Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 06-05-06, 19:40   #76
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

Default Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

Quote:
Originally Posted by B_84_RIP
oricum parerea mea e ca pepy are sanse sa castige si la E si daca era cu adevarat fairplay cred ca urca o grupa mai sus si asta e valabil pt mai multi
ai pus punctul p I
bravo tati
CZR is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 19:44   #77
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Default Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

CZR , tu esti turbo .... cu chip si turbina marita tot la C ai intra (din cate stiu a ta e stock , nu ? )
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 19:47   #78
B_84_RIP
BMW Driver

Stage 5

B_84_RIP's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by Lucian
CZR , tu esti turbo .... cu chip si turbina marita tot la C ai intra (din cate stiu a ta e stock , nu ? )
eu ma refeream ca cei care tot timpul ies pe locul I sa mai urce si ei o grupa pt ca eu daca asi fii spectator m-asi cam plictisii sa vad aceleasi masini tot timpul pe locul Isau putem sa scriem pe msini ca sunt castigatoare si sa inchiriem o sala sa facem muzeu pt ele
B_84_RIP is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 19:54   #79
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

luci
ti-o zic k amic
nu t mai lua in gura cu lumea incerknd sa pari mai interesant dekt esti
eu i-am zis lui rip k are dreptate in privinta fair play ului lui pepy
atata tot
knd stii k ai o masina kre bate sigur grupa ta stock fiind si k ai mari sanse sa bati si grupa superioara,cum definesti tu fair play
p.s. pt cultura ta generala,am turbina si motor d 150cp,restul e secretul meu
Old 06-05-06, 19:55   #80
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Si daca tot m-am "aprins" putin ... hai sa va spun si parerea mea: La ora actuala in Romania la cursele oficiale NU este incurajat tuningul motorului . Daca pun turbo - urc in grupa . Daca pun compresor - urc in grupa . De ce ? Am pus turbina in garaj , am decomprimat motorul dupa cunostintele mele. Sunt urcat in grupa dupa performantele unei FABRICI . Pai a incercat cineva sa puna turbo pe un vr6 sa vada cat e de munca ? Sa vada cati bani risti ? Si apoi ajungi in grupa cu un WRX STI care sigur numai stock nu mai e ! Si de ce ? Pai atunci mai bine cumperi o masina care stock bate tot la grupa ei . Ca asta se incurajeaza. Eu am pus pe motorul de dacie turbina. Dac aeu am putut ... de ce nu ar face si altul acelasi lucru. Oare reusita mea nu merita aplaudata si recunoscuta in loc sa fiu pus sa ma dau cu cei care au aceasta modificare facuta de o UZINA ? Oare omul care sparge 2 motoare de vr6 pana reuseste unul fiabil cu softul aferent nu merita sa ramana in grupa lui si sa reprezinte o PROVOCARE pt cei care au acelasi motor ? Cum este incurajat tuningul ? Prin ce ? Cand e vorba de chip toata lumea sare ca nu ai cum sa demonstrezi ... ba poti. Si daca are bravo lui .... e riscul lui , banii lui. Am vazut regulamente care urcau masinile cu admisie si evacuare modificate in alte grupe ! E nebunie ! Pai atunci faceti curse cu masini stock. Interziceti accesul la legale la masinile modificate . Eu fortez un motor care nu a fost facut sa tina la 1.5 bari si ma dau cu unul care sa da cu 0.6 din fabrica si poate sa-i dea 1 bar linistit . E corect ? E FAIR PLAY ? In loc s afacem regulamente aberante si sa ne plangem ca unul si altul au nu stiu ce modificari mai bine le-am da ca exemplu pe acei oameni . Mai bine i-am incuraja si pe restul sa el modifice . Si abia cand vom ajunge la acest nivel vom putea vorbi de fair play . Nu ma pricep la ursi dar circula niste zvonuri ca in blocul de 2.5 ar incapea si alta cilindree . O fi asa ?

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Old 06-05-06, 20:09   #81
B_84_RIP
BMW Driver

Stage 5

B_84_RIP's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by Lucian
Si daca tot m-am "aprins" putin ... hai sa va spun si parerea mea: La ora actuala in Romania la cursele oficiale NU este incurajat tuningul motorului . Daca pun turbo - urc in grupa . Daca pun compresor - urc in grupa . De ce ? Am pus turbina in garaj , am decomprimat motorul dupa cunostintele mele. Sunt urcat in grupa dupa performantele unei FABRICI . Pai a incercat cineva sa puna turbo pe un vr6 sa vada cat e de munca ? Sa vada cati bani risti ? Si apoi ajungi in grupa cu un WRX STI care sigur numai stock nu mai e ! Si de ce ? Pai atunci mai bine cumperi o masina care stock bate tot la grupa ei . Ca asta se incurajeaza. Eu am pus pe motorul de dacie turbina. Dac aeu am putut ... de ce nu ar face si altul acelasi lucru. Oare reusita mea nu merita aplaudata si recunoscuta in loc sa fiu pus sa ma dau cu cei care au aceasta modificare facuta de o UZINA ? Oare omul care sparge 2 motoare de vr6 pana reuseste unul fiabil cu softul aferent nu merita sa ramana in grupa lui si sa reprezinte o PROVOCARE pt cei care au acelasi motor ? Cum este incurajat tuningul ? Prin ce ? Cand e vorba de chip toata lumea sare ca nu ai cum sa demonstrezi ... ba poti. Si daca are bravo lui .... e riscul lui , banii lui. Am vazut regulamente care urcau masinile cu admisie si evacuare modificate in alte grupe ! E nebunie ! Pai atunci faceti curse cu masini stock. Interziceti accesul la legale la masinile modificate . Eu fortez un motor care nu a fost facut sa tina la 1.5 bari si ma dau cu unul care sa da cu 0.6 din fabrica si poate sa-i dea 1 bar linistit . E corect ? E FAIR PLAY ? In loc s afacem regulamente aberante si sa ne plangem ca unul si altul au nu stiu ce modificari mai bine le-am da ca exemplu pe acei oameni . Mai bine i-am incuraja si pe restul sa el modifice . Si abia cand vom ajunge la acest nivel vom putea vorbi de fair play . Nu ma pricep la ursi dar circula niste zvonuri ca in blocul de 2.5 ar incapea si alta cilindree . O fi asa ?
eu am pisica si sincer nu stiu daca intra alta cilindree la urs dar sa tinem cont ca tu daca ai spart motorul nu iesi sambata seara in oras si ai cumparat altul si il si montezi duminica dar la bmw numai segmentii sunt 350e si uleiul e 180ron asa ca nu te mai plange......
oricum cred ca discutia a degenerat si nu mai are rost.....acum totul tine de constinta fiecaruia si de fairplay-ul lui.......bafta in continoare si ne vedem pe strada sau pista
Old 06-05-06, 20:20   #82
B_84_RIP
BMW Driver

Stage 5

B_84_RIP's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]

si inca ceva .... cei care chiar merita respect pt ce au facut la masina sunt foarte putini si printre ei sunt si CTL . BUB . YDT . UGA....astea sunt masini in care s-au bagat bani multi.......cred ca pot si eu sa imi pun un motor de M si compresor si atunci pot sa ma dau cu multe masini dar eu am vrut sa raman 2500 fara turbo sau compresor adica pe langa stok....
Old 06-05-06, 20:24   #83
Calimero2003

Stage 5

Calimero2003's Avatar

Parerea mea e ca grupele sa ramana asa cum sunt...si ca Pepy sa se dea la grupa lui..daca vreti masina sa il faca sau cel putin sa aiba sanse cu el cautati ca sunt destule....eu chiar stiu una de vanzare..Fiat Uno 550kg si 400hp....este masina lui Paul Andronic de la VTM si este de vanzare .... asa ca investiti daca aveti chef ..... mie naspa mi se pare atuncea cand vi cu talonul masini in care e trecuta o putere a unui motor si tu ai pe masina cu totul altceva....asta nu vorbeste nimeni...la Craiova au fost o gramada de precedente dinastea.Asta e grav , nu ca Pepy are o masina tare pe care s-a chinuit sa o ia si acuma face ravagii cu ia.Asta e ..... sunt destule masini periculoase....ce sa facem cu ele ... sa facem o lista cu masinile interzise la curse?Acuma a aparut acest Speedster si toata lumea a sarit pe el....poate o sa apara si un Golf R32 si poate omu ala isi pune si turbo si o sa aiba 500-600hp si 4x4 pe ragalia aia....si ce facem il scoatem si pe ala ... eu zic ca nu e bine asa .... uitativa si voi pe alte forumuri din alte tari unde sunt masini care au plecat ca Stock cu nici o sansa si acuma indoaie tot 3 grupe mai sus.....in Germania exista un Evo care are 1000 HP!!!....omu ala nu ar mai avea voie la curse dupa cum gandesc uni dintre voi....face 0-100 in 2,7 sec..... si asta e numai meritul lui.
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
Calimero2003 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 20:42   #84
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

RIP.... cu segmentii ai dreptate ... cu uleiul .... avem aceeasi problema. Numai ca eu schimb filtrul la 1500-1700 km si uleiul la maxim 3500 km pt ca e turbo cat despre banii investiti in masini ... fiecare investeste cat isi permite. Eu as fi bagat banii intr-un eclipse 2.0 turbo 4wd . Puneam electroniva de evo7 si de acolo plecam cu modificarile . Corect ?
Old 06-05-06, 21:40   #85
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

Am o mare rugaminte fata de toti cei care vor participa duminica la cursa de la Craiova si anume sa respecte intervalul de timp alocat pentru inscrierea masinilor in concurs intre orele 9-11 si mai ales rog cei care vor face deplasarea din alte orashe sa ishi programeze tot ceea ce au de facut ca astfel sa poata ajunge in acel interval la Aeroportul din Craiova....kiar daca se va face o inscriere prealabila on-line (cand va fi ea disponibila)....nu vreau sa se inteleaga ca daca faci o inscriere on-line poti veni la 11.30....deci toata lumea va trebui sa respecte acest interval pentru ca altfel se poate ca cei veniti mai tarziu sa nu poate concura si kiar nu ne dorim acest lucru....mai ales ca unii fac deplasari lungi si ar fi pacat sa nu poata concura....Va multumesc mult ptr intelegere!
Razvan_Nitro is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 21:42   #86
basy

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]

Quote:
nu te supara pe mine dar din un golf 4 de 101cp poti scoate 220cp si ala merita tot respectul dar din 200cp a lui pepy cred ca numai cu un cip poti ajunge la 260cp si atunci unde mai e competitia?Eu la bmw cu cip si evacuare am 210cp sa zicem si tu vrei sa ma dau 1100kg cand masina mea are 1600kg?cam ce sanse crezi ca am?
Plus ca mai trebuie sa calculam si chieltuielile de drum de cazare si de benzina......tu ai venii la bucuresti sa pierzi sigur?
Clubul nostru a si venit la Bucuresti cu niste masini care chiar nu aveau sanse foarte mari la grupele lor doar din placerea de a se da, este vorba cel mai recent de Cielo albastru de 90 CP care a cazut cu masini mult mai puternice si o pisicuta care stia clar ca participa in grupa lui ceky unde nu prea are sanse cu toate ca era preparata de AC Schnitzer.
basy is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 22:07   #87
basy

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]

Quote:
oricum parerea mea e ca pepy are sanse sa castige si la E si daca era cu adevarat fairplay cred ca urca o grupa mai sus si asta e valabil pt mai multi
RIP-ule u stii ca in Craiova chiar in clubul organizator este o masina care poate sa il faca pe pepy lejer? Ti se pare normal sa riste o grupa sigura pe una unde ar avea destul de mari batai de cap? Da sincer acuma.
basy is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 22:18   #88
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Care e masin a aia care-l bate sigur ? Sunt tare curios .
Old 06-05-06, 22:24   #89
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Daca organizatorii sunt de acord Pepy cred ca ar fi incantat sa se dea si la D si la E si la F .
Old 06-05-06, 22:46   #90
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

daca va castiga grupa in care a fost incadrat initial va putea concura si in grupa superioara....
Razvan_Nitro is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -