Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 05-05-06, 23:32   #46
basy

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
Default Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

Quote:
Originally Posted by B_84_RIP
asta o sa se intample pana o sa fie o cursa unde se da turbo cu turbo si aspirat cu aspirat si 4x4 cu 4x4 sau pana o sa organizeze cineva o cursa si nu o sa vina nimeni sa se dea....... ideea era ca voi ati vrut sa faceti ceva si eu mi-am spus parerea....si dupa asta ma mai luati si la misto......
Nu ma intelege gresit, nu te-am luat la misto. Tu vb in cazul tau, dar sa zicem ca am un Golf 1.9 TDI 130 cai cu turbo schimbat intercooler imens si multe alte modificari care, chiar daca s-au bagat o groaza de bani in el tot nu reuseste sa faca fata la un renault 5. Asta crezi ca e corect? Pana sa se intample asta cred k mai e mult si cred k va fi mai degraba pe timp, cine scoate sub si cine scoate peste.
basy is offline   Reply With Quote
Old 05-05-06, 23:33   #47
84NOS

Stage 2

Cool Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

Cred ca are un pic dreptate RIPu'...No ofance pepy...dar deja o dam on off-topic si nu e frumos...
84NOS is offline   Reply With Quote
Old 05-05-06, 23:37   #48
basy

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
Default Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

Dar voua vi se pare normal ca oamenii care au bagat zeci de mii de euro sa isi ia GTIurile si unii poate si in modif sa ii faca pepy? Io zic ca nu. Dar bv pepy pt masina si sa speram la mai multe ca a ta sa vdm atunci diferenta in tuning. Bafta.
basy is offline   Reply With Quote
Old 05-05-06, 23:52   #49
B_84_RIP
BMW Driver

Stage 5

B_84_RIP's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by basy
Nu ma intelege gresit, nu te-am luat la misto. Tu vb in cazul tau, dar sa zicem ca am un Golf 1.9 TDI 130 cai cu turbo schimbat intercooler imens si multe alte modificari care, chiar daca s-au bagat o groaza de bani in el tot nu reuseste sa faca fata la un renault 5. Asta crezi ca e corect? Pana sa se intample asta cred k mai e mult si cred k va fi mai degraba pe timp, cine scoate sub si cine scoate peste.
nu te supara pe mine dar din un golf 4 de 101cp poti scoate 220cp si ala merita tot respectul dar din 200cp a lui pepy cred ca numai cu un cip poti ajunge la 260cp si atunci unde mai e competitia?Eu la bmw cu cip si evacuare am 210cp sa zicem si tu vrei sa ma dau 1100kg cand masina mea are 1600kg?cam ce sanse crezi ca am?
Plus ca mai trebuie sa calculam si chieltuielile de drum de cazare si de benzina......tu ai venii la bucuresti sa pierzi sigur?
B_84_RIP is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 03:35   #50
pepy
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

pepy's Avatar

Member of:
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[Delta Racing Crew]

eu zic sa va linistiti ca orcum si daca nu vin eu grupa este cistigata deja de 200sx. Ma faceti sa ma simt vinovat ca am ales o masina care este foarte tare cu toate ca multi nu credeau un ea cind era inca in faza de proiect la mine, pe mine sa demonstrez ca speedsterul este o masina extraordinara si sa ma pot bucura de ea m-a costat 31000E si nu este o masina de toata ziua este o masina de curse si plimbari.Masina este facuta de OPC(opel performance center) care fac tuning la fel ca Sportec, Ghembala, Yakuza si altii dar daca voi nu consideratii ca tuningul daca este de fabrica nu se pune este problema voastra (la fel este si STI o masina tunata de fabrica).
ORICUM CELOR NEMULTUMITZI DE FAPTUL CA NU AU CUM SA MA BATA CARE AU CA ARGUMENT CA ESTE O MASINA PREA TARE SPEEDSTERUL LE PROMIT UN LUCRU : 300 DE CAI PINA IN PRIMAVARA URMATOARE SI RAMIN TOT LA GRUPA D SA AM SATISFACTIA CA NU OR SA MAI EXSITE 6 MASINI INSCRISE LA ACEASTA GRUPA!!!!!!!!!!!!!!!
MI-E SILA!!!!
Old 06-05-06, 03:48   #51
pepy

Stage 5

pepy's Avatar

Member of:
[Delta Racing Crew]

apropo am si eu un hyundai coupe cu admisie, evacuare, filtru conic, cip(rabane), suspensie koni reglabila, chiuloasa comprimata, buji ngk iridium,ambreaj saks,anvelope am incercat 4 tipuri(noi toate) pina am gasit ce imi place ca aderentza de la toyo proxes t1r si marangoni pina la bridgestone potenza , la liniutze am mers si cu 2 octane buster peste 10l de bezina 100+ ca sa cistig dar la un moment dat am realizat ca nu o sa bat niciodata un 1.8T cu cip si ce am facut? o investitie de 31000E! care dintre voi astia care ma criticati impartasiti aceasta pasiune cu mine? da care ati fi capabili sa sacrificati cit am sacrificat eu pt aceasta pasiune?
GATA AM TERMINAT CU OFFTOPICUL AICI EU!

parerea mea este ca grupele ar trebui sa ramina cum au fost intotdeauna!
0-75
76-100
101-130
131-165
166-200
201-250
251-300
samd
pepy is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 04:36   #52
Vialy

Vicepresedinte Insane Racers

Stage 5

Vialy's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[INSANE RACERS]

0 - 75 ..... p mea ...
adica tico 41 de cai cu o supernova de 75 ???? sau cu un cielo .. sau reno clio .. sau ce sa mai zic ca sunt multe .. !

Pai nu ai nici o sansa ... !
Old 06-05-06, 05:17   #53
pepy

Stage 5

pepy's Avatar

Member of:
[Delta Racing Crew]

nu te inscrie daca nu ai sanse! asa cum o sa faca si alti!
pepy is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 08:24   #54
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

normal ar fi ca bunul simt sa dicteze putina decenta.
Sa vina la start doar cei care au ceva de aratat.
Altfel cursele astea risca sa dea in derizoriu.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 09:24   #55
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

Quote:
Originally Posted by pepy
eu zic sa va linistiti ca orcum si daca nu vin eu grupa este cistigata deja de 200sx. Ma faceti sa ma simt vinovat ca am ales o masina care este foarte tare cu toate ca multi nu credeau un ea cind era inca in faza de proiect la mine, pe mine sa demonstrez ca speedsterul este o masina extraordinara si sa ma pot bucura de ea m-a costat 31000E si nu este o masina de toata ziua este o masina de curse si plimbari.Masina este facuta de OPC(opel performance center) care fac tuning la fel ca Sportec, Ghembala, Yakuza si altii dar daca voi nu consideratii ca tuningul daca este de fabrica nu se pune este problema voastra (la fel este si STI o masina tunata de fabrica).
ORICUM CELOR NEMULTUMITZI DE FAPTUL CA NU AU CUM SA MA BATA CARE AU CA ARGUMENT CA ESTE O MASINA PREA TARE SPEEDSTERUL LE PROMIT UN LUCRU : 300 DE CAI PINA IN PRIMAVARA URMATOARE SI RAMIN TOT LA GRUPA D SA AM SATISFACTIA CA NU OR SA MAI EXSITE 6 MASINI INSCRISE LA ACEASTA GRUPA!!!!!!!!!!!!!!!
MI-E SILA!!!!

eu zic sa stai linistit ... ia exemplu de la Sebastian sau KWX ... tot timpul o sa comenteze cineva, dar cu siguranta sunt doar cativa, si chiar si aia te admira ... du-te acolo si bate-i pe toti ...

pace si respect

... masina de familie in 5 usi ...
Morro is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 09:28   #56
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

nu-mi vine sa cred ce citesc.. vreau sa fiu obiectiv si va rog sa nu va suparatzi .. dar eu dak am o masina, oricare ar fi ea.. si am zeci de mii de euro si ii investesc in ea sa fie cea mai tare.. eu oare pentru ce-i ivnestesc? ca sa arat ca Poate.. si ink sa faca ravagii..respect pentru aceste persoane, si pentru rabdarea lor.. din punctul nostru de vedere va putea sa vina fara probleme.. se vor face calcule ca fiecare masina sa fie incadrata la grupa ei(cu turbo, fara turbo,compresor, Nos dak va fi cazul ).. iar impartzirea pe grupe.. turbo, aspirat, 4X4 este mai greu pentru moment, si asta ar insemna sa facem njpe grupe..
Old 06-05-06, 12:03   #57
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Stiti unde ma distrez eu ? Fac haz de necaz .... Necazul e ca m-a lasat memoria . De ce ? Pai pt ca nu-mi amintesc la ce cursa a iesit pe locul 1 la D Bishop sau RIP . Aaa. Ma refer la cursele ce s-au facut pana sa apara Speedster. Chiar nu-mi amintesc . Acum vad ca exista doar varianta ma inscriu sa am sanse la locul 1 . Foarte urat gestul ! Denota niste chestii de care imi este rusine sa le scriu . Daca RIP (cu care nu am nimic si e chiar un baiat super) nu se mai inscrie decat sa aiba sanse la locul 1 .... daca Bishop care .... din ce spune rezulta ca vrea locul 2 ( recunoste ca nu are sanse cu 200sx) .... nu mai inteleg nimic . Hai sa facem o grupa pt VR6 , o grupa pt 325 si sa ramana grupa d asa cum e . In felul asta aflam care e cel mai bun vr6 , cel mai bun 325 , eventual facem una si cu golf 5 gti ca sunt destule . In maxim o luna la grupa B Speedline se va prezenta cu 3 renault 5 gtt si 3 dacii cu motoare asemanatoare . In afara de VYP , Johny , Cosmin (STN) si inca 2-3 oare se mai inscrie cineva ? Daca judecam dupa ce spuneti voi .. de ce s-ar mai inscrie cineva ?

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 13:03   #58
UniculSGM
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

UniculSGM's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]

Cu dacia berlina turbo, la ce grupa intru? poate apar si eu daca e gata masina Vin pt spectacol, ca oricum nu o sa iau nici un premiu.
UniculSGM is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 15:54   #59
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

repartizarea unei masini la o grupa sau alta se face in momentul de fata doar pe baza certificatului de inmatriculare....ma refer la ce putere are trecuta in certificat.....din pacate nu avem posibilitatea de a testa masinile (dyno) si de a afla puterea exacta a masinilor modificate...chiar si cu verificarea tehnica facuta la fatza locului nu se rezolva prea multe ptr ca asha cum spuneam nu avem instrumentele necesare de a determina puterea unei masini survenita in urma unor modificari....
Razvan_Nitro is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 16:25   #60
UniculSGM
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

UniculSGM's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]

Deci intru la prima grupa, ca am 62 cp in talon. Sa imi pregatiti premiul nu are cine sa ma bata. Noroc ca sunt fair play... ma inscriu la alta grupa.

www.rustans.ro
UniculSGM is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -