Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 19-03-09, 23:31   #181
p0mpi

Stage 3

p0mpi's Avatar

Default Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie

Quote:
Originally Posted by iamfamous View Post
ce integrale ?
pai eu vin cu un subaru, nust daca stii ceva ce integrale vin .. evo, subaru .. orice numai sa am ceva de clasa mea
p0mpi is offline   Reply With Quote
Old 20-03-09, 00:51   #182
bulldog_cox

Stage 5

bulldog_cox's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie

Quote:
Originally Posted by p0mpi View Post
pai eu vin cu un subaru, nust daca stii ceva ce integrale vin .. evo, subaru .. orice numai sa am ceva de clasa mea
u cati cai ai pe ea?posibil sa vina S2
bulldog_cox is offline   Reply With Quote
Old 20-03-09, 00:53   #183
p0mpi

Stage 3

p0mpi's Avatar

Quote:
Originally Posted by bulldog_cox View Post
u cati cai ai pe ea?posibil sa vina S2
pai nust frate, dar nu e stock masina, e ceva peste
Old 20-03-09, 01:14   #184
bulldog_cox

Stage 5

bulldog_cox's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by p0mpi View Post
pai nust frate, dar nu e stock masina, e ceva peste
da...ceva peste ,100-200 peste ? sau mai decent
Old 20-03-09, 01:17   #185
p0mpi

Stage 3

p0mpi's Avatar

Quote:
Originally Posted by bulldog_cox View Post
da...ceva peste ,100-200 peste ? sau mai decent
frate nust . nu am masurato, decent asa...
Old 20-03-09, 01:29   #186
bulldog_cox

Stage 5

bulldog_cox's Avatar

Member of:
[AUDI]

te asteptam la sibiu
Old 20-03-09, 01:33   #187
bandeanradu

Stage 5

bandeanradu's Avatar

abia astept ziua de sambata ) daca era taxa mai mica de inscriere ....sau o fii buna si asa dar aveam filtrele si uleiu schimbat cred ca ma bagam si eu putin cu ligheanu ))
bandeanradu is offline   Reply With Quote
Old 20-03-09, 01:46   #188
PaulMIG

Stage 5

PaulMIG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[SKODA]

integrale o sa fie doua S2, din care unu foarte amarat si el, tot fara interior si doar un scaun saracu.
PaulMIG is offline   Reply With Quote
Old 20-03-09, 10:46   #189
SpeedFreak

Stage 4

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by BTN1 View Post
ATENTIE BAIETI!!!
Pentru a putea participa la cursa de sambata trebuie sa complectati formularul de inscriere si sa-l trimiteti pe fax la 0269 – 224292, sau la adresa de email fcristi79@yahoo.com pana cel tarziu vineri 20.03.2009 orele 12.00!
La fata locului,adica sambata dimineata,nu va puteti inscrie!!!
Am trimis formularul si pe fax si pe mail, imi poate confirma cineva inscrierea?
SpeedFreak is offline   Reply With Quote
Old 20-03-09, 11:32   #190
p0mpi

Stage 3

p0mpi's Avatar

Quote:
Originally Posted by SpeedFreak View Post
Am trimis formularul si pe fax si pe mail, imi poate confirma cineva inscrierea?
am sunat eu acum frate, daca ia trimis is mail si fax e totul ok la 8 jumate la eroport la sibiu ne vedem ..
Old 20-03-09, 11:57   #191
kimi
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

kimi's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Fanatik Motor Sport Bucuresti participa la acest eveniment cu 4 masini.

Bafta tuturor concurentilor.

Alin@ sunt curios sa-ti vad Subaru ca mi-au povestit baietii numai lucruri bune despre masina..Ti pup
kimi is offline   Reply With Quote
Old 20-03-09, 11:58   #192
p0mpi

Stage 3

p0mpi's Avatar

Quote:
Originally Posted by kimi View Post
Fanatik Motor Sport Bucuresti participa la acest eveniment cu 4 masini.

Bafta tuturor concurentilor.

Alin@ sunt curios sa-ti vad Subaru ca mi-au povestit baietii numai lucruri bune despre masina..Ti pup
ne vedem acolo
Old 20-03-09, 17:15   #193
CoCaine
Audi Driver

Stage 5

CoCaine's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by PaulMIG View Post
integrale o sa fie doua S2, din care unu foarte amarat si el, tot fara interior si doar un scaun saracu.
Foarte frumos,al cui este al 2 lea s2?Stiu ca unul este al lui Emil..
Abia astept poze/filmulete cu s2 in actiune
CoCaine is offline   Reply With Quote
Old 20-03-09, 18:00   #194
momo_outlawz

Stage 3

momo_outlawz's Avatar

Am citit aici printre randuri si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce povesti si ce comentarii au facut unii. Toti acuzati faptul ca grupele sunt facute pe Cilindree si nu pe puterea motorului. Mai dati o geana pe afara fratilor si uitati cam cum se tin etapele europene. Tot va plangeti ca sunteti dezavantajati ca aveti Logan de 1.6 si ca va dati cu un Civic sau mai stiu eu ce de 125-140 de cai. De ce nu v-ati luat Civic, sau altceva. Loganu nu e masina de Linii sau curse. Puneti mana daca aveti posibilitatea si bagati ceva material in masinile alea, nu doar va plangeti si gasiti scuze si acuzatii ca nu va convin o gramada de chestii. Legat de taxa, nu ai bani nu mergi..... stai acasa, pui deoparte si cand se umple ciorapu mergi si te dai. Si incercati sa renuntati la ideea ca merg sa ma dau cu o masina (stock) doar sa ma vada publicul, pt ca fiti convinsi ca degeaba dai 3 burnouturi cu un cielo si te vad 5.000 de oameni, ca dupa ce ai oprit motorul toata lumea te-a uitat.

Ia uitati-va cam cum arata in afara clasificarea pe grupe:

Categoria Street:

AS1: sub 1600cmc
Masini tractiune 2 roti si motor aspirat sub 1600 sau turbo/compresor sub 1000 cmc, benzina de pompa

AS2: sub 2500cmc
Masini tractiune 2 roti si motor aspirat intre 1601-2500cmc sau turbo/compresor/wankel sub 1600 cmc, benzina de pompa

AS3: sub 3800cmc
Masini tractiune 2 roti si motor aspirat intre 2501-3800cmc sau turbo/compresor intre 1601-2500cmc sau wankel cu supraalimentare sub 1600 cmc, benzina de pompa

AS4: peste 3800cmc
Masini tractiune 2 roti si motor aspirat peste 3801cmc (inclusiv) sau turbo/compresor peste 2501cmc, benzina de pompa

AS5: AWD
Masini tractiune 4 roti si benzina de pompa

AS6: Diesel
Tot ce e diesel, indiferent de tractiune, supraalimentare, cilindree

Categoria Profi:

AP1: turbo/compresor/nitro FWD sub 1500cmc
AP2: turbo/compresor/nitro FWD peste 1500cmc
AP3: turbo/compresor/nitro RWD/AWD sub 2100cmc
AP4: turbo/compresor/nitro RWD/AWD peste 2100cmc
AP5: aspirat sub 2000cmc si diesel (aspirat sau turbo) sub 2000cmc, AWD/FWD/RWD
AP6: aspirat sub 2000cmc si diesel (aspirat sau turbo) peste 2000cmc, AWD/FWD/RWD
AP7: Special: orice combustibil, sasiu de orice fel sau timp sub 9.5 sec sfertul de mila

Regulile categoriei Street:
- masini de serie
- nu e permisa schimbarea pozitiei motorului fata de original
- nu e permisa utilizarea altui motor decat cel de origine
- e permisa modificarea motorului, trenului de rulare sau evacuarii; supraalimentarea te ridica o grupa
- se interzice usurarea masinii - masina trebuie sa dispuna de nr. de scaune din talon, elementele de caroserie si geamurile nu au voie sa fie din alte materiale decat cele de fabrica, elementele de siguranta prevazute de lege trebuie sa fie prezente pe masina; se permit adaugiri sau evazari pt tuning optic
- masina trebuie sa dispuna de talon de inmatriculare
- nu se poate inscrie la alta grupa decat cea destinata
- anvelopele permise sunt doar cele de strada, simbol E; de asemenea pe ambele axe trebuie sa existe anvelopele de dimensiunea minima cea omologata pt tipul de masina
- NU se permite folosirea protoxidului de azot (NOS)
- combustibilul folosit poate fi doar cel gasit in comert (nu de curse, nu metanol, etc)

Regulile categoriei Profi:
- e permisa orice modificare a motorului, evacuarii, trenului de rulare, supraalimentare aftermarket etc
- motorul masinii poate sa difere de tipul masinii, adica poate fi un motor Ford intr-un Renault
- se pot schimba componentele de caroserie si geamurile cu altele mai usoare - se prevede o grosime minima de 3mm, din policarbonat, cu exceptia parbrizului care va trebui sa fie minim 5mm

- e permisa folosirea oricarui tip de anvelopa slick
- daca masina realizeaza un timp mai bun de 9.5 sec pe 402m sau 6.5 sec pe 201m ea poate trece in grupa Special
- e obligatorie folosirea castii de protectie pt timp mai bun de 11.5 sec pe 402m (7.5sec pe 201m).
- e obligatoriu rollcage pt masini mai bune de 9.0s/402m (5.5s/201m)
- se recomanda folosirea echipamentelor omologate FIA pt stingerea incendiului, intreruperea alimentarii si echiparea pilotului
- orice butelie in masina, alta decat extinctorul, ridica o grupa
- se permite combustibil de curse, nu si cel preparat dupa reteta proprie cu proprietati neverificabile
Old 20-03-09, 18:40   #195
iamfamous

Stage 1

de ce a trebuit sa dai exemplu cielo ?
iamfamous is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -