E un Vw Transporter IV (T4) Doka din 2001, cu 6 locuri, culoare alba si separat spatiu de marfa acoperit cu prelata (asa zisa "bena"). Ca dotari, nu are el prea multe: Eberspacher (un fel de Sirocol/webasto), Abs, 1x Airbag, si...cam atat! Pe parcurs am montat aftermarket , un cd player, si iluminat interior cu leduri, Iluminat sub usi.
Masina e inca "under construction" urmand a pune folie omologata pe geamuri, un sistem audio, alta tapiserie, jante, neoane undercar, faruri Dayline cu leduri DRL si lupa cu xenon, va primi o alta prelata in culoarea caroseriei, si nu in ultimul rand o vopsea!
Poate unii dintre voi au observat ca ultima poza era editata. Numele era si pe masura, insa acuma revin cu poze reale, nemodificate, ca urmare a realizarii proiectului din ultima poza.
Nu stiu unde ai auzit asta, sau de la cine, dar ai auzit bine :P Sunt in lucru farurile si cum m-am apucat si de spate (care tot unicat o sa fie) , m-am cam blocat in bani si ...pauza!
revin cu ceva poze mai noi
poze cu proiectul la faruri, cu grila fara semn inca in lucru, cu bara la chituit si slefuit, poze cu interiorul... poze cu o parte a proiectului pt partea spate.
masina a primit si 2 boxe Alpine type G in locul celor originale vw, si... pe parcurs vor mai urma si altele
felicitari pt ambitia de a face ceva diferit!multi ar spune ca esti nebun sa bagi bani intr-o masina "de carat"...dar asta e dovada ca pasiunea nu are limite!un boland adevarat poate transforma orice masina intr-o adevarata bijuterie pe roti...
am uitat sa te intreb..ti-ai mai luat lupele?abia astept sa vad farurile gata...pentru stopuri te-ai gandit la un model..cum vor arata?
spor la treaba si la bani!!!
__________________ F*ck new model cars...I'm riding old school!!!
Multumesc! sa sti ca intradevar, multi zic ca nu sunt normal fiindca bag bani intr-o asemenea masina, insa stiu ce trebuie sa iese la final si stiu ca va fi ceva unicat in romania!
Lupele, inca nu, astept raspuns...:-w dar e grea asteptarea.
Spor si tie la VIP
Sa vedem pe unde am ramas cu prezentarea modificarilor Era sa uit de topicul asta :P
Atasez noi poze , de prin interior, si altele Poze cu un desen-proiect, poze cu bordul, grila vopsita, si cel portocaliu e asa ca sa va faceti o idee cum va arata al meu + imaginativa un kit tuning cu evacuare dubla si wide body
Da pragurile sunt de E36. Ca si nivel cu bara fata s-au portivit la fix. ca lungime erau mai mari, si au trebuit doar decupate ca sa fie prinse pe prag. Oricum, le schimb cu unele drepte, ca masina e destul de inalta si cu pragurile astea ai impresia ca masina e umflata la mijloc. Vreau sa i pun suspensie sport, -40/-60 insa deja ating cu bara pe unde mai merg eu.