Salut,
Ar putea cineva sa schimbe o sigla depe o capota ?
BMW --> Dacia
Va dau eu pluginul pentru SCX si Modelul (As vrea sa fie sigla depe modelul Dacia 1310)
MULTUMESC ANTICIPAT!
imi poate spune cineva de ce se misca asa de greu 3dmaxul cand selectez mai multe obiecte la un loc si le dau Turbo Smooth, ca se misca zici ca am 486 iar eu am 2g ram ,pl video nvidia de 640 mega cu 320 bit si procesor de 5000+.Nu este deajuns??????????????
a... nu ) pt max nimic nu e deajuns
incearca sa pui TS pe fiecare obiect individual... si depinde ce intensitate dai...
deja peste 2-3 se misca destul de greu... iti recomand sa folosesti 3 duar in cazur extreme sa nu depasesti 2...
Cine stie cum pot folosii si eu sub/materials pentru ca de fiecare data cand raman fara materiale si incerc sa folosesc submaterials, si creez cateva materiale ,le aplic, dar la randare nu-mi apare nimic....cum fac? mentionez ca in acele sloturi am pus vraymtl pt fiekre.(Lucrez cu vray).Astept raspuns urgent, multumesc.Sanatate !
@cobra... tre sa atribui planurilor/elemtoelor respective IDu ...
Sub/multi:
1.lemn
2.sticla
3.metal
si selectezi elementele/poligoanele care vrei sa fie una din astea 3 mat si ii atribui IDu respectiv ... in poly sau elemnt mode dai jos la material ids sau cva d genu ... si completezi primu spatiu k idu respectiv
@cobra... tre sa atribui planurilor/elemtoelor respective IDu ...
Sub/multi:
1.lemn
2.sticla
3.metal
si selectezi elementele/poligoanele care vrei sa fie una din astea 3 mat si ii atribui IDu respectiv ... in poly sau elemnt mode dai jos la material ids sau cva d genu ... si completezi primu spatiu k idu respectiv
sunt mai multe meotde .. da' depinde si ce vrei sa faci .... poti folosi uwv mapping ... uwv unwrap ... sau cu sub/multi object material (asta in caz k ce vrei u sa faci corespunde si cu liniile masinii ...)
primele 2 sunt oarecum grele pt incepatori ... iar cea de a 3a am explicat io mai sus