Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
Parerea mea e ca grupele sa ramana asa cum sunt...si ca Pepy sa se dea la grupa lui..daca vreti masina sa il faca sau cel putin sa aiba sanse cu el cautati ca sunt destule....eu chiar stiu una de vanzare..Fiat Uno 550kg si 400hp....este masina lui Paul Andronic de la VTM si este de vanzare .... asa ca investiti daca aveti chef ..... mie naspa mi se pare atuncea cand vi cu talonul masini in care e trecuta o putere a unui motor si tu ai pe masina cu totul altceva....asta nu vorbeste nimeni...la Craiova au fost o gramada de precedente dinastea.Asta e grav , nu ca Pepy are o masina tare pe care s-a chinuit sa o ia si acuma face ravagii cu ia.Asta e ..... sunt destule masini periculoase....ce sa facem cu ele ... sa facem o lista cu masinile interzise la curse?Acuma a aparut acest Speedster si toata lumea a sarit pe el....poate o sa apara si un Golf R32 si poate omu ala isi pune si turbo si o sa aiba 500-600hp si 4x4 pe ragalia aia....si ce facem il scoatem si pe ala ... eu zic ca nu e bine asa .... uitativa si voi pe alte forumuri din alte tari unde sunt masini care au plecat ca Stock cu nici o sansa si acuma indoaie tot 3 grupe mai sus.....in Germania exista un Evo care are 1000 HP!!!....omu ala nu ar mai avea voie la curse dupa cum gandesc uni dintre voi....face 0-100 in 2,7 sec..... si asta e numai meritul lui.
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
|