Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 18-03-09, 15:11   #106
Radu_print

Stage 5

Radu_print's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[2 Roti]
Default Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie

o sa fie si-n ardeal, speram cat de repede
Radu_print is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 16:00   #107
DaNuTzU'

Stage 5

DaNuTzU''s Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie

Quote:
Originally Posted by Bughilas View Post
Toti participantii platesc taxa de inscriere in valoare de 100 Ron...
aha... am inteles de ex la noi participantii din afara orasului, au participarea gratuita pt ca, costurile care le suporta sa ajunga acolo se considera o "taxa"
numai bine bafta!
DaNuTzU' is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 16:04   #108
altperformance

Stage 4

altperformance's Avatar

Ma bucur ca se organizeaza astfel de curse, si mai ales la Sibiu. Nu prea s-a facut reclama, si eu am aflat intamplator. Am gasit anuntul din ziar:

Politistii sibieni pregatesc o surpriza sibienilor amatori de cai putere si roti incinse la maxim. Pentru a marca Ziua Politiei Romane care este pe 25 martie, in sambata de 21 martie, Serviciul Politie Rutiera din Sibiu si AS Tuning, firma pilotului de raliuri Jean Tatu, organizeaza o competitie de viteza in line dreapta. "Concursul este deschis tuturor categoriilor de automobilisti, conditia fiind sa aiba permis de conducere. Speram sa se desfasoare fara incidente si sa mai organizam si alte astfel de competitii", declara Narcis Voinea, comisar in cadrul Serviciului Politie Rutiera.

CURSELE de acest gen, cunoscute sub numele de "liniute", vor avea loc pe pista dezafectata a aeroportului Sibiu. Distanta efectiva de intrecere va fi de aproximativ 600 de metri iar cronometrarea se va face cu sistem de celule fotoelectrice, fiind supravegheata de arbitrii acreditati din partea Federatiei Nationale de Automobilism. Organizatorii pregatesc patru clase de cilindree, de la 1300 de centimetri cubi pana la motoarele de trei litri, prognozele aratand un numar de peste 50 de participanti. Taxa de inscriere va fi de 100 de lei iar primii tei clasati din fiecare categorie de concurs vor primi cupe si diplome. Pentru regulamentul cursei si inscrieri, este pusa la dispozitie adresa de e-mail tatu_jean1@yahoo.com. Jeanina Vlad

Numai sa nu stea baetii sa ridice taloane la iesirea de pe aeroport, ca e limita 50KM tot bulevardul. Aeroportul se afla la intrarea in sibiu DEVA-SEBES-SIBIU.
Nu stiu cum e cu organizarea, nu au experienta la asa ceva, sper sa nu fie ca si la Cluj pe aeroport unde grupele au fost facute aiurea. Nu stiu ce fac astia de la LegalRacing, imi placea cum organizau...

Web: w w w . a l t u n i n g . r o Email: o f f i c e @ a l t u n i n g . r o YM: a l t u n i n g s h o p
altperformance is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 16:15   #109
kamikaze_ph
Dacia Driver

Stage 3

kamikaze_ph's Avatar

Member of:
[DACIA]

E ceva putred la mijloc!
kamikaze_ph is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 16:34   #110
santo
Banned

Stage 2

...mie mi se pare cam cu portzile inchise toata afacerea asta...daca tot s-au gandit la coeficientu' lu' peste prajit pt. masinile turbo(supraalimentate)...sa se faca un coeficient(cu efect benefic)pt. cei din afara orashului in functie de totalul de km...si sa fie o taxa
(cum zicea cineva mai sus) pt. spectatori...ca spectatori intotdeauna is mai multzi decat participantzi.
santo is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 16:39   #111
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

Parca vad ca se lasa cu amenzi , pentru centura , pentru viteza ..stau cu radaru la finish )
IonutzMFF is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 16:46   #112
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by IonutzMFF View Post
Parca vad ca se lasa cu amenzi , pentru centura , pentru viteza ..stau cu radaru la finish )
asta ar fii culmea culmilor si prea penal=))
AnDrEiCa is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 16:52   #113
bogdan100

Stage 5

Member of:
[Honda]

Au spus ca vor sa mai realizeze astfel de evenimente, iar daca o sa imparta amenzi pentru centura, viteza ,etc etc sunt sigur ca a doua oara nu o sa mai vina nimeni.
Ii prima oara cand organizeaza, ii normal sa nu fie perfect...
Old 18-03-09, 16:56   #114
unzomby

Stage 5

Nu cred ca politia s-a implicat cu acest scop in treaba de la sibiu, da e posibil sa si puna cateva "filtre" la iesire sau prin apropiere stiind ca vin atatia impatimiti de puterea motoarelor. Cand am vb cu organizatorul a spus ca va fii si o lista cu cei inscrisi la final, dupa ce se vor vor termina inscrierile adica vineri nu sambata. E nasol ca nu zice nimeni din organizare nimic...TOTUSI NU SE SCOATE COEFICIENTUL DE TURBO MONTAT DIN FABRICA?
unzomby is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 16:59   #115
Cr0c0 F

Stage 5

Cr0c0 F's Avatar

Quote:
Originally Posted by ReMM View Post
timp pierdut...mai bine ungaria...
lasa ungaria frate...facem aici la noi in romanica dai incolo de unguri..tre sa se obijuniasca si la noi cu treburile astea
Cr0c0 F is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 17:07   #116
Radu_print

Stage 5

Radu_print's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[2 Roti]

up
Radu_print is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 17:41   #117
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by altperformance View Post
Distanta efectiva de intrecere va fi de aproximativ 600 de metri

Nu mai intreb ca oricum e retorica. Eu nu mai pricep nimic si prefer sa raman la stadiul asta.
DragosT is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 18:05   #118
MephistoBM

Stage 5

MephistoBM's Avatar

Member of:
[FORD]

600 m ??? de ce.... ?

[lasa ca am intrebat eu DragosT pentru tine , ca si asa ma distreaza grupele, taxa :d, macar sa fiu meniul complet!]
MephistoBM is offline   Reply With Quote
Old 18-03-09, 18:53   #119
Alex_Tiger

Stage 4

Alex_Tiger's Avatar

corect, 400m (sau mai corect 402m) + 200m pt franare...stiu ca scrie distanta de intrecere dar sigur nu s-au referit la aia...

acum desi fara folos imi spun si eu parerea in legatura cu toata organizarea. nu inteleg nicicum strategia lor economica, erau mult mai multe optiuni care erau dovedite ca functioneaza, la ce folos sa se bage in experimente? desi vor fi participanti, sunt sigur ca multi vor veni mai mult din respect pt pasiunea lor si nu neaparat pt ce ofera evenimentul, dar in orice caz eu sper sa fie in final unul reusit.

ne vedem acolo!
Old 18-03-09, 19:27   #120
iamfamous

Stage 1

Oricum pe acea portiunea sunt mai tot timpul radaRE ... adica stau si cate 3 masini in 2 km deci nu ar fi nimic nou ...
iamfamous is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -