vreau sa fac si io o creatura fantasy cva d genu .. si nush qm sa incep .. d unde ... etc