Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 06-05-06, 17:09   #61
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

Default Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

pepy are o masina prea tareeeee
omu cred k bate p 400m tot din romania la ora actuala,indiferent in c clasa e inkdrat
asta e adevarul...
a facut sacrificii,bravo lui...makr are d unde...pt multi dintre noi 31 000 e o suma considerabila,mai ales k multi dintre noi nu traim p umerii parintilor

la sfarsit nu va ramane dekt un kstigator la fiekre grupa )
Old 06-05-06, 17:29   #62
pepy
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

pepy's Avatar

Member of:
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[Delta Racing Crew]
Default Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

merci CZR!
da de unde cunosti tu parintzi mei?
pepy is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 18:17   #63
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

d c crezi k era o aluzie?
ziceam in general
nu tot postul era pt tine,nu incepe cu d-astea,stii k nu-si au rostul
CZR is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 18:18   #64
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by B 99 CZR
pepy are o masina prea tareeeee
omu cred k bate p 400m tot din romania la ora actuala,indiferent in c clasa e inkdrat
asta e adevarul...
a facut sacrificii,bravo lui...makr are d unde...pt multi dintre noi 31 000 e o suma considerabila,mai ales k multi dintre noi nu traim p umerii parintilor

la sfarsit nu va ramane dekt un kstigator la fiekre grupa )
Nu e treaba mea insa nu e frumos, sa ii vorbesti asa.
Nu cred ca e treba ta sau a lui sa sti de unde si cum a facut rost de bani, cred ca pasiune trtebuie sa ne apropie nu sa ne dezbine.
Marele carturar George Calinescu spunea ceva: "invidia e samburele raului din om".
Hai sa terminam povestea cu capra vecinului!
Cat despre performante sunt masini si mai lete si mai rapide.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 18:19   #65
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

mai rapide dekt pepy p 400 ma indoiesc
Old 06-05-06, 18:55   #66
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

ce sanse ii dai cu mine?
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 18:57   #67
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

intreaba publicul
serios vb...noi nu am vazut masina ta la munk
dar in cel mai bun kz stai f bine cu el,dar t face
Old 06-05-06, 18:59   #68
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
Cool Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!

CZR ... tu ori ai vrut sa o dai de gard ori asa s-a nimerit . Pepy nu are cea mai rapida masina pe 400 m la ora actuala si tu stii bine asta. Cat despre sursa banilor ... sunt convinsa ca daca tu ai avea un baietzel care ar fi impatimit de cursele auto si ai putea sa-i faci cadou un Murcielago sigur i-ai cumpara un Logan .

P.S. Vezi ca mai cunosc eu ceva persoane care decat sa se imprumute la banca mai bine se imprumuta la cunostinte , prieteni , parinti ... asa ca ... hai sa nu o mai dam de gard. Iti spun eu , Pepy a furat banii aia (o banca nepazita in Irak) ... deci unde e problema ? Daca se prostitua pt ei era mai bine ?

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK

Last edited by Lucian; 06-05-06 at 19:02.
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 19:09   #69
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

hai ma nu sari si tu
faceti front comun pt o chestie minora
vrei sa o dam p fata...
o dam frate
sunt pustani la 19 ani kre au masini d 200cp si nu au ridikt un deget toata viata lor,sunt unii kre la 18 ani au m3
aia nu sunt baieti cu pasiune curse
kwx ,sebastian, tentean... ei au si varsta si experienta sa s numeask pasionati
ori pepy a zis asa...domne,am dat 31 000 euro d park ar fi cumparat o masina d 10 000
mie mi s-a parut a SFIDARE,atata tot
dak a avut alta intentie,imi cer scuze fata d el oficial
Old 06-05-06, 19:13   #70
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Poate a spus asa nu ca sfidare ci pt ca a fost o suma mare pt care s-a facut un efort ... E normal sa fac front comun cu prietenul meu mai ales cand nu ai dreptate si EU stiu ce eforturi a facut el pt a avea masina asta .
Old 06-05-06, 19:16   #71
B_84_RIP
BMW Driver

Stage 5

B_84_RIP's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by Lucian
Stiti unde ma distrez eu ? Fac haz de necaz .... Necazul e ca m-a lasat memoria . De ce ? Pai pt ca nu-mi amintesc la ce cursa a iesit pe locul 1 la D Bishop sau RIP . Aaa. Ma refer la cursele ce s-au facut pana sa apara Speedster. Chiar nu-mi amintesc . Acum vad ca exista doar varianta ma inscriu sa am sanse la locul 1 . Foarte urat gestul ! Denota niste chestii de care imi este rusine sa le scriu . Daca RIP (cu care nu am nimic si e chiar un baiat super) nu se mai inscrie decat sa aiba sanse la locul 1 .... daca Bishop care .... din ce spune rezulta ca vrea locul 2 ( recunoste ca nu are sanse cu 200sx) .... nu mai inteleg nimic . Hai sa facem o grupa pt VR6 , o grupa pt 325 si sa ramana grupa d asa cum e . In felul asta aflam care e cel mai bun vr6 , cel mai bun 325 , eventual facem una si cu golf 5 gti ca sunt destule . In maxim o luna la grupa B Speedline se va prezenta cu 3 renault 5 gtt si 3 dacii cu motoare asemanatoare . In afara de VYP , Johny , Cosmin (STN) si inca 2-3 oare se mai inscrie cineva ? Daca judecam dupa ce spuneti voi .. de ce s-ar mai inscrie cineva ?
nici eu nu imi amintesc sa fii castigat tu vre-o cursa dar in schimb pe mine m-a costat pasiunea asta vre-o 14oooe pana acum si m-am cam ambitionat si cred ca o sa gasesc o masina mai ieftina cu mult de 31000e si sa pot sa ma inscriu si eu la o grupa oarecare si sa am sanse.....
p.s. si eu cansider ca suntem prieteni
B_84_RIP is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 19:16   #72
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

despre cursa ceva noutati ?
akimoto is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 19:20   #73
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Pai RIP , tati , eu nu am contestat niciodata un castigator al grupei unde ma dau si de f multe ori eram constient ca nu am nici o sansa dar totusi ... m-am inscris . De ce sa facem grupe turbo - aspirat separate ? Crezi ca Lotus Elise de la B (aspirat) nu bate Renault 5 gt turbo ?
Old 06-05-06, 19:30   #74
B_84_RIP
BMW Driver

Stage 5

B_84_RIP's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by Lucian
Pai RIP , tati , eu nu am contestat niciodata un castigator al grupei unde ma dau si de f multe ori eram constient ca nu am nici o sansa dar totusi ... m-am inscris . De ce sa facem grupe turbo - aspirat separate ? Crezi ca Lotus Elise de la B (aspirat) nu bate Renault 5 gt turbo ?
pai ar fii corect sa facem grupe separate pt ca un cip la aspirat iti da 10% si un cip la turbo iti da 30%....nu stiu cine bate la B si sincer nu prea ma intereseaza
Old 06-05-06, 19:36   #75
B_84_RIP
BMW Driver

Stage 5

B_84_RIP's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]

oricum parerea mea e ca pepy are sanse sa castige si la E si daca era cu adevarat fairplay cred ca urca o grupa mai sus si asta e valabil pt mai multi
- Copyright 2025 4Tuning -