Member of: [Freehand Design Usergroup] [Virtual Tuning 3D] [Fiat] [VW] [Old School Cars]
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
emy...tiam zis pe mes
am si eu o intrebare... stiti cum pot faca ca vray sa randeze imaginea "de sus in jos" ...adica stiti ca vrayu face mai intai pe diagonala partea din stanga...pe urma partea din dreapta ...si pe urma ce e sus... cum pot face sa faca de sus in jos??? cum face default render....????
Cum fac sa vad blueprintul din spatele masinii cand ma uit la cel din fata in perspectiva ? Era o optiune pe undeva sa se vada prin el cand te uiti din spate.. o aveam in max 7 dar acum nu o mai gasesc.
need help, hai k stiu ca voi ma ajutati sa va explic, eu vreau sa fac o gaura in acel cub cu ajutoru unui cilindru, am vazut eu mai demult intr-un tutorial cum baga un cilindru intr-un cub si nush pe unde umbla ca facea gaura in acel cub.Stiti ?
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
dai click pe cilindru si apoi dai la create>extended primitives ( sau ceva de genu asta ) > boolean dupa care ai acolo niste optiuni....substract si mai multe de astea...bifezi care iti trebuie si dupa aia ii dai pick operator b ( sau ceva de genu ) si dai click pe cub. ar trebui sa mearga dara daca ajungi la boolean te descurci tu :P
dai click pe cilindru si apoi dai la create>extended primitives ( sau ceva de genu asta ) > boolean dupa care ai acolo niste optiuni....substract si mai multe de astea...bifezi care iti trebuie si dupa aia ii dai pick operator b ( sau ceva de genu ) si dai click pe cub. ar trebui sa mearga dara daca ajungi la boolean te descurci tu :P
Mersi am gasit
Deci era asa > Creezi un cub, alegi una bucata cilindru > geometry > compound objects > boolean > pick operand B > (selectezi cubu) > operation > subtraction (B-A)
Sanatate !
am o problema la 3DS max. in top si side nu imi arata blueprinturile la rozolutie mare desi le am in pc la rezolutie de 1024x1024. in front si back se vad foarte bine. uitati-va la screenshot-uri:
dute la Customize --> Preferences --> Viewports --> Configure Driver bifeaza "Match blueprint..." si selecteaza si valoriel cele mai amrei d acolo 1024 la priam si 512 la a 2a park ... si o sati mearga
am si eu o intrebare, cine stie ce as putea sa mai adaug la un material (vraymtrl) pentru peretii unui interior sa zicem de culoare alba, pentru ca la mine ies prea seci prea....nush cum sa va zic dar mereu trebuie sa'i retusez in photoshop, deobicei cand pun materialu adaug doar coloarea alba la difuse si atat, ce as putea sa mai pun ca sa iasa si ei mai realistici.